Şimdi ben ne yapayım yardım edin

sevgilin ne kadar toz pembe bakıyo hayata öyleşakkıdı
evlilik bu kadar kolay değil hayatım,şimdi böyle artislik yaparlar evlenincede burnundan getirirler
eğitimini tamamla o zaman ne halt ediyosanız edersinizzemuszemus

önce okuyup ekmeğinizi elinize alın derim ben hem bu sırada biraz daha olgunlaşmış olursunuz hem de kendi ayaklarınızın üstünde durabilirsiniz ayrıca kim ne derse desin evlendikten sonra okumak gerçekten çok zor ve yıpratıcı olur hem evle hem eşle hem okulla aynı anda ilgilenilmez, arada ezilen siz olursunuz...

önce evlenelim okursun der sonrada ilk çocuk büyüyüs okursun der sonra ikinciyle arası çok uzamasın sonra okursun der............... bu böyle uzar giderrrrrr

benım nişanlımda ilk evlenelim sonra evli olarak okursun dedi.
.şimdi evleniyorum hemde üniversite için kayıt yaptırıcam..
yani olabiliyo..

Bence okulunu oku eline mesleğini al sonra evlen derim. Ben okumadığıma o kadar pişmanım ki . Haaa çok şükür harika bir eşim ver ama sana iyi birinin denk geleceğini nereden bileceksin. Hiç bir zaman evlenmeden aynı hayatı paylaşmadan karşındakini tanıyamazsın. Ben şu anda açıköğretimde okuyorum. Eşimde çok destek veriyor.Okumanın yaşı yok ama neden zamanında herşeyi yapmayasın

erken , helede senin kadar erken evliliklere karşıyım canım..yaşın henüz çok küçük ne evlenmesi yapma sakın..oku ye iç gez toz hayatını yaşa..elbet evlenirsin nihayetinde..ama kendine büyüyecek zamanı ver canım...

okulu bitir öyle evlen.. çünkü çoğunlukla bu tarz vaatler sözde kalıyo burda çok örneklerini gördük

önce okul kesinlikle. Bu hayatta kimseye güvenilmez önceliklee kendi ayakların üstünde durmayı tam anlamıyla öğrenmelisin evlilik nasıl olsa olur. Sen hele bi oku daha neler neler çıkar karşına.

çocukluk işte, du bi cigara tellendirim

Bir tane de ben içiyim bare...
Hep aynı hayaller,hep aynı son..
Geçer kardeşim,bugünler de geçer..:ecrin_bebek:
Oruçluyken burada içmenin tadı da bir başkaymış canım....

Ben bu sene össye gircem ama sevgilim önce evlenelim sonra devam edersin eğitimine diyo ne yapıcam ben bi akıl verin lütfen burda bişeyi düzeltiyim sınava gircem eğer kazanamazsam evlendikten sonra devam etmeyi kastettim

Bunu okumamıs olayım sne ne kadar gencsın farkında mısın? kısılıghın oturuncaya kadar kac kere dunyan begenılerın degıscek sen bılıyor musun?

25 yasında dahı begendıgın adamla 29 unda bunu ıstemmıyorum bu bana gore degıl demen o kadar yuksek olasılık kı???

sen hele bu yasta 12 den mı vuracaksın?
Evlılık 1 gunluk olay dugun dernek ya sonrası ... ne akadr cok bosanan mutsuz cıft var sen hıc okumuyor rastlamıyor musun?

Ustelık ızmır gıbı vızyonu genmıs bır sehırden bır hemsehrılımden bunu okuduguma ınanamıyorum. anan mı sokaga salmıyo baban mı?

Gıt okulunu oku bu esnada kendınle barısık kalabılecegın olculerde arkadaslıkların olsun ınsan tanı ınsan tanıdıkca ınsan tanır kendını....

mutlu olmak ıstıyorsan emek vermelısın sen kendıne daha ne emegı verdın kı hayatın senı sonsuza kadar mutlu edecegı erkegı buldun sanıyorsun kaldıkı kısı once kendını mutlu eder sen bunu kendıne tanımaya fırsat verdın mı kıde bu yasta evlencem dıyorsun...

Ayakların yere basmıyor olmalı
Allah yardımcın olsun elbet ama ben hıc taraftar degılım
lmaz:

canim önce egitimini tamamla.koca her zaman bulunur.evlilik hakkinda bir daha düsün.hayat o kadar kolay degil.hele hele coluk cocuga karistinmi tamam.hicbir idealine kavusamadan birde bakmissinki hersey bir hayal olmus.önce okulunu düsün canim benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…