şimdi kim haklı ben bulamadım:(

bitter90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
134
0
46
İzmir
Kızlar slm okuyanlar bilir 5 aylık evliyim öle pekte problemimiz yoktur.Dün bi problem yaşadık sorun kimde ben bulamadım size sormak istedim

öncelikle dün akşam eve geldik yemeği eşim hazırlayacaktı mutfağa girdik neyse gayet neşeli yemek yapıyorduk sonra bi espiri yaptım kemal sunalın bi filmi var dedim bilen vardır mutlaka :) zabıta kılığına giriyor peynir yiyor güya denetliyo falan espiri yaptım oda filmin adı GÜLLÜŞAH dedi gülerek beni sinirlendirmek için (gülşah eşimin eski sevgilisin adı ama biteli baya oluyor ve kıza GÜLLÜŞAH diyormuş kız peşini bırakmadı uzun süre kız söylemişti bi ara resmen ayırmak için elinden geleni yaptı) neyse bende surat astım noldu astın suratını dedi ben yok bişey falan dedim üfff saçmalıyosun hayatım dedi neyse o sırada bulaşık makinasını yerleştirmeye başladım aşkım neden kızartma yağını dökmedin dedi bende senin aklına gülşah geldi tabi bahane bulmaya herşeye falan dedim saçmalama yaa şaka yaptım yeter uzatma dedi ben söylendim oda uff yeter artık onu seviyodum ondan senle evlendim dedi kızdı bende sinirlendim iyice söylenmeye başladım oda yeter ya madem seviyorum aşığım ozaman düzgün davran unuttur dedi beynime kan sıçradı KOLUNA VURDUM baya hızlı kıyamam kıpkırmızı oldu Napıyosun sen bi açıklama bekliyorum dedi yaptığına karşılık yaptım dedim ama çok üzüldüm neyse o laf aklıma geldi yine gittim yatak odasına yattım oda kapattı ocağı falan oturma odasına gtti ben yattım sabaha karşı geldi yattı sabahta hiç konuşmadık işe geldik aynı iş yerindeyiz 2 kere gördük bugün konuşmadım ben oda konuşmadı şimdi kim haklı ben karar veremiyorum çokmu abartmışım akşam ne yapmalıyım

bence kesınlıkle haklısın. soyleme fılmın adı değil mi ama gül geç inadına kızdırmak için. hadı onu geçtım şakaylada olsa "evet unuttur onu" demek ne demek yanı ben olsam o esnada kapıya yönelecek kadar sınırlenırdım edilcek şaka mı bu. yuzde yuz haklısın arkadaşım bence tavız verme

onun unutamadığını senmi ona unutturacaksın bu mümkünmü ? erkekler işte hata yapar yaptığı hatayı sana sarar kendileri işin içinden sıyrılır çıkar...sende eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma be arkadaşım madem üzüleceksin ismini neden zikrediyosunki ? adam seni sevmişki seni tercih etmişki senle evlenmiş daha ötesini didikleme istersen ...

Böyle minik çekişmeler her evlilikte olur. Önemli olan, yatağa dargın gitmemek, uzatmamak, inada bindirmemek.
Yerli yersiz sulu bir şaka yapmış, bu gereksiz. Sen de alınıp uzatmışsın, bu da gereksiz.
İkiniz de haksızsınız bence. Öpüşün, barışın
Bu eski sevgili meselesini de atlatmışsınız bitmiş. Diriltmeyin.

ben seni haksız bulmadım da tavrını hoş olmamış be arkadaşım.

bende kıskanırdım eşimin ağzından geçmişte kalan bir kızın adını duysam.
sen surat asmayacaktın, yok ya o film değildi deyip gülüp geçiştirecektin hiç bilmiyormuş gibi.

ya ben filmin ismini değil şakasını yaptım ona oda oturdu bana kızın ismini söledi offf çıkış saati yaklaştıkça karnıma ağrılar giriyor

koluna vurmakla hata ettim onu farkındayım ama başka ne hatam var sizce

Ya ben kendimden örnek vereyim.
Adam bana şaka yapardı, kaldıramazdım. :)
O da benden çekinirdi, şaka bile yapamazdı. :)
Biz çok alınganız, şakayı hemencecik kaka yapabiliyoruz. :)
Ne var Güllüşah dediyse, eee bi adamın peşinden 100 kişi koşar ben alırım deyip onu da motive etseydiniz ya. :)
Sizden soğur, her şeye gülün edin. :)
O sizin. :)
Kaçırmayın kendinizden. :)

belkide dediğin gibi ama o kız benim cinlerimi tepeme getiriyor ve beni üzen eşim oturma odasında bişiler yedi ben aç aç yattım umrunda bile olmadım

ya normalde hiç bişeyini takmıyorum tartışmıyoruz bile ama böyle bişeyden dolayı tartışmaktan çok üzüldüm içim acıdı ya ne demek unutamadım unuttur,(((

biraz fazla abartmamışsınız bence .
bana da şimdi bir filmden birşeyler söyleseler filmin adını söylerim yani
ya tamam haklısınız belki bozulmakta ama bunu bu kadar uzatacak ne vardı. bir kere dediniz oda saçmalama yok öyle birşey ben seninle evlendim vs dedi ondan sonra kapatsaydınız konuyu ya da evet kime niyet kime kısmet ben aldım deyip gülüp geçseydiniz.

eşinizi kendiniz yerişne koyun siz nasıl tepki verirdiniz bu kadar şeyden sonra

Eşiniz saçmalamak öyle olmaz, böyle olur demek istedi bence. :)

İnş öyle demek istemiştir ama akşam olcak aynı servise binicez ne dicem npıcam çokta kızgınım ben onaa hatalı şuanda offf bilmiyorum ama çok kırıldım yaaa belki çok saçma bi atışma kavgası ama uzucakta uzucak ve işin tuafı hiçte pişman gibi durmyo söylediği sözden dolayı

canım benim biraz abartmışssn sanki
yani filmn adı bu sonuçta ve filmdede kıza güllüşah deniyordu..
eski sevgilisini hatrlamış olsa bile artık bitmiş o..
biz şanslıyız ki eşlerimiz bizi sevmiş ve bizimle evlenmiş..
kıskançlık çok kötü bence yaa..ben eşime şimdiye kadar eskilerini hiç sormadm hiçde kıskançlığımı belli etmem..
dediği gibi seni seçmiş eşin var mı ötesi..
keşke öyle davranmasaydın..ama iş işten geçmiş
sinirlerini yatıştır ve akşama kusura bakma abarttım dün biraz,bu aralar gerginim sana patladım demelisn bence
erkeler kıskançlığa hiç ama hiç gelmiyolar :26:

Son düzenleme:
belkide dediğin gibi ama o kız benim cinlerimi tepeme getiriyor ve beni üzen eşim oturma odasında bişiler yedi ben aç aç yattım umrunda bile olmadım

buna benzer birşey bizde yaşamıştık 2 haftalık evliydik sanırım.
dediğin gibi küstüm, ağladım gece, aç yattım. eşim dönüp bakmadı bile :)
sonradan farkettim, çocukluk yapmışım..

daha yeni evlisiniz, küs yatmayın . bugünlerin tadını çıkarın.

akşam eve gidince neşeli,mutlu görün. eşine sarıl. surat asarak eşini de üzme.

Ben ona eski sevgilimin adını söylememki ki ben bu kıza uyuz oluyorum nişanlılık dönemimizi burnumdan getirdi her hafta eski fotograaflarını yayınlıyordu orda burda kulağıma geliyodu ve biliyor naısl kıza sinirli olduğumu ama dediğin gibi keşke geçiştirseydimde kavga etmeseydik , dün nekadarda keyifli gitmiştik süper bi film almıştık yemek yiyip onu izlicaktik şimdi bugünde harap olucak bennde kırgınım oda koluna vurdum diye kızgın offf akşam olmasın

ben de olsam ben de bozulurdum gereksiz bi ismin o şekilde geçmesine,haklısın bence
yani elbette önemsiz olmalı o ismin geçmesi ama insan bozulur yine de
eşin de seni sakinleştiricek yerde iyice üzerine gelmiş yani
ne demek unuttur bana söylenecek laf mı bu
seni gaza getirmek gibi olmasın kesinlikle eşini en iyi sen tanırsın ama şakanın da bi adabı var çok ağır olmuş,ben olsam bunları söylediğine pişman ederdim..

ya arkadaşlar tamam abartmasın ama ortada bır laf var "DÜZGÜN DAVRAN UNUTTUR " ne demek bu yahu edilcek şaka mı... hadı fılmın adını geçtim tek o olsa boşver uzatma derdım ama bu laf şaka da olsa çok ağır bence

Bende sizi bu konuda çok haklı bulmadım. Evet insan böyle bir şeye sinirlenir o zaman buna meydan vermeyeceksiniz o filmden örnekle şaka yapmayacaksınız. Siz o şakayı yaparken filmin adını bilmiyor muydunuz? Ayrıca eşinizin söylediği sözler de hoş değil tabii ama erkekler genelde bu tür savunmalara geçerler. Aslında eşiniz size o geçmişte kaldı ben seni seçtim seni sevdim ve seninle evlendim rahat ol ve bu ismi duyduğunda bu kadar abartma demek istemiş. Siz ise koluna vurarak ve söylenerek olayın fazla uzamasına vesile olmuşsunuz. Akşam eşinize akşamki olayı ikimizde unutalım evet bir anda ismini senin ağzından duyunca kötü oldum ama aslında senin beni ne kadar çok sevdiğini biliyorum bende aynı şekilde seni çok seviyorum ama sende düşündüysen eğer biraz kırıcı olduğunu fark etmişsindir tarzında konuşarak meseleyi çözebilirsiniz. Ayrıca 10 yıllık evlilik tecrübesi olan biri olarak inanki bunlar kavga değil ufak tefek atışmalar. Hiç moralini bozma akşam her şey tatlıya bağlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…