Arkadaşım, sakın yanlış anlama ama ben seni haksız buldum burada biraz. :)
onun unutamadığını senmi ona unutturacaksın bu mümkünmü ? erkekler işte hata yapar yaptığı hatayı sana sarar kendileri işin içinden sıyrılır çıkar...sende eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma be arkadaşım madem üzüleceksin ismini neden zikrediyosunki ? adam seni sevmişki seni tercih etmişki senle evlenmiş daha ötesini didikleme istersen ...
koluna vurmakla hata ettim onu farkındayım ama başka ne hatam var sizce
belkide dediğin gibi ama o kız benim cinlerimi tepeme getiriyor ve beni üzen eşim oturma odasında bişiler yedi ben aç aç yattım umrunda bile olmadımben seni haksız bulmadım da tavrını hoş olmamış be arkadaşım.
bende kıskanırdım eşimin ağzından geçmişte kalan bir kızın adını duysam.
sen surat asmayacaktın, yok ya o film değildi deyip gülüp geçiştirecektin hiç bilmiyormuş gibi.
Ya ben kendimden örnek vereyim.
Adam bana şaka yapardı, kaldıramazdım. :)
O da benden çekinirdi, şaka bile yapamazdı. :)
Biz çok alınganız, şakayı hemencecik kaka yapabiliyoruz. :)
Ne var Güllüşah dediyse, eee bi adamın peşinden 100 kişi koşar ben alırım deyip onu da motive etseydiniz ya. :)
Sizden soğur, her şeye gülün edin. :)
O sizin. :)
Kaçırmayın kendinizden. :)
ya normalde hiç bişeyini takmıyorum tartışmıyoruz bile ama böyle bişeyden dolayı tartışmaktan çok üzüldüm içim acıdı ya ne demek unutamadım unuttur,(((
Eşiniz saçmalamak öyle olmaz, böyle olur demek istedi bence. :)
belkide dediğin gibi ama o kız benim cinlerimi tepeme getiriyor ve beni üzen eşim oturma odasında bişiler yedi ben aç aç yattım umrunda bile olmadım
biraz fazla abartmamışsınız bence .
bana da şimdi bir filmden birşeyler söyleseler filmin adını söylerim yani
ya tamam haklısınız belki bozulmakta ama bunu bu kadar uzatacak ne vardı. bir kere dediniz oda saçmalama yok öyle birşey ben seninle evlendim vs dedi ondan sonra kapatsaydınız konuyu ya da evet kime niyet kime kısmet ben aldım deyip gülüp geçseydiniz.
eşinizi kendiniz yerişne koyun siz nasıl tepki verirdiniz bu kadar şeyden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?