şimdi kim haklı ben bulamadım:(

İkinizde de suç var.

Eşinin suçu eğer sen o konuya karşı aşırı hassassan öyle bir espiri yapmamalıydı. Ve sonra, çok seviyorsam o zaman düzgün davran unuttur demesi de çok büyük bir HATA. Kıyamet kopardı bana eşim öyle dese:)

Sizin de hatanız, belki de biraz fazla abartmış olmanız ve sonra da vurmanız olmuş.

Bence siz gidin, abarttığım için özür dilerim ama o zaman düzgün davran unuttur demen de çok yaralayıcıydı, diyip, öpüp barışabilirsiniz:)

Çok büyütülcek bir konu olmamalı, ve böylesi ufak şeylerden dolayı, ayrı yatılmamalı, yatağa küs girmeyin der büyükler, biz eşimle bu kurlı yıkmamaya özen gösteriyoruz, muhakkak barışma politikası uyguluyoruz, sorunu çözene kadar.

Biz biribimize söz vermiştik yatağa küs girmicez diye ben küs girdim o yatağa bile girmedi en çok zoruma gidende cipler açmış burçak vardı onu açmış sabah kalktım bende sandviç hazırlıyorum her sabah sandviç yaptım ona işe gldik normalde odama getirir beni öper gider odama getirmeden odasına gidiyodu bi sn sandviç vercem dedim o kızgınlıkla yapmadım sandı ama ben onun aç kalmasına dayanamam o yesin içsin yatsın DANAAA HIHHHHH

ya ben filmin ismini değil şakasını yaptım ona oda oturdu bana kızın ismini söledi offf çıkış saati yaklaştıkça karnıma ağrılar giriyor

kıyamam yaa..kendimi senn yerine koydum
sanırım bazen derslere ihtiyacmz var..

siz filmin adı güllüşah lafına öyle tepki verince, bozulunca, eşiniz şakayı uzatıp sizi daha kızdırmak için "düzgün davran unuttur" demiş bence, tabi şaka olmuş kaka :)

ama gerçekten büyütülecek, küs kalıp uzatılacak bir şey yok. akşam düzelirsiniz, eve gidince sarılıp öpüşün düzeltin aranızı, değmez inada bindirmeye.

ayy bende bu konuda kendime kızıyorum
eşimin bir tane uzun süreli bir ilişkisi olmuş
ki benden 2 yıl önce bitmiş, eşim bitirmiş, ortada kızın esamesi bile yok
ama ben salak gibi
bazen dayanamıyorum kurcalıyorum, sonra bakıyorum o hiç sallamıyor bile
ben kıskançlık yapıp, üstüne küsüp o anı zindan etmekle kalıyorum, senin gibi de yatağa küs giriyorum
o da küsmek için bahane arıyorsun diyor, hiç üstelemiyor bile
baktım bunlardan ben huzursuz oluyorum kendi kendime söz verdim artık bu konuyu açıpta kendi kendime huzursuzluk çıkarmıycam
olan bize oluyor

seni anlıyorum, ama boşver unut gitsin
sen ona sunduğun huzurunla fark yarat...
ve küs yattığımız o gece de sabah çok özlediğimi farkediyorum, akşa olsada yatak da sarılarak öperek uyusak diye bekliyorum.

((ÜÜHHÜÜÜ BEN ONA VURMAK İSTEMEİŞTİM ama bu konuda çok hassasım ben yaa düşünsene ben kızla bütün yazışmalarına kadar okudum benim saf kocam face kullanmayı bilmiyor adam gibi hiç bişiyi silmemiş onlar falan geliyo aklıma çıldırcak gibi oluyorum ben 21 yaşındayım o 30 bana diyo sonuçta senin bu yaşta olduğuna göre 30 a kadar benimde olması doğal değilmi ki art niyetliolsam o yazışmaları bi şeklde silmezmiydim ama işte neden bilmiyorum hep o yazışmalar aklıma geldiğinde çıldırmış gbii oluyorum.

canım nacizane ben sana şöyle açıklayayım..
şayet onu unutmamış olsa şu an senin mutfağında senin nikahında değil onunkinde olurdu bir kere bunu görmelisin
evet kıskançlık ilişkiyi diri tutar lakin böyle küsüp vurdukırdı halinde oldugunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim
kocan kıskanılmak istemiş geyik yapmış yapmasaymış iyiymiş ama erkekler egolarının tatmin edilmesinden inanılmaz haz alıyor ya hani
bence sende dudak büküp ufacık bir surat asıklığıyla çözebilirdin
sonrasında yatağa gitmek ve o gelmediği taktirde gidip onu yanına almamakla bence hata etmişsin
akşama bence hiç birşey olmamış gibi davran ufak tefek kur cilve derken çözülür gider.. güler yüzünü eksik etme bence bu akşam..
ağzınızın tadı da bol olsuuuunnnnnn

OFF dediğin gibi bende artık aklıma gelmesin istiyorum ama o söyleyince çıldırdım koluna vurmakla ve yatağa küs girmekle haksızım ama oo dediğinden hiç pişman bile değil((

canım eşinin yaptığı biraz ters olmuş
erkekler düz mantık biliyorsun belki o an düşünmeden söylemiştir
akşam düzelir herşey.. güzelce konuş "adı geçince çok fevri davranıyorum, elimde değil çünkü seni çok seviyorum" gibi
uzatma bence boşver.. inş. oda hatasını kabul eder de daha iyi olur :)
sonra bize yazıver gelişmeleri :)

şimdi ben gidince yanına kocamın yine minik popocuğu kalkçak biliyom ben onu özürde dilemicek ama küste durmak istemiyorum hafta sonu geldi ne güzel istediğimiz saate kadar oturabilcez oofffff hatasını anlasa nolur sanki (((((

pazartesi yazarım gelişmeleri umarım 2 gün sürmez

Sizi kızdırmak için söylemiş tabi sizde haklı olarak sinirlenmişsiniz.Uzatmasaydınız konuyu daha iyi olurdu bence,o sırada siz de onu kızdıracak bi laf söyleseydınız gulerek belki daha iyi olurdu,sizi sevmiş ki sizinle evlenmiş,sizin o kıza gıcık olduğunuzu bildiğinden uğraşmak istemiş ama tabi yanlış bir davranış olmuş.Heralde eşiniz sizi kızdırmaktan ,kıskandırmaktan çok hoşlanıyor.

kıyamam yaa..kendimi senn yerine koydum
sanırım bazen derslere ihtiyacmz var..
Evet canım ya benim eşim tipik bi oğlak inadı inat öyle kolaylıkla kızgınlığıda geçmez yani b süre o surat sallanır bende dünn içimden dedimki ben onu aç yatağa sokmazdım hatalı bile olsam kaldırır yemeğini yedirirdim ama o saolsun yedi içti tv sini izledi yattı bide üstümden yorganı çekiyo neyse sesimi çıkarmadım:

canımcım eğer erkeğinin poposunu kaldırmak istemiyorsan bir daha bu sekilde tepki verip de zemin hazırlama emi? kendini az biraz daha frenleyebilirsen hiiiiç sorun olmaz
kıskanmak kanımızda var tövbe haşa domuz değiliz ya.. ama sadece tepkilerimizi azıcık törpülersek huzurumuz kaçmaz Anlaştık?
bak kk olarak hepimiz şans diliyoruz sana.. eminim haftasonunuz istediğinden daha güzel geçecek..

Kızı o unutmuş ama sen unutamamışsın. Böyle hayat geçmez. Eski defterleri yakman lazım.

uff haklısın gerçekten ama bazen işte aklıma geldiğinde çıldırmamak içte gelmiyo söz vermeiştim ona açmıcam eski defterlerini diye ama yne tutamadım çenemi saolsun oda ateşe verdi iyice beni unuttur madem diyerekk(((((

HEPinizz saolun canlarım yaa gerçekten:) iyi geldi sabahtan beri yazcam yazamadım sonunda döküüldüm rahatladım azcık:)

aslında en mantıklısı hiiiç eskilerden bişey sormamak..
biz kızlar durduk yere ortalığı karıştırıyoruz..
eşimde bu hataya düşmedm hiç bişey sormadım,sormamda inşallah..
ama içim içimide yer bazen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…