- Konu Sahibi balbocegi35
-
Valla benim doğum günümde kuzeni ile çakışıolardı , görümcm hep beraber yapalım dedim , annesi vefat etmiş kuzeninin o yüzden kıyamadım tamam dedim . Bu sene başbaşa istiyorum herşeyi , dönüp geriye bakınca hep başkaları ile kutlama yapmışızYanı bence haklısın
Senın doğum gününde napıyorsunuz, bu defada sıze caya mı gelıyorlar
niyetim kötü olmak değil ama şartlar bnu gerektirdi , tak etti canıma yaKıracaksın arkadaşım. Bak eşin seni ne güzel kırıyor, sen de kıracaksın. Bizim başımıza ne geliyorsa "kırmak istemiyorum." kafasından geliyor. Çok iyi yapmışsın alttan alma sakın. Bazen niyet önemlidir, insan kullanmaya meraklı kişilere onların anladığı dilden konuşmak lazım.
Eşitsizlik var bu artık gözüme batmaya başladıBenim eşimin ailesi de böyledir. Ama onlar da sık sık çağırırlar. Yani eşitsizlik var ise çok haklisiniz. İyi demissiniz eşinize. Suratı beş karış diye geri adım atmayın sakın
Eşiniz ne güzel tepkisini koyuyor.
Sizde koyacaksiniz..
İster darilsin ister kızsın bağırsın.
Sessizliğiniz bariz arsizlastirmis hepsini.
Çok haklısınız. Kendi akıl edemiyorsa söyleyin tabi ki.
Madem çağırmayı biliyor ağırlamayı da bilsin madem. Kendisi yapsın işleri, şart koşun.
Her geldiklerinde ben yorgunum sen hazırla de bakalım bir süre sonra nasıl kesiliyor gelmeleri.Cenazeden 5 gün sonra falandı sanırım , birgün öncesi anneleri kahvaltıya aldık güzel geçti, neyse ertesi gün eşim kv. yine kahvaltıya çağırmış , dedim hadi acısı var ses etmeyeyim , bir baktım ertesi gün kv. görümce bana gelceklermiş , eşime dedim benim çok işim var hiç ğraşamam hazırlıcaksan sen hazırla dedim tamam dedi, halıları yuvarladım koydum sinirimden o gün dip tırnak temizlik yaptım , zaten tmizlik yaptığımı görünce çok kalmadılar gittiler hemen. artık üst üste gelmeleri sıktı ya , ben gezmeye fırsat yaratamıyorum, eşimle bir pazarımız var
Öyle söylesem bile , kimse öle düşünmez sen düşünüyorsun der, hertürlü gelceklerini bildikleri için vazgeçmezdi. O yüzden iyi yapmışım sanırım istemediğimi belirterekBunların hepsini yapsanda iyi gelin olmayacaksin emin ol. Hergün yap ama birgun yapma yine kötü ilan edilirsin. Bence hiç üzülme nasıl alıştırırsan öyle gider. hem ne gerek var zaten alt li üstlu oturuyorsunuz. Eşine ilk önce güzel dille canım öyle olurmu ayağımıza çağırıp doğum günü kutlamış gibi oluruz biz gidip süpriz yapalım de baktin anlamıyo koy sınırını kabul etme hep huzursuz olacağına bidefa ol alişirlar zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?