Şimdi kötü gelin mi oldum?

Ben hiç iyi olmadım olma hedefinde de değilim

İyisi mi boşver keyfine bak bugün susup kabul etsen yarın daha başka kabul etmeyeceğini şeylerle gelecekler ://

Hadi kendi evinde tamam kvde de olabilir ama görümcenin evinde niye yapıyorsunki? Otur aşağıya, yapan yapsın.

Hadi kendi evinde tamam kvde de olabilir ama görümcenin evinde niye yapıyorsunki? Otur aşağıya, yapan yapsın.

Her gittigimde yapmıcam diyorum oturuyorum bi kenara misafir gibi,cagirip şunu yaparmisin diye bir başlıyor sonra bakmışım herşey yine bana kalmış.Eşimde farkında bazen soruyor bisey yapman için zorluyorlarsa söyle bana yapma cok yoruluyosun diyor.
Bazende kv'in tek başına biseyler yapmaya çalışmasına üzülüyorum,yanına gidiyorum hemen.Degişik yani

Bende aynı konudan hemen hemen muzdaribim aman beyefendilerin ailesine nir sey denmez haşaa biz onların kölesiyiz birick ogullarını bize verdiler ya yatıp kalkıp secde edecz önlerinde sinirliyim cok sinirli

tamamıyla haklısın tavrından vazgeçme
evleri bu kadar yakın insanlar niye toplaşıp toplaşıp sana geliyor
seni çok seviyor olsalar başka bir zaman kendi evlerine davet ederler
arıca evin en büyüğü bir üst kattayken niye size herkes toplanıyor
zaten anladığım eşiniz bir işin ucundan tutmuyor bütün iş başınıza kalıyor istediğinizi ağırlayın

ayrıca sen çalışıyorsun
gel yemeği bizde ye demesi gerekiyor onların
hatta bazı gelinler buna bile sinir olur
sürekli bir araya gelmek zorunda mıyız diye
sizinkiler onu bile yapmıyor
ben olsam mesela eşimin kuzenine aaa bir evinizi görmedim kahveyi sizin evde içelim bir gün diye laf vururum mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…