- Konu Sahibi balbocegi35
-
Doğum günü kiminse ona gidilir pasta ile , biz benim aileme de o şekilde yaptık . Herşeyin benim evimde yapılması artık çok sıkıcı geldi.çalışan insansın birde. sürekli sende olması gerçekten yorucu olur. aslından bu tarz şeylerde anne evinde toplanılır normalde
tavrınızı koyun diyorum ama anlayana .10 yıllık evliyim hala pazar gelecez demelerine çözüm bulamadım.
PAZAR günü misafir istemiyoruz dedik kesintisiz her haftasonu bilemedin 2 haftada 1 aradılar ha kabul etmiyoruz ama 10 yıldır bıkmadılar hala ararlar.
üstelik benim sadece pazarım var cumartesi bile çalışıyorum.
Kesinlikle her konu da haklısınız. Siz kırmamak için sustukça daha çok tepenize çıkarlar, söylemeniz iyi olmuş.Neden hiç yardım etmiyorlar nasıl içleri rahat ediyor anlamadım. İhtiyacınız olduğunda yardım isteyin yada senin sofra düzenin güzeldi, senin salata lezizdi gibi egolarını besleyerek iş yaptırın, onların lütfetmesini beklemeyin maalesef ki toplulumumuzun büyük bi kesimi gelindir, hizmetçidir gözüyle bakıyor ki eşinizinde bu tutumda olduğu belli..
ama kendine yapıyorsun
bende çalışıyorum eşimin çalışmayan akrabaları
şehirdışından haftasonu toplanıp gelelim istiyoruz dediler
ama 4 aile filan dedim valla mutfak orda yaparsınız beraber yeriz
gelmediler tabiki düşünmeleri lazım sadece hafta sonunuz var kendinize kalan
Baca olsa girerler utanmazlar...Utanmasalar bacadan girecekler desenize...
siz de totoyu yayın oturun. yerinizde olsam hiç uğraşmam ki siz beceremiyorsunuz bence tavır koymayı. yemek mi istiyolar, dışardan söylesinler, ikramlık mı istiyolar hazır alsın eşin. 20 tane de kağıt tabak vs. onlar da anlar bu durumu istemediğini.
Bu konuda dertliyim ya ben , girer çıkar yorum yazarım.Sen her hafta sonu bunları evinde ağırla 4*4 lük hizmet yap. Yine de iyi gelin olamazsın. O mertebeye hiçbir gelin ulaşamadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?