Şimdi kötü gelin mi oldum?

Çok iyi etmissiniz en son açtığım konudan durumu biliyorsunuz yaranamazsiniz. Zırt pirt geldiler 15 gün bir ay kaldilar ev leş gibi iş çıkışı yemek sofra bende 4-5 saat ayakta hizmet ettim eşimin verdiği değeri gördünüz

Her geldiklerinde ben yorgunum sen hazırla de bakalım bir süre sonra nasıl kesiliyor gelmeleri.
valla , annesinden kahve istiyor eşim , kayınvalidemin yaşı var, bende yeni işten gelmiştim, görümcem mutfağa gireyimde kahve yapayım demez, en son kayınvalidem yemeğe çağırdığında görümcem aldı teli çekildi köşeye o nasıl yaptıysa bnde öle yaptım , bulaşıklar kv. kaldı , ben utandım valla o utanmadı.

Benim eşim ilk evlendiğinde ayni böyleydi . Bu uzun zaman böyle devam etti ama bir gün işten çıktım baktım 2 yeğenini almış getirmiş , bize gelmek istemişler . Bakalım ben yorgun muyum? Çocuklara verecek yemeğim var mı yok mu ?
Ben de en sonunda buna bir dur demem gerektiğine ve bunu hemen yapmaya karar verdim.
Bir daha benden habersiz herhangi birini çağırırsan ‘AA benim haberim yoktu keşke benimle konuşsaydınız , ben de tam buraya gidecektim’ diyip çıkacağım evden gerisini sen hallet dedim . Çok şükür o gün bugündür olmadı böyle birşey eşim o zaman küstü müstü , bende üzüldüm ama napayım ...

Ben kendi çocuklarımın Doğum gününde, hizmet edip, çeşit çeşit hazırlıklarla yorulmak yerine, ailece gidiyoruz yemeğe oradan lunaparka, sonrada pastasını kesip evimize geliyoruz. Milletin Doğum günü ile hiç uğraşamam.

Ayrıca kuzenle Doğum günleriniz çakışıyor diye ortak Doğum günü yapmak zorunda değilsin. Sizin kendi aileniz yakınsa, ailenizi çağırın onlarla kutlayın yada eşinizle başbaşa kutlayın.

Hayattaki önceliğiniz kendiniz olsun. Yapmak istemediğiniz hiçbirşeyi yapmayın. Gün geliyor, yaptığınız tüm fedakarlıklar tek kalemle çiziliyor

Yo çok doğru düşünüyorsun aynı dert bendede vardı gorumcemin arka sokağında otururken. Taşındım kurtuldum çok şükür. Taşınma imkanım yoksa sende rahatsızlıklarını dile getireceksin. Helede çalışan insanı hiç düşünmüyorlar ya.

Valla ne pert , yemekli oldumu geceye kadar , a kişisi bunu dedi falan der bilmiyorum canım ben hep mutfaktaydım derim mesela

çok güzel taktik uygulamışsınız bunu bende eşime söyleyeyim

Pastanızı alın geceden siz süpriz yapmaya gidin. Sabahta size kahvaltıya gelmelerine gerek kalmaz. Bu arada kahvaltıda olsa peynir zeytin konmuyo bi tek önlerine yine yorucu oluyo.

sen baya baya haklısın da bir dur de yani. ne minasebetsiz insanlar. bir de gelecekte çok pişman olursun. hiç bulaşma duvarını ör. bu kadar samimiyete gerek yok ayrıca ailesiyse onun ailesi. ben anlamıyourm bu tip yüzgöz olmaları. gerek yok. yarın bi gün çocuk olunca ortalık karışır. bence bir an evvel sınırlarını çiz

Her gelin bir gün "kötü gelin" sıfatını tadacaktır
Sen de deseydin hayatım kahvaltı sunmak istiyorsan çıkar hepimizi kahvaltıya gidelim öyle evde kahvaltı yapmakla jest olmaz diye.
Bırak küssün alınsın sen daralacağına onlar daralsın.
Öyle pat diye yemeğe geldiklerinde elini ağır tut telaş yapma baktın eşin söyleniyor görümcene gel sen salatayı yap de diğer görümcene sana da örtüyü vereyim tabakları diz yoruldum valla yardım edin de emrivaki yap hep böyle yaparsan bi süre sonra gelmek istemezler
Gırgır şamata varken de kalkıp çayları tazeleme büyüklerin çayı bittiğinde eşine söyle bu aralar çok yorgunum de hep dilinde bu olsun
Alışmışlar senin tek başına evde dönmene herkesin keyfi yerinde
İş ver onlara iş :)

Ay sorma ya valla bende sevmiyorum o kadar gelip gitmeyi , zeten gitmiyorumda davet edilmiyorum da...

Canım sen neden kendini kullandiriyorsun? Vallahi devir öyle bi devir oldu ki herkes kendine hizmetçi arıyor. Bu kaynananda olsa aynı komşu da kuzen de... hafta ici çalıştığını ve hafta sonu misafir kabul etmeyeceğinizi herkese açıkça söyle. Esinin de kulagini çek sana sormadan misafir cagirmasin. Illa ki evine gidip gelen olacak, sen mutfakta ter dökerken misafirlere de hadi bana yardım edin kızlar sen şunu silkele atiyorum sen çay dök gibi yardım beklediğini belli et. bunda ayıp birşey yok yahu yazık değil mi sanada

Kuzum desen bile görümcemde kızına buyuruyor ki gerçekten gamsız o konularda pek iş yapmıyor.

ya hiç buyurma huyum yok ,eşimden yardım istiyorum ama misafirlere söyleyemiyorum ayıp gibi geliyor bana ama tabi bana da ayıp oluyor , misafir gidince salonumu eşime temizletiyorum anlasın diye ama eşim çok aileci hep bir araya gelinsin istiyor ama hep bana geliyorlar o da ayrı bi konu

Öyle söylesem bile , kimse öle düşünmez sen düşünüyorsun der, hertürlü gelceklerini bildikleri için vazgeçmezdi. O yüzden iyi yapmışım sanırım istemediğimi belirterek
Kesinlikle iyi yapmışsın.madem istemediğini belirttin eşine arkasında dur ama kavga etmeden tekrar kabul edersen eşin bidaha seni ciddiye almaz istemesede kabul ettiririm diye düşünebilir.

Kesinlikle iyi yapmışsın.madem istemediğini belirttin eşine arkasında dur ama kavga etmeden tekrar kabul edersen eşin bidaha seni ciddiye almaz istemesede kabul ettiririm diye düşünebilir.
yok canım kabul etmeyi düşünmüyorum , alsınlar pastalarını gidelim ziyaretine ben asla ona hayır demem , benimde ailem var .

Altlı üstlü oturuyoruz , kavga gürültü etmeyelim , kötü olmayalım diye yoksa çok dobrayımdır , hiç çekinmem konuşmaktan ama artık dayanamadım
altlı üstlü her daim doğum günleri birlik oluyo maalesef..
bizde altlı üstlüyüz eşimle 4 senedir evliyiz.
özel günlerde kendimize ait günümz olmadi varken yokken birlikte kutladik ben gocurmam..
eşim önce plani bana anlatir seninki zamansiz olmuş bu konuda haklısın.
boşver illa içli dişli olmak zorunda degilsin çocuk yap daha beteri olucak şimdiden hazirla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…