Şimdi kötü gelin mi oldum?

Ne güzel ifade etmişsiniz kendinizi. Eşiniz ne kadar rahat. Gelen misafir yardımcı olsa tamam. Size yardım etse işin ucundan tutsa tamam ama kimileri rahat yeri bulunca yayılmayı seviyor. Ağzınıza sağlık hiç üzülmeyin. Bu devirde kötü gelin olmak lazım

Valla asarım suratımi çay bile koymam hatta hâlâ yatakta olurum geldiklerinde kalkarım ayy tüm hafta yorulunca valla uykusuzluğa yeniliyorum derim ilk tokat olur
Sonra abla sen çayı koy kahvaltiliklari çıkar en hemen gelirim derim en az 30 dk oyalanıp gelirim olur buda 2.tokat
Şamar oğlanı olmak istemeyen bidaha gelmez
Bu ne yahu
Eşim 1 kere benden izinsiz abisinin baldizigili kabul etti bi surat astım 1 bardak çay içen gitti
Eşim o günden beridir sormadan kabul etmez kimseyi

bilmezler anam bilmezler calismasaydin bise olaz derdim kimseye suc bulamam otrun konusun sakince kimse size silah zoruyla bise yaptrmiyor ne deyim

Cok haklisin
Dogumgunu sahibinin evine gidilir normalde
Pastasini hediiyesini alirsin gidilir

Surekli sizin evde neden toplaniliyor?

Esinin kirmak istemiyorsan yardim isteyeceksim esinden gelirlerse.

Sofrayi kurmaya toplamaya yardim etsin
Bastan konus

Kendi analarina babalarina kardeslerine yağ cekecekler diye karilarina hizmetcilik yaptiriyorlar

Alsin disarda kahvaltiya gotursun esin madem herkesi..
Toplasin anasini babasini kardesini karisini.
Pastayi da orda kessin

Boyle teklif et bakalim ne dicek.

Ben de hazir sofraya oturmak istiyorum biraz ..de

Bi an kendim yazmış gibi hissettim.Bana da aynısını yaptılar.Sesimi çıkaramadım yıllarca.Sonra bıraktım .Kötü oldum bi anda.Bir defa çağırmazlar hep sen hep sen .Bazıları beleş ye içi bulunca utanmıyor.Yapma bence gitsin evinde kutlasınlar.

Anca bundan anlarlar.Yerden göğe kadar haklısınız.

Dışarıda bir kahvaltıya çıkın herkese değişiklik olmuş olur. Çalışıyorsun haftasonu dinlenmek senin gayet hakkın ki ev işinden dinlendiğinden söylenemez zaten. Valla misafiri severim ama özellikle de yemekli olunca kadın bi oturup sohbet muhabbet edemiyor ki hep hizmet. Eşinizle tatlı dille konuşun anlamıyorsa da siz de tavrınızı ona göre koyarsınız.

Bu erkekler ne kadar yaraticiliktan uzak
Karisina dogum gunu yapiyor kendi anasiyla
Aman ne parti ne parti,gecenin korunde elinde pastayla kaynanam gelse hediye ki ceza mi belli degil.
Ayni sekilde anama da dogum gunu organize ediyorum karim hizmetci gibi calisiyor,anam da cok mutlu olmaz herhalde. Al herkesi disarida yemege cikar, olmadi kahvaltiyi disarida yapin hep beraber ne ev kirlensin ne de kalpler kirilsin. Sunu dusunemiyorlar resmen

Malesef alıştırmışsınız. Baştan beri böyle olsaydınız şimdi çağırmamanız sizi kötü gelin yapmazdı. Ama 100 kere yapıp bir kere yapmam dediğinizde kötü oluyorsunuz. Tecrübe ile sabit

Eşine tavrını koy bencede. Yani birazda onlar yada esin düşünsün seni.. Sen biraz yumuşak yüzlü oldugun için sanırım bunlar başına geliyor. Kötü gelin falan değilsin. Sadece onlar biraz bencil okadar.

Çok kızıyorum yardım etmeyen insanlara. Gelinsiniz diye köle değilsiniz ya!.. Eşiniz sizi düşünmüyorsa siz kendinizi düşünün. Alışırlar zamanla. Baştan tavır koymakla iyi yapmışsınız...

Bana gelirler herseyi ben yaparüm.Kv evine gideriz kalabalık herseyi ben yaparım,kv yardım eder gerçi.Görümceme gideriz yine bana kalır herşey.Hiçbiseye elini sürmezler,yerlerinden kalkmazlar.Bide üstüne "sana da çok iş yaptırdık helal et hakkını " derler.En komigide bir gün görümcem kendi kv'sine gitmişti,bizde bisey almak için yanlarına uğramıştık orda ikram edilen çayı kahvenin hizmetini bile ben yaptım Simdi anlatınca sanırım ben safım

Ayni ben yaoma guzelim benim kaynanamla alt ust oturuz bisey olur hemen pesine kizini takar yardimda etmez kizi cocuklarida evi mahveder yaonada dmez artik taviz vermiyorum oylesi daha iyi esine guzellikle anlat aksam sattin al pastani hediyeni git evine

Öff bu ne ya,bir daha ki hafta evi ilaçla,çık git evden

:))
Şaşkın misafir ev sahibini ağırlarmış,sözüm meclisten dışarı :)

Kotu gelin olursaniz olun ne var bunda hatta bence kötü gelin olun ne eşiniz ne ailesi iyi gelin haketmiyor bence

Boşverin kahvaltıya kabul etsenizde zaten sizi kötü ilan edecek birşey bulurlardı.

Yanı bence haklısın
Senın doğum gününde napıyorsunuz, bu defada sıze caya mı gelıyorlar
Benim doğum günümde aynen öyle yaptılar, eşime ayrı kızdım onlara ayrı kızdım. Kendi doğumgünümde kendimi mutfakta tabaklara pasta paylaştırırken, çay servisi yaparken, bulaşık yıkarken buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…