Şimdi kötü gelin mi oldum?

balbocegi35 hayır kötü gelin değilsin aksine saftirik gelinsin canım:) Deveyi diken ... lafını çok severim zira çok doğrudur. Eşin istediği kadar surat assın hiç umrunda olmasın. Sen kimseye hizmet etmek için evlenmedin, hem de altlı üstlü imişsiniz...

ayıpsa ayıp yani alt katta evi olan kadının doğum gününün sende kutlanması ve senin hizmetçi yerine konulman da ayıp.

Aynen artık zamanı geldi de geçiyor, ben çok safım işte arkadaşım

Valla kuzum aynen öyle halim hep bundan ibaret ama artık bu emojili hatun var

o zaman kötüyse kötü olalım , yapmayalım kardeş.
İyi olmak istiyorsan her seferinde dediklerini yapacan , hasta yorgun vs olmayacaksın velev ki oldun bitti . Dakikasında adın kötü geline çıkar. kadın bizi yıllardır evinde ağırlar zaten demezler. O yüzden şimdiden yapmayın yenisiniz siz. Nasıl devam edersen öyle gider.

Haklı olan sizsiniz tavır koyan eşiniz... peki evliliğiniz süresince sizin doğum günü evlilik yol dönümü gibi özel günlerinizi eşiniz düşünüp hep birlikte plan yaptılar mı ??

Valla çok haklısınız senelerce yapın ama bi aramayın yada ihmal edin bir kişi de değil topluca nefret ediyorlar linç girişimine başlıyorlar... çünkü el kızına verilen değer bu kadar kesinlikle herkes için söylemiyorum ama çoğu böyle

Keske altli üstlü oturmasaymissiniz o zaman daha kıymetli oluyor insan gerçekten. Ne kadar yapsanizda görünmüyor bu sekilde en ufak bir sorun olduğunda sen yapmadin etmedin oluyor

Arkadaşım hadlerini bildireceksin, bildirmezsen keyifle insanı salak yerine koyuyorlar.
Bende neler yaşadım baktım olacak gibi değil, hadlerini bildirdim.( Erkek tarafı beni resmen keriz yerine koymaya çalıştı )
Fakat eşim benim arkamda duruyor.
Çok haklısın dedi.
Hatta geldiklerinde hiç bir şey yapma diyor.

işte ben hiç sesimi çıkarmadım kötü gelin olmayayım , altlı üstlü oturuyoruz diye , ama artık bi patlama yaşadım.

Alın pastanızi gidin ve en mantiklisi kaynananın doğum günü neden sizde kutlanıyor. Hadi sizin doğum gününüz olsa neyse madem eşine söyledin kahvaltı olmaz diye geri adım atma derim.

Vallahi full haklısın hem çalışıyorsun ayrıca Doğum günü başka evde kutlanır mı yahu daha yeni duydum böyle bişey yeni mi çıkmış eşler kadınlarını otomatiğe bağlamış hiç yorulmuyor sanıyorlar benim eşimde böyle eve herkesi çağıracak 3 çocuklu kardeşini son bir yıldır sanırım 15 defa yemeğe çağırdım evime bügün yine gelmiş yemeğe çağıralım diyor dedim yahu kimseyi çağıramam kusura bakma bir kere de bana telefon açsınlar tuzsuz hadi gelin akşam yemeği bizde yiyelim diye de ben de hazıra konayım bir defa dedim ama Eminim bir iki güne gene gelir Çağıralım demeye ama desin çokta umrumda sende gerekirse karşı çıkacaksın yapacak bişey Yok bizi biZden başka kimse düşünmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…