- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Yok demek ki benzeri sorular ne zaman bitecek çok merak ediyorum.Tatlım başka derdin yok mu acaba?
Bu mu davet şaka mı yapıyorsunuz yada davet nasıl edilir onlar gibi haberiniz yok.Yine tereliye ve o eşinin ailesi
Yok gitme ne gereği var zaten
Milletin canını sıkıp huzursuzluk çıkarırsın gibi
Davet ettiler yine suçlu oldular
Ya ne güzel bir önden haber ediliyorBu mu davet şaka mı yapıyorsunuz yada davet nasıl edilir onlar gibi haberiniz yok.
Ne şekilde davet etmesini bekliyordunuz ?Eşimin annesi bugün birgün iftara gelin demiş(anne-kız böyleler gün vermez gelin derler hep laf olsun çağırmadı denmesin hesabı ben bunu anlıyorumda saf eşim anlamıyor).Açıkçası gitmek istiyordum ama bu davet karşısında hevesim kaçtı kendim onu yaparım bunu yaparım diye düşünürken ciddi zahmetli bir sofranın planını yaparken bu kadar özensiz ve laf olsun diye söylenen davet canımı sıktı.Planladığım gibi davet edip gitmeyi düşünmüyorum haksız mıyım?
Hayır öyle birşey yok geçen hafta eşime demiş bugün akşam gelin diye yemeğimiz vardı ertesi gün ben davetiydim eşim gitti sadece insan şu gün gelin der önümüze bir tas çorba koymayı çok gördüler.Ya ne güzel bir önden haber ediliyor
Uygun günü gelince,bir iki gün öncesinden elbette haber edecekler
Sen niye bujadar kafana takıyorsun
Hasta olacaksın bak
Evet aynı gün olmaz davetHayır öyle birşey yok geçen hafta eşime demiş bugün akşam gelin diye yemeğimiz vardı ertesi gün ben davetiydim eşim gitti sadece insan şu gün gelin der önümüze bir tas çorba koymayı çok gördüler.
Ciddimisin sen ?Hayır öyle birşey yok geçen hafta eşime demiş bugün akşam gelin diye yemeğimiz vardı ertesi gün ben davetiydim eşim gitti sadece insan şu gün gelin der önümüze bir tas çorba koymayı çok gördüler.
AynenGörümcenizin yerinde olsam, sizinle duman yoluyla falan haberleşirdim. Yine iyi davet ediyor, beğenmiyorsunuz
Aaa çok ayıp etmiş gerçektenCiddimisin sen ?
Yemekleri kaldırabilirdin dolaba ve davete gidebilirdin
Sonra ikinizi çağırıyorlar neden tek eşiniz gidiyor ?yaptığınız saygısızlık olmuyor mu ?
Benim yerimde olsan çatlar ölürdün heralde
Benim kv kaynımı görümcemi eşleriyle eşimi tek çağırdı davete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?