- 14 Nisan 2018
- 3.008
- 3.758
- 63
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Umrumda değilAaa çok ayıp etmiş gerçekten
Bende annemlere anne bugün size geliyorum derim yada anne bize yemege gelin derim o kadarValla biz analarımızdan davet beklemiyoruz. Arıyoruz iftara sizdeyiz diyoruz. Kendi anneme de eşimin annesine de. Abartmayın artık.
Her şeyden bir şey çıkarma artık. Bak gerçekten hayatın zindan olmuyor mu? Allah korkusu yok mu?
Amaç birlikte yemek yemekse illâ kurdelalı bi sofra mi hazırlamaları gerekiyor. Ne kadar küçük detaylarla hayatı kendinize zindan ediyorsunuz.Eşimin annesi bugün birgün iftara gelin demiş(anne-kız böyleler gün vermez gelin derler hep laf olsun çağırmadı denmesin hesabı ben bunu anlıyorumda saf eşim anlamıyor).Açıkçası gitmek istiyordum ama bu davet karşısında hevesim kaçtı kendim onu yaparım bunu yaparım diye düşünürken ciddi zahmetli bir sofranın planını yaparken bu kadar özensiz ve laf olsun diye söylenen davet canımı sıktı.Planladığım gibi davet edip gitmeyi düşünmüyorum haksız mıyım?
Biz bile olabilirizSiz bu gidişle ya kendiniz kanser olursunuz ya da eşiniz ve sülalesini komple kanser edersiniz.
Biz bile olabiliriz
Minibüs e binmesine de izin vermiyor ama hanım kızımız bu konuda insiyatif kullaniyorSenin yaşama amacın nedir ?
Bir hiç gibisin .
Oksijen israfı resmen bu vatana millete hiç bir katkın yok , varsa yoksa eşinin ailesi .
Sizin gibi insanları biz besliyoruz işte çalışıp didinip ...
Ama sen çalışamazdın demi günahtı kadınlara çalışmak esin izin vermiyordu .
Cahil insan .
Birde dinden imandan bahseder bunlar bizi beğenmezler .Minibüs e binmesine de izin vermiyor ama hanım kızımız bu konuda insiyatif kullaniyor
Sen beni nasıl besliyormuşdun hayırdır yediğim ekmeği içtiğim suyu sen mi veriyorsun hadsizlik yapma edepli ol şimdi bak işine birazcık karakter sahibiysen konularıma tek yorum dahi yapmazsın.Birde dinden imandan bahseder bunlar bizi beğenmezler .
Biz besliyoruz haberleri yok .
Cahil toplumun bir parçası işte .
Tek derdi kv , görünce ya bir insan bu kadar boş olur mu ?
Şunları görünce acıyorum ülkemin haline .
Bıkmadan usanmadan konu acıyor tek derdi bu .
Allah başka dert versin bunlara hakkaten versin .
Şu gün gelin diyebilir gelin ne demek birgün öyle gidecektik gelmeyin yemek yok dedi geçen sene eee yani...Ne yapacaktı kadın? Senin için altin yaldızlı davetiye mi bastıracaktı ?
Esimin ailesi ne günah işledi acaba da Rabbim seni verdi onlara
Yaparım öylede bir yaparım ki .Sen beni nasıl besliyormuşdun hayırdır yediğim ekmeği içtiğim suyu sen mi veriyorsun hadsizlik yapma edepli ol şimdi bak işine birazcık karakter sahibiysen konularıma tek yorum dahi yapmazsın.
Tamam iste kadın önden bilgilendirme yapmış. Günü netleşince 1 2 gün önce arar.Şu gün gelin diyebilir gelin ne demek birgün öyle gidecektik gelmeyin yemek yok dedi geçen sene eee yani...
Büyük olana saygım var haketmeyene olmayana yok senin gibi insanlarda dahil buna seni görmüyorum güle güle.Yaparım öylede bir yaparım ki .
Bomboş bir insansın.
Saçma sapan konularla bu formu meşgul ediyorsun.
Daha önceki konularında ki cahil söylemlerin de ele veriyor seni zaten .
Yok çalışmak günah yok minibüse binmiyorum ..
Ölmeden önce dünyaya yararım olsun diye bir şeyler yap .
Tek yaptığın nefes alıp vermek olmasın .
Sende o kadar edeplisin ki bana edepten bahsediyorsun büyüklerine zerre saygısı olmayan takıntılı bir insansın .
Ben gittiğimde birşey yapmıyordum annesi boş boş konuşuyordu herşeye şahit olmuş gibi konuşmayın lütfen.Tamam iste kadın önden bilgilendirme yapmış. Günü netleşince 1 2 gün önce arar.
Ayrıca sen eşinin ailesini sevmiyorsun, görüşmek de istemiyorsun, her gittiğinde de huzursuzluk çıkaran birisin ne diye sana özen gösterilmesini bekliyorsun ?
Senin ben görmemen şuan odamda ucan sineğin beni gormemesiyle es değer:)Büyük olana saygım var haketmeyene olmayana yok senin gibi insanlarda dahil buna seni görmüyorum güle güle.
Evet var.Tereliye, hiç arkadaşın var mı? Evden çıkıyor musun hiç? Sosyal yaşantın var mı? Herhangi bir meşgalen vs.? Eğer yoksa kendine bi meşgale edin. Bomboş işlerle uğraşıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?