• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi ne yapmalı?

Bence ailene gelmeleri biraz ertelendi kv rahatsızlanmış falan de en azından bu süre içinde zamandan kazanmış olursun,aslında sevgilinin durumu düzeltmesi gerekirdi ama o da bu konuda ailesine karşı biraz sönük kalmış,tavrını koysa keşke.
İdare etmek adına güzel bir fikir.

Aman kv adayını arayipta ne diye şeyini kaldiracaksin ki
Ne zaman gelecekse ona göre cevap verirsiniz
Biz şu gün müsaitiz o zaman gelin dersiniz
Nisanliniza söylerseniz iyce kv kendini bişey sanır

Dolmayi böreği atın dondurucuya hazır beklesin yada bi güzel yiyin afiyetle :kk77:

Aman kv adayını arayipta ne diye şeyini kaldiracaksin ki
Ne zaman gelecekse ona göre cevap verirsiniz
Biz şu gün müsaitiz o zaman gelin dersiniz
Nisanliniza söylerseniz iyce kv kendini bişey sanır

Dolmayi böreği atın dondurucuya hazır beklesin yada bi güzel yiyin afiyetle :kk77:
Yok biz onu aramayacağız. O sözde annemi arayacaktı usulen. Cumartesi iki anne içinde ben çalıştığım için bana da en uygun gündü o yüzden öyle demiştik. Ayy gıcık oldum yaaa. Görümcem daha şimdiden tam bir gıcık

Öyle mi yapmalı gerçekten :KK17: Annem bir kere kızarsa bir daha asla unutmaz yaa emin olamıyorum.

valla şimdiden idare etmeye başlarsan böyle devam eder.. bunun nişanlılığı evliliği var..
ama şimdiden yapılana tavrınızı ailecek koyarsanız onlarda ayaklarını denk alır..
siz şimdi kimi idare edeceksiniz ki? ve kime karşı düşünün ..

şu erkek ailesinin biz keyfimiz geldiğinde istediğimiz yaparız tavrına sinir oluyorum .. kız ailelerine saygı duymuyorlar..
bir daha gelmek istediklerinde de ben olsam kesin gelmek istedikleri gün müsait olmadığımızı söylerdim..

valla şimdiden idare etmeye başlarsan böyle devam eder.. bunun nişanlılığı evliliği var..
ama şimdiden yapılana tavrınızı ailecek koyarsanız onlarda ayaklarını denk alır..

şu erkek ailesinin biz keyfimiz geldiğinde istediğimiz yaparız tavrına sinir oluyorum .. kız ailelerine saygı duymuyorlar..
bir daha gelmek istediklerinde de ben olsam kesin gelmek istedikleri gün müsait olmadığımızı söylerdim..
Heh işte bende aynen bunu demek istedim bi üst mesajda :KK9:

Ya aslında bende fıtraten onu yapardım kesin ama annemde aynı benim gibi. Şimdi olanı olduğu gibi anlatsam görümcenin yüzüne bakmaz bir daha annem. Daha şimdiden bir kırılganlık oluşmasın istiyorum. Yanlış mı düşünüyorum? Bu süreçte her olayı aynen anneme söylerse ohooo... Çünkü ailecek öküz karşı taraf

Ara direkt soyle.

Geleceksiniz diye annemler bir sürü hazırlık yaptı.
Gelmeyecek misiniz diye sor.

Gelmeyeceğiz derse de bir öyle bir böyle bir sorun mu var de.

Alttan alıp kafanda kurma açıkça söyle.
Açık konuşmak en iyisi.
Sonuç ne olursa olsun.

hızımı alamadım :KK70: ayrıca annenize söyleyin kendi evinde ağırlasın ne kadar yolsa çeksinler bir zahmet..
Şu olaydan sonra o zaten kesin olarak öyle olur. Gıcıklar bir zahmet gelsinler. Yazık karda kışta zor olur diye düşünmüştü annem. Gelsinler uyuzlar.
Valla daha ilk olaydan çuvalladılar. Bu böyle mi olacak? Zaten sorunlarımız da var kendi aramızda. Devam etmek istemiyorum artık.

Ara direkt soyle.

Açık konuşmak en iyisi.
Sonuç ne olursa olsun.

Ara direkt soyle.

Açık konuşmak en iyisi.
Sonuç ne olursa olsun.

Öyle de çok garip olmaz mı? Nolur bize gelir diye anlar o görümcelerim. Aaaa kıza bak gidelim diye aradı vesaire olur...

Ya aslında bende fıtraten onu yapardım kesin ama annemde aynı benim gibi. Şimdi olanı olduğu gibi anlatsam görümcenin yüzüne bakmaz bir daha annem. Daha şimdiden bir kırılganlık oluşmasın istiyorum. Yanlış mı düşünüyorum? Bu süreçte her olayı aynen anneme söylerse ohooo... Çünkü ailecek öküz karşı taraf

size şimdi sevdiğiniz için öyle geliyor .. kırgınlık olmasın vs.. ama bu bir örnek sizin için .. geleceğinizin bir göstergesi .. bırakın onlar sizi idare etsin..

Öyle de çok garip olmaz mı? Nolur bize gelir diye anlar o görümcelerim. Aaaa kıza bak gidelim diye aradı vesaire olur...

Yoo sonuçta kv annenle tanışmak istiyordu gelecekti.
Görümcene ne düşmüş ki. Annesini o mu yönetiyor.
Sen soracaksın. İlla gel diye ısrar etmeyeceksin ki.
Sonuçta senin annen bir emek harcıyor niye oyuncak gibi bir gelicez bir gelmicez diyorlar.

Yoo sonuçta kv annenle tanışmak istiyordu gelecekti.
Görümcene ne düşmüş ki. Annesini o mu yönetiyor.
Sen soracaksın. İlla gel diye ısrar etmeyeceksin ki.
Sonuçta senin annen bir emek harcıyor niye oyuncak gibi bir gelicez bir gelmicez diyorlar.
Ay görümcenin beyin yıkamasına mı kızayım, kv nin basiretsizliğine mi, yoksa sevgilimin söz geçirememesine mi... Bu aile bana göre değil mi acaba offf

elmalikurabiyee elmalikurabiyee

Bu sorunlar bütün ilişkilerde oluyor.
Eğer sözlün laf geçiremiyorsa biraz zor.
Koskoca kadin kendi beyni yok mu kızının lafıyla hareket ediyor.

Geleceğiz dedilerse gelsinler.
Taviz vermeyin.
Ayrıca gorumcelerin gelmesine gerek yok ki.Kv gelip gidebilir.

Back
X