- Konu Sahibi elmalikurabiyee
İdare etmek adına güzel bir fikir.
Annen ve ananen yol yordam bilen, sana değer veren ve senin de fikirlerini onemsedigin insanlarsa olduğu gibi herseyi anlat.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdare etmek adına güzel bir fikir.
Çocuğun suçu yok ne ayrılması yazacaktım ki 4 görümceyi görünce ayrıl kaç kurtul diyesim geldi![]()
![]()
hızımı alamadımayrıca annenize söyleyin kendi evinde ağırlasın ne kadar yolsa çeksinler bir zahmet..
Son gelişme: beyefendi aradi simdi. Yarin araticam annemi dedi. Biraz kizmistim bende sozunu geciremiyosun diye. Gurur yapti sanirim. 1 gun daha idare edicem durumu yani. O gorumceyi de yazmistim kenara iyice kafama kazidim artik. Gicik ya valla gicik
Ne eee iki haftadır mi tanisiyorlarmis??Nisanlinda sende de gariplik var ama. Tanisip 2 hafta sonra nisan diyorsunuz.
Zamana yayin biraz.
Nisanlina da tepki koy.
Ailene de acikca anlat. Kimsenin arkasini toplamak zorunda degilsin.
Ne eee iki haftadır mi tanisiyorlarmis??
Ailelerin tanismasini kast ettim.
Merhabalar,
Şuan çok üzgünüm, çok mutsuzum, sadece dertleşmek istiyorum.
Eski konularımdan bilen bilir ay sonuna doğru nişanım var kısmetse. Ama bu sadece sevgilimin ve benim kurduğumuz bir hayal sanki. Aileler durumu biliyor. Benim geniş aileme kadar açıklandı durum. Erkek arkadaşım şuan şehir dışında haftaya gelicek kısmetse. Biz 14 şubatta nişan yapalım istedik ama ablası doğuda görev yapıyor izin alamadı 2 hafta daha ertlenedi zaten nişan. Oysaki benim ailemde izinleri vesaire 14 şubata göre şekillendirmişti.
Sürekli huzursuzluk var, sürekli tartışıyoruz.
Şimdiki sorun şu:
Geçen hafta annesi sevgilimi aramış. Bu hafta sonu, artık sevgilimin gelmesini beklemeden süreçleri başlatalım istemişti ve haftasonu bayan oturması gibi gündüzden gelip ailemle annemle tanışmak istedi. Benim çekirdek ailem 2 saatlik mesafede bir şehirde yaşıyorlar ben memlekette anneannemlerle yaşıyorum. Anneme durumu söylediğimde buraya kadar yorulmasınlar ben size geleyim aynı şehirde ziyaret ederle zorluk olmasın falan diye düşündü. Benim annem bu kadar ince düşünürken kv adayı bugün oğlunu aramış. Gelmek için daha erkenmiş, görümcem öyle söylemiş. En iyisi sevgilimin gelmesini beklemekmiş. Hatta yaşımız küçükmüş aslında evlenmek için (yaşlar 24). Neden bu kadar acele ediyormuşuz falan falan..... 1 haftadır annesi annemi arasın diye bekliyoruz temizlik yapılıyor yapraklar sarılıyor ctsi gelicekler diye hazırlık yapıyoruz yengelerime falan haber etmişiz ama görümce sağolsun gelmiyolarmış... Sevgilim tabi tartışmış biraz ailesiyle ama annesi sıkma beni üzerime gelme falan demiş telefonu kapatmış.
Ben bu kadar değersiz miyim? Bu süreç oyuncak edilecek bir süreç mi? Ben şimdi aileme ne diyim? Bu kadar zor durumda neden bırakıyorlar?
Şeytan diyor ki terket..
Daha yolun başından gücüm kalmadı...
Bu sadece tek 1 olay.. Sürekli kavga etmekten bu tarz saçmalıklar yaşamaktan daha en başından yoruldum...
Kendimi gerçekten çok değersiz hissettim. Böyle bir geliyoruz bir gelmiyoruz diye oyuncak ettiler sanki.. Bilemiyorum..
Bir de şimdi anneme durumu nasıl izah etmeli??
Şimdi ben ne yapayım?
Aramadı. Ama gelicez dedi. Ailem hazırlık yaptı. Annem bugün kaç kişi gelceklermiş kızım dedi. Bilmiyorum dedim geçiştirdim. Ne diyim şimdi? Ne desem sorun olcak o yüzden en münasip biçimde konuşmak istiyorum annemle...
İş durumları nedeniyle 1 ay sonra nişan olucak diye konuşmuştuk. Bu güne kadar gelseler kırk kez gelirlerdi hala gelmediler.Nisanlinda sende de gariplik var ama. Tanisip 2 hafta sonra nisan diyorsunuz.
Zamana yayin biraz.
Nisanlina da tepki koy.
Ailene de acikca anlat. Kimsenin arkasini toplamak zorunda degilsin.
Doğuda görev yapıyolar o yüzden izin yok şuano görümce mi izin alamadığı için nişanı erteledi diyen? Eger oysa nişanı erteleme. Aileme duyurdu ona göre izinler alındı de. Rapor alıp öyle gelsin
Sıcak bakmıyor zaten. Onu anladı martık. Nişanlım yansıtmasa da sürekli arıza çıkarıyor. Hangisiyle baş edicem yaaa 4 taneler. İlk duyan herkes sabır diliyor zatenEski konularini bilmiyorum bu anlattigina gore, gorumcen biraz sıcak bakmıyor size. Nişan vs için 1 günlük izin alabilir. 2 hafta ertelettirmek, işi uzatmak geldi bana. İsteyen her şeyi yapar. Erkek arkadasının ailesi pek ılımlı degil.
İş durumları nedeniyle 1 ay sonra nişan olucak diye konuşmuştuk. Bu güne kadar gelseler kırk kez gelirlerdi hala gelmediler.
Bugün annem 4 ten önce müsait olmadığı için akşamüstü arasın dedim. Bakalım akşamüzerini bekliyorum. Sevgilime de birşey demiyorum. Halledemezse ağır konuşacağım bu kez. Aileme de olduğu gibi anlatmakla idare etmek arasında hala kararsızım. Direk anlat demiş çoğu kişi ama ben daha ilk etaptan gerginlik oluşmasın istiyorum. Onlara karşı tepkimi kendim koyarım da aileler arası problem olsun istemiyorum. Hala kararsızımaradı mı annesi
Bugün annem 4 ten önce müsait olmadığı için akşamüstü arasın dedim. Bakalım akşamüzerini bekliyorum. Sevgilime de birşey demiyorum. Halledemezse ağır konuşacağım bu kez. Aileme de olduğu gibi anlatmakla idare etmek arasında hala kararsızım. Direk anlat demiş çoğu kişi ama ben daha ilk etaptan gerginlik oluşmasın istiyorum. Onlara karşı tepkimi kendim koyarım da aileler arası problem olsun istemiyorum. Hala kararsızım![]()
Peki bakalım. Annem sorup duruyor zaten. İşten çıkıcam şimdi. Bakalım ne dicemben de direkt anlat diyenlerdenim
çünku diğer türlü kendi ailenize karşı elin adamlarını savunmus oluyorsunuz ve sizden ilk bu taviz görürlerse devamı da gelir
arayan bekleyip aramazsa ailenize anlatın olduğu gibi ben olsam öyle yapardım
Aynen yaa evi görümcemler yönetiyor resmen. Evde olacak herşeye kendileri evli oldukları halde karışıyolar kendilerince sürekli akıl veriyolar. Aynısı kardeşleri için de olacak zannediyolar. Bu süreçte arkamda durmazsa, ailesine söz geçiremezse ilişkimi bitirmeyi bile düşünüyorum. Ama ailesine bu bizim hayatımız diyebilirse yürür zaten...