- 31 Ocak 2018
- 285
- 333
- 18
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Ne ayıp ne saygı ? Örf ve adetlerimizi unuttura unuttura bu hale geldik!!! Evlenmeden böyle her haltu yiyorlar bişe söyleyince cahillikmiş oldu !!!Arkadaşlar bence sakin biraz onlar daha gençler bırakın diledikleri gibi yasasinlar asklarini. Onlar daha küçük her söyleneni ciddiye alsak ccevremizde insan kalmaz. Gücü gücü yetene olmasın bence. Zaten böyle dedikodulardan, yok kız orda kalmış burda kalmislardan bir kurtulursak bence cehaletin de önüne gececegiz. Kadının adını bir başka kadının çıkarması doğru mu ?? Ayıp biraz anlayıs, saygı,sevgi ve ozveri...
Ne ayıp ne saygı ? Örf ve adetlerimizi unuttura unuttura bu hale geldik!!! Evlenmeden böyle her haltu yiyorlar bişe söyleyince cahillikmiş oldu !!!
Kardesim olacak aptal 29 yaşında. Bunu almayi düşünüyor. Gerekirse hepinizi silerim diyor
Hangi örf hangi adet !? Kim uyuyor ki bunlara. Herkes uymuş olsa burada bir sürü konu oluyor. Yani takılmak gereken bunlar değil bir sürü kadın cinayeti oluyor ne oldu kadın suçlu ? Kadın bir adamı tanımak istedi diye mi suçlu .. Yanlış anlamayın örf, adete saygım sonsuz yalnız kalmadı bunlar artık. İnsan gibi kimse kimseyle konusmuyor hele ki büyük sehirlerde. Örf adete uysalar bu kadar kadın cinayeti olmaz, kucuk çocuklara sapıklıklar olmaz...
Annem e nasıl beni ispiyonlarsin dedi konuşmuyor benle
İkimiZde aynı şeyi savunuyoruz zaten ..Hangi örf hangi adet !? Kim uyuyor ki bunlara. Herkes uymuş olsa burada bir sürü konu oluyor. Yani takılmak gereken bunlar değil bir sürü kadın cinayeti oluyor ne oldu kadın suçlu ? Kadın bir adamı tanımak istedi diye mi suçlu .. Yanlış anlamayın örf, adete saygım sonsuz yalnız kalmadı bunlar artık. İnsan gibi kimse kimseyle konusmuyor hele ki büyük sehirlerde. Örf adete uysalar bu kadar kadın cinayeti olmaz, kucuk çocuklara sapıklıklar olmaz...
Kardeşimle aynı sehirdeyiz. Kardeşimin 6 aylık bir kız arkadaşı var. Annemle tanıştırdı. Bizimle de. Kız normalde başka şehirde okuyor ama sürekli kardeşimde kalıyor yatılı haftalar boyu. Sadece derse gidip geliyor buradan yakın okulu. Neyse dün annemi samimi olduğu buradan bir komşu aramış. Bu kız burada bu kadar ne geziyor bizimde genc çocuğumuz var kotu ornek oluyorlar burasi bir aile apartmani alacaksaniz alın bu kızı demiş. Kardeşimin tek başına yaşadığını biliyorlar artk . Neyse annem de kardeşimi arayip bu kız neden aylarca orada kalıyor ben hoş gormuyorum demiş kardeşim de yemin etmiş burada kalmıyor diye ama annem inanmamis neyse şimdi kardeşim olayı bana patlattı sen söyledin diyor ben demedim komşu demiş diyorum anneme de bana da inanmıyor. Tutturdu sen soyledin de soyledin. Hemen Üstüne bir de sevgilisi duruma şunu yazmış " bana da erkegime de yapılan kötülüğü unutmam , karşılığını verirken cömert davranırim bunu herkes bilsin " şimdi ben ne yapmalıyım suçlu oldum. Bana kotuluk yapacakmis sevglisi aklinca . Daha 20 yasinda ben 32 yasindayim evli barkli cocugum var. Bana simdiden anlayip dinlemeden duruma bunu atiyor.ya. Ama kıza da sinir oldum oraya durum olarak bunu atıp bana laf sokmaya çalıştığı için
Yerimde olsanız
bana ve erkeğime mi oğğğğğğKardeşimle aynı sehirdeyiz. Kardeşimin 6 aylık bir kız arkadaşı var. Annemle tanıştırdı. Bizimle de. Kız normalde başka şehirde okuyor ama sürekli kardeşimde kalıyor yatılı haftalar boyu. Sadece derse gidip geliyor buradan yakın okulu. Neyse dün annemi samimi olduğu buradan bir komşu aramış. Bu kız burada bu kadar ne geziyor bizimde genc çocuğumuz var kotu ornek oluyorlar burasi bir aile apartmani alacaksaniz alın bu kızı demiş. Kardeşimin tek başına yaşadığını biliyorlar artk . Neyse annem de kardeşimi arayip bu kız neden aylarca orada kalıyor ben hoş gormuyorum demiş kardeşim de yemin etmiş burada kalmıyor diye ama annem inanmamis neyse şimdi kardeşim olayı bana patlattı sen söyledin diyor ben demedim komşu demiş diyorum anneme de bana da inanmıyor. Tutturdu sen soyledin de soyledin. Hemen Üstüne bir de sevgilisi duruma şunu yazmış " bana da erkegime de yapılan kötülüğü unutmam , karşılığını verirken cömert davranırim bunu herkes bilsin " şimdi ben ne yapmalıyım suçlu oldum. Bana kotuluk yapacakmis sevglisi aklinca . Daha 20 yasinda ben 32 yasindayim evli barkli cocugum var. Bana simdiden anlayip dinlemeden duruma bunu atiyor.ya. Ama kıza da sinir oldum oraya durum olarak bunu atıp bana laf sokmaya çalıştığı için
Yerimde olsanız
düşündüm de bu kızla bu çocuk olsun başkalarının başını yakmasınlarAy kardeşiniz de az kıro değilmiş kusura bakmayın, bulmuşlar birbirlerini.
+1000 bu konuşma bana yapılmış olsaydı o beni engellemek zorunda kalırdıYanlış yapmışsınız, ciddiye alıp düzgünce konuşmuşsunuz. O kim ki sizi tehdit ediyor?
valahhi evlenmeyi kafasına koymuştur bu kızAyyy en sevdiğim...kız kırosu
Ağzına tükürürüm erkeğin ne be hamile falan kalır başınıza hepten cöreklenir bu benden söylemesi
Konu sahibinin ailesi yanlış hatırlamıyorsam gelin adayina araba almayı planlıyordu. Kız tabiki yapışır.valahhi evlenmeyi kafasına koymuştur bu kız
hiç bir şey yapamazsa hamile kaldım beni alacaksınız diye ortaya çıkar
Allahım kapılardan uzak
Yapıcam yapıcam da annem bırakmıyorvallahi ben gerçekten açar kızın annesini arar
kızınız erkek kardeşime geliyor sürekli derdim
ondan sonra ayıklasın pirincin taşını sal....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?