Simdiden beni kendine düşman ilan eden gelin adayı

Çok dizi izliyor kardeşiniz sevgilisi.
Mutluguma goz dikeni yakarim falan...
Napabilir yani en fazla ne kadar ileri gidebilir.
Yapacagi her sey atacagi her adim misliyle kendine geri doner.
Baktiniz cizgileri asiyor kardesinizi silmek pahasina verin mahkemeye gitsin.
Deli mi avutacaksiniz bu saatten sonra

Komşularınızdan nefret ettim o ne igrenc zihniyet onlara neymiş onlar kim oluyor da konuşuyor. Önce bi komşulara ağzının payını verin bence. Kız 20 yasında deyince kardeşiniz de küçük sandım 29 yasında kocaman adammış. Ve kızı size o bilendirmiş size de bilenmiş. Bence kızda suç bulmayın. Kardeşiniz size niçin bu denli bilenebiyor yanı aranız pek de iyi değilmiş sanırım. Kız daha 20 yasında çok küçük olgun davranamamiş. Siz de onun seviyesine inip laf yetistirmeyin. Yani ne diyebilirim kardesinizin tercihi bu kız onunla yaşamayı bu sekil bir iliskiyi tercih etmiş. Karışmayın siz de boşverin ne hali varsa görsün koca adam aptal değil hayat onun hayatı.

Hakarette bişey çıkmıyor genelde haklısınız ama Tehditte kişi davadan vazgeçse bile kamu davasına dönüyor. Para cezası kesiliyor en küçük tehditte bile. Böyle Kişilere yapılması gerekiyor ki ileride başka insanlara daha nazik davransın

Yerinde olsam kardesimle net bir sekilde konusurum ve hala da anlamiyorsa ne halin varsa gor derim. Iki gun sonra ayrilinca o tipis tipis gelir yaniniza. Ne kadar basitliktir yaa 20 yasindaki kizin erkegim demesi nedir allah askina. Bence kizla hic mubattap olmayin.

Kardeşim sürekli over bu kızla olan ilişkisini
Vay biz söyle. Mükemmeliz biz böyle. Mukemmeliz. Biz eşimle bazen ben yani tartışıyoruz malum çocukta var. Bikere esim yanlidlikla bebegimin uzerine birazcik cay doktu yani eli carpti. Ben kiyameti kopardim istemsiz nasil canini yakarsin onun az onune bak dikkat et filan diye. Oradayfi Kardeşim basladi ikide bir bizim Çocuğumuz olsa asla tartismayiz bit bit bit . Bende dedim ki büyük konuşma yarın öbür gün sende böyle olursun bana diyor ki Allah im sen koru bizi böyle. Olmaktan

Dkflfşdiasdf küçükken okuldan mı aldınız siz bunu yahu bu yaşta bu ne zeka böyle?

Bebeğinizin fotoğrafını bal kızım diye paylaşan hanım sanırım bu. Açıkçası bence ayrılırlar çok geçmeden Kaldı ki ayrılmasa da boşverin ya ne kadar terbiyesiz insan yanlış anlaşılacak bısey söylemiyim diye çabalar.

Çocuk çocuk hareketler

Öz ve öz kardesiniz simdiden ablasina inanmayacak hale geldiyse vay halinize. Kimseye kendinizi ispatlamak zorunda degilsiniz hele ki o kiza. Ama ben olsam o kadinin soyledigini bir sekilde ispatlar kardesimin yuzune vururdum ve burnundan getirirdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…