- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
+100000Genelleme yapmak istemiyorum ama bu erkekler gercekten gerize.li ya eslerini ezdiriiyorlar yada ailelerini rezil.ediyorlar ortayi bulna yok
+1Asıl kızın sizden çekeceği var sürekli bu kız hakkında konu açıyorsunuz daha 6 aylık bir ilişki ileride ne olur bilinmez gelin hanım ne yani? onu yazmış bunu yazmış falan. demek ki yaptıklarınızdan o kadar bunalmış ki kardeşiniz, artık bir olay olduğunda sizi suçluyor.Kaldı ki bunu düşünen kız değil kardeşin o öyle düşünüp kıza da demişse o da alınmıştır artık kızın her hareketine yaptığına takıp durmaktan vazgeçip kendi hallerine bıraksanız.
kız ağzıyla kuğ tutsa zaten size yaranamayacak hem bu komşu dediyse anneme sor inanmıyorsan dersin annen evet komşu dedi der zaten bu bakımdan da anlattığınız çok saçma geldi bana yani annemi ararım beni suçluyor gerçeği söyler misin derim bu kadar basit yani kızı kötülemek için mi konı açıyorsunuz daha iki gün önce kötülediniz bir nefes alın yahu
ahah aynen belki de demeliyiz. nasilsin erkağiiimmm diye :)))10 yıllık kocama bile erkeğim demedim ben yaa
Adam şok yaşamasınahah aynen belki de demeliyiz. nasilsin erkağiiimmm diye :)))
Aynen elin çocuğuna maskara mı olcam ne beni karıştırıyorsunuz diye bende alırdım elime kızılcık sopasını edepsize bak sen yaYesinler onun erkeğini.
Ben kötü bi insanım sanırım. Karıştırırdım ortalığı. Kızı da evime çağırır bi köşeye tek başına sıkıştırır, sessizce onun ağzına....
Sonrada tekme tokat kovardım evden.
Peşinden de kardeşime sağlam bi konuşma yapar onuda kovardım.
Bir daha da muhattap olmazdım.
6 ayda bu kaçıncı olay. Millet 10 yıllık gelinle bu kadar ekşın yaşamıyor.
Aynen elin çocuğuna maskara mı olcam ne beni karıştırıyorsunuz diye bende alırdım elime kızılcık sopasını edepsize bak sen ya
Yolarım onla erkeği olan kardeşimin sırma saçlarını suçu yok bir yandan kardeşi bir yandan kız edepsiz olacaksın bazılarına karşı yoksa hep ezer suçlarlarKonu sahibinin bebeğini paylaştı bi de, sanki kendi evladı gibi yazılar yazdı altına. Valla insan hepsinin hıncını çıkartır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?