- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
- Konu Sahibi birumutturyasamak
Bunları söyleyen 29 yaşındaki adam miAynen benim kardeşim gerizekalı ya kendimi yakarım diyor

Ben 19 20 lik ergen diye düşünmüştüm ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunları söyleyen 29 yaşındaki adam miAynen benim kardeşim gerizekalı ya kendimi yakarım diyor
Hakarette bişey çıkmıyor genelde haklısınız ama Tehditte kişi davadan vazgeçse bile kamu davasına dönüyor. Para cezası kesiliyor en küçük tehditte bile. Böyle Kişilere yapılması gerekiyor ki ileride başka insanlara daha nazik davransınBöyle bir durumda sadece eve kağıt gidiyor, konuşma iki kişi arasında olduğu için pek bir şey çıkmıyor.
Çok benzerini yaşadım, bizimki hakaret davasıydı, tehdit olduğu için farklı olabilir belki bilmiyorum...
Ayy istemsiz güldüm. YaE yaksın madem yananı Allah görür
Yerinde olsam kardesimle net bir sekilde konusurum ve hala da anlamiyorsa ne halin varsa gor derim. Iki gun sonra ayrilinca o tipis tipis gelir yaniniza. Ne kadar basitliktir yaa 20 yasindaki kizin erkegim demesi nedir allah askina. Bence kizla hic mubattap olmayin.Kardeşimle aynı sehirdeyiz. Kardeşimin 6 aylık bir kız arkadaşı var. Annemle tanıştırdı. Bizimle de. Kız normalde başka şehirde okuyor ama sürekli kardeşimde kalıyor yatılı haftalar boyu. Sadece derse gidip geliyor buradan yakın okulu. Neyse dün annemi samimi olduğu buradan bir komşu aramış. Bu kız burada bu kadar ne geziyor bizimde genc çocuğumuz var kotu ornek oluyorlar burasi bir aile apartmani alacaksaniz alın bu kızı demiş. Kardeşimin tek başına yaşadığını biliyorlar artk . Neyse annem de kardeşimi arayip bu kız neden aylarca orada kalıyor ben hoş gormuyorum demiş kardeşim de yemin etmiş burada kalmıyor diye ama annem inanmamis neyse şimdi kardeşim olayı bana patlattı sen söyledin diyor ben demedim komşu demiş diyorum anneme de bana da inanmıyor. Tutturdu sen soyledin de soyledin. Hemen Üstüne bir de sevgilisi duruma şunu yazmış " bana da erkegime de yapılan kötülüğü unutmam , karşılığını verirken cömert davranırim bunu herkes bilsin " şimdi ben ne yapmalıyım suçlu oldum. Bana kotuluk yapacakmis sevglisi aklinca . Daha 20 yasinda ben 32 yasindayim evli barkli cocugum var. Bana simdiden anlayip dinlemeden duruma bunu atiyor.ya. Ama kıza da sinir oldum oraya durum olarak bunu atıp bana laf sokmaya çalıştığı için
Yerimde olsanız
Evde her yere seni seviyorum erkeğim yazmış kâğıtlara filan . Annem gördü şok oldu :))))Bana da erkeğime de mi
Ben olsam kaç kaç kaç yapardım. Ne erkek delisi kızmış
Kurtulun kızdan![]()
" bana da erkegime de yapılan kötülüğü unutmam , karşılığını verirken cömert davranırim bunu herkes bilsin "
Ay kardeşiniz de az kıro değilmiş kusura bakmayın, bulmuşlar birbirlerini.Aynen benim kardeşim gerizekalı ya kendimi yakarım diyor
Kardesim zaten mesleğini bırakıp tir şoförü olmayı düşünüyor :)))Ay kardeşiniz de az kıro değilmiş kusura bakmayın, bulmuşlar birbirlerini.
DkflfşdiasdfKardeşim sürekli over bu kızla olan ilişkisini
Vay biz söyle. Mükemmeliz biz böyle. Mukemmeliz. Biz eşimle bazen ben yani tartışıyoruz malum çocukta var. Bikere esim yanlidlikla bebegimin uzerine birazcik cay doktu yani eli carpti. Ben kiyameti kopardim istemsiz nasil canini yakarsin onun az onune bak dikkat et filan diye. Oradayfi Kardeşim basladi ikide bir bizim Çocuğumuz olsa asla tartismayiz bit bit bit . Bende dedim ki büyük konuşma yarın öbür gün sende böyle olursun bana diyor ki Allah im sen koru bizi böyle. Olmaktan
Yok annem gitti konuştu. İki yıldan önce kızına hiçbişey yapamam demiş. Tamam sorun değil demiş kizin anasıYok mu bu kızın anası babası?Durumu görüp "kimmiş kızım senin erkeğin"demiyolar mı?
Yok mu bu kızın anası babası?Durumu görüp "kimmiş kızım senin erkeğin"demiyolar mı?
Yok annem gitti konuştu. İki yıldan önce kızına hiçbişey yapamam demiş. Tamam sorun değil demiş kizin anası