Kızlar okulöncesi öğretmeniyim uyum haftası yaklaşıyor diye sıkıntı basıyor beni.ağlayan öğrencilerim, orayı burayi karıştıran küçük kardeşleri, çocuklarının stresini arttıran, sınıftan çıkmak istemeyen anneler, onlarla ilgilenirken koca yaz beklemiş gelip biz çocuğumuzu kaydettiricez diyen veliler.... of oof işimin en zor tarafı ilk haftaları.
Kızlar okulöncesi öğretmeniyim uyum haftası yaklaşıyor diye sıkıntı basıyor beni.ağlayan öğrencilerim, orayı burayi karıştıran küçük kardeşleri, çocuklarının stresini arttıran, sınıftan çıkmak istemeyen anneler, onlarla ilgilenirken koca yaz beklemiş gelip biz çocuğumuzu kaydettiricez diyen veliler.... of oof işimin en zor tarafı ilk haftaları.
muhtemelen :)amanın! acaba benim bu yıl okula başlayacak olan küçük oğlumun öğretmeni de böyle mi düşünüyordur
kesinlikle :)amanın! acaba benim bu yıl okula başlayacak olan küçük oğlumun öğretmeni de böyle mi düşünüyordur
kesinlikle :)amanın! acaba benim bu yıl okula başlayacak olan küçük oğlumun öğretmeni de böyle mi düşünüyordur
hayır ama kayıtla ilgili bilgi almak isteyen direk anasıfına geliyorKayıt işleri ile de mi siz ilgileniyorsunuz?
muhtemelen :)
kesinlikle :)
alışma süreci her çocuk için farklı malum.evde okula gelmeden önce sürekli okulla ilgili konuşulmamalı çocukları daha tedirgin yapıyor.ilk gün rahat olmanız alışmasına yardımcı olacaktır öğretmeni yönlendirir zaten.insaallah çabuk alışır. :)Canim ben de sınıf ogretmeniyim. Benzer kaygıları 1. Sınıf alacağından yasiyorum ben de. Kolaylıklar diliyorum. Bu arada sizin uyum haftanizdan dolayı ben de gerginim. Çünkü 40 aylık oğlum anaokuluna başlıyor. Alisabiliyorlar mi, ya da ne kadar sürede alisabiliyorlar.? Bir de çocuğu ağlıyorsa bile annenin sınıfı terketmesi sizin işinizi kolaylaştırıyor mu ? Cevaplarsan cok sevinirim. Başarılar.
neden çok bagimlı yetiştiriyorsunuz ?hahah ne kadar açık sözlüsünüz bayıldım
hocam siz panik olunca biz veliler de panik oluyoruz, aslında olay o.. mesela benim minik farem ilk gün kıyameti koparacak, çünkü evde bile 404 ile yapışmış gibi geziyoruzeyvah eyvah ben sizden çok gerildim şimdi
Anneler de çok zora sokuyorlar işi,geçen sene yeğenim başladı okula,yanında oturan çocuk gayet mutluydu sonra kadın ay o bensiz duramaz dedi,gözleri doldu çocuk başladı anneeğğ diye ağlamaya..Kızlar okulöncesi öğretmeniyim uyum haftası yaklaşıyor diye sıkıntı basıyor beni.ağlayan öğrencilerim, orayı burayi karıştıran küçük kardeşleri, çocuklarının stresini arttıran, sınıftan çıkmak istemeyen anneler, onlarla ilgilenirken koca yaz beklemiş gelip biz çocuğumuzu kaydettiricez diyen veliler.... of oof işimin en zor tarafı ilk haftaları.
bunu çok yaşıyorum anneler yüzünden zaten uyum uzuyor.Anneler de çok zora sokuyorlar işi,geçen sene yeğenim başladı okula,yanında oturan çocuk gayet mutluydu sonra kadın ay o bensiz duramaz dedi,gözleri doldu çocuk başladı anneeğğ diye ağlamaya..
neden çok bagimlı yetiştiriyorsunuz ?
vayyy çocuğunuzun öğretmeni yandı!! :)kızım ilkokul 1 , oglum 1.5 yasında ...kaygılıyız nasıl ögretmen gelicek cunku bu butun hayatını etkilicek.. cünkü biz anneler kaygılıyız evladımıza iyi bi gelecek hazılamak için...cocuklarımıza uykusuz gecelerle emek verdik .. onların bi gülücüğü için dunyaları bagışlarız...eger sizin böyle düşünceniz gibi ögretmenimizde düşünüyosa vayyy halimize vayyy bizim emeklerimize vayyy bizim evladlarımıza......
Doğru aslinda. Biz de i düşünceye çalışsın diye arada bir bahsediyoruz ama bu sefer " gitmeyeceğim " diyor. Aslında kaç senedir bakıciyla büyüdü benden ayrılmaya alışık ama endişeleniyorum yine de. Çok teşekkürler ilginiz icin umarım dediğiniz gibi çabuk alışır.alışma süreci her çocuk için farklı malum.evde okula gelmeden önce sürekli okulla ilgili konuşulmamalı çocukları daha tedirgin yapıyor.ilk gün rahat olmanız alışmasına yardımcı olacaktır öğretmeni yönlendirir zaten.insaallah çabuk alışır. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?