mümkün değil üç ayda böyle olması şaka mı yapıyorsunuz kaç yılda bu hale gelmştir allah bilir
bende anlamadım 3 ayda belime geldi diyor kız yazısında acaba çıtçıt olabilir mi ya bu kadarıda anlam veremiyor insan su kızı bir bulabilsem offfsanki 6 ayda yapılmış gibi ama çıtçıt da olabilir canım . Bilemiyorum artık niyeti bizi kandırmak değildir inşallah Allah bilir tabii ..
Arkadaşlar internette sinamekiyi araştırıyordum bu kızı gördüm 3 ayda uzamış saçları sinamekiyle bende 1 aydır hata 1.5 olcak bu kız coşmuş resmen deneyin yaa birde belli olsun diye aynı kıyafetlerini giymiş şok oldum kızın saçlarını görünce deneyin bence kim bu saçların sahibi acaba Eki Görüntüle 968702
valla mümkün değil 3 ayda bu hale gelmesi sinemakili konuda bir sürü kişi var uygulayan hiç kimsenin üç ayda saçı böyle uzamadı. bu kız kandırıkçı
ney ney ney 3 ayda bu hali mi almış saçları vay be sinamekinin nasıl uygulacağını Biliyorum uygulayım o zaman dediğin gibi concon inşallah o kız yani resmin sahibi bizi kandırmıyordurçıtçıtmı yoksa yaa anlamadım doğal duruyo çünkü çıtçıt olsa kat durur gibime geliyo dur bakalım.
valla mümkün değil 3 ayda bu hale gelmesi sinemakili konuda bir sürü kişi var uygulayan hiç kimsenin üç ayda saçı böyle uzamadı. bu kız kandırıkçı
bencede canım 100 lerce bayan uyguladı bu kürü anca 4 veya 5 parmak uzamışlar benim 2 parmak uzadı 1.5 ayım oldu sen uyguluyomusun sinamekiyi canım
Bence bu kadar da uzamamıştır, evet sinemakinin faydasını gördüm bir ayda 3 cm uzattı saçımı ama bunun ki daha da fazla, bilemiyorum doğruluk payı pek fazla değil gibi. Ama tabi bazı kimseler var ki genellikle düz saçlı olanlar çok hızlı uzuyor saçları öyle biriyse uzamışta olabilir.
acaba çıtçıt olabilirmi saçıyla aynı renktir gerçek insan saçı çıtçıtlar varya yada en basidi peruk
evet 5. kürümü dün yaptım henüz bir uzama görmedim ben maalesef
Saç rengi de aynı hala bir tuhaflık var. İki saç da peruk ve aynı gün çekilmiş bence.
evet çıt çıt yada peruktur. ha kendi saçı olsa bile 3 aylık bir olay değildir bu.
olsun canım uzarlar elbet umudunu yitirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?