valla inşallah kafama sürmediğim yağ türü kalmadı, dax kullanıyorum, barcelona yağı, biotak yağı, biokur yağı hepsinden sürüyorum bana mısın demedi hala
hey maşallahbarcellona bendede var çok memnunum çok güzel sen memnunmusun canım
Bence bu kadar da uzamamıştır, evet sinemakinin faydasını gördüm bir ayda 3 cm uzattı saçımı ama bunun ki daha da fazla, bilemiyorum doğruluk payı pek fazla değil gibi. Ama tabi bazı kimseler var ki genellikle düz saçlı olanlar çok hızlı uzuyor saçları öyle biriyse uzamışta olabilir.
evet kesinlikle memnunum
bence photoshop
vaay umarım saçların mükemmel ötesi olur muhteşem olur canım emek var işin içinde şaka gibi ama tam 3 günden beri kafamda barcellino var duş alıcam ama sular kesildi öyle 2 gün dursun kafamda dedim bugün duş alcaktım sular kesildi pazartesi okul var rezil olcam yaa nolur dua et bana yağlı yağlı saçlarla rezil olcamsinameki yapmam lazım yaa su yok duş alamam benim için dua et canım :)
3 gündür mü sular yokyarın geliir sular dert etme bu kadar
yoook bugün kesildi dedim ki cuma günü şöyle sürmüşken 2 gün kalsın diye çünkü ne kadar fazla kalırsa o kadar iyiymiş öle yazıyor kutuda bugünde yıkanıyım dedim şansa bak bugün çok işim vardı rezil gibi dolaştım sokakta şimdi suların değerini anladım inşallah gelir yarın Allah'ım nolur gelsin ''amin''. sen barcelona yı ne kadara aldın canım ben 10 a aslında 12 ama 2 liram eksikti adam 10 a verdi sen? canım ??
iyi almışın ya ben 15 tl ye aldım
çok pahalı yaadam harbi para göz başka aktar mı yok sana be canım eyüpte aldığım yer lokman baharat diye bir aktarcı orda herşey çok uygun sinameki falan ama taa eyüpte :)
ben ist yaşamıyorum şu an yanlız, ağustos da gidebilirim o yüzden pahalıya almak zorunda kaldım biraz.
haa anladım canım inşallah çok pahalı ya para kolay kazanılmıyo valla benim için 5 lira 5 liradır :) parayla ne alınmaz ki :)
tabi öyle de buldum ya parasını geçtim ben
mumkun degıl bu kadar zamanda bu kadar uzaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?