Saç Uzatma Yöntemleri Sinameki kürü ile kızın yeni saçları (şok oldum)

olabilir valla canım dediğin gibi insanlar var :)

evet kesinlikle memnunum

vaay umarım saçların mükemmel ötesi olur muhteşem olur canım emek var işin içinde şaka gibi ama tam 3 günden beri kafamda barcellino var duş alıcam ama sular kesildi öyle 2 gün dursun kafamda dedim bugün duş alcaktım sular kesildi pazartesi okul var rezil olcam yaa nolur dua et bana yağlı yağlı saçlarla rezil olcam sinameki yapmam lazım yaa su yok duş alamam benim için dua et canım :)

3 gündür mü sular yok yarın geliir sular dert etme bu kadar

3 gündür mü sular yok yarın geliir sular dert etme bu kadar

yoook bugün kesildi dedim ki cuma günü şöyle sürmüşken 2 gün kalsın diye çünkü ne kadar fazla kalırsa o kadar iyiymiş öle yazıyor kutuda bugünde yıkanıyım dedim şansa bak bugün çok işim vardı rezil gibi dolaştım sokakta şimdi suların değerini anladım inşallah gelir yarın Allah'ım nolur gelsin ''amin''. sen barcelona yı ne kadara aldın canım ben 10 a aslında 12 ama 2 liram eksikti adam 10 a verdi sen? canım ??

iyi almışın ya ben 15 tl ye aldım

çok pahalı ya adam harbi para göz başka aktar mı yok sana be canım eyüpte aldığım yer lokman baharat diye bir aktarcı orda herşey çok uygun sinameki falan ama taa eyüpte :)

ben ist yaşamıyorum şu an yanlız, ağustos da gidebilirim o yüzden pahalıya almak zorunda kaldım biraz.

jj Aslında ben biraz inandım ya olabilir belki yinede Allah bilir ama...??? akıllarda soru işareti bırakıyor bu fotoğraf ya belki doğrudur bazı insanların saç tipi öyle aslında çabuk uzar bir kür yapına tepki verir yani olabilir aslında gibi gibi

mumkun degıl bu kadar zamanda bu kadar uzaması

bencede canım ben bu konuyu kız doğru mu söylüyor yoksa yalancı mı diye fikrinizi almak istedim kesin peruk 1000 lerce kadınlar bu kürü uyguladı kiminin 1 cm bile uzamadı kiminin 4 veya 5 parmak yalan bencede şimdi resmi çektiren kızın eline ne geçti acaba merak ettim doğrusu

3 ayda o kadar uzaması imkansız gerçekçi olalım 1-1.5 yıllık sürede ancak olabilir..ben de sinemaki yaptım uzattı ama böyle bir uzama 3 ayda olmaz..

bende sinemaki yaptım uzadı ama az
zaten benm saçlar boyalı sağlıklı bir saçta daha iyi sonuç verir. yani boyazsız kırıksız bir saçta çabuk uzama elde edersiniz

bu kız dalga geçmek için koymuş
bence yanındaki ikizi
yaşıda ufak gibi tam dalga geçecek tip işte
bi de aynı tshırtü giymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…