3 ayda o kadar uzaması imkansız gerçekçi olalım 1-1.5 yıllık sürede ancak olabilir..ben de sinemaki yaptım uzattı ama böyle bir uzama 3 ayda olmaz..
bende sinemaki yaptım uzadı ama az
zaten benm saçlar boyalı sağlıklı bir saçta daha iyi sonuç verir. yani boyazsız kırıksız bir saçta çabuk uzama elde edersiniz
bu kız dalga geçmek için koymuş
bence yanındaki ikizi
yaşıda ufak gibi tam dalga geçecek tip işte
bi de aynı tshırtü giymiş
Arkadaşlar internette sinamekiyi araştırıyordum bu kızı gördüm 3 ayda uzamış saçları sinamekiyle bende 1 aydır hata 1.5 olcak bu kız coşmuş resmen deneyin yaa birde belli olsun diye aynı kıyafetlerini giymiş şok oldum kızın saçlarını görünce deneyin bence kim bu saçların sahibi acaba Eki Görüntüle 968702
bende sinemaki yaptım uzadı ama az
zaten benm saçlar boyalı sağlıklı bir saçta daha iyi sonuç verir. yani boyazsız kırıksız bir saçta çabuk uzama elde edersiniz
bu kız dalga geçmek için koymuş
bence yanındaki ikizi
yaşıda ufak gibi tam dalga geçecek tip işte
bi de aynı tshırtü giymiş
Arkadaşlar internette sinamekiyi araştırıyordum bu kızı gördüm 3 ayda uzamış saçları sinamekiyle bende 1 aydır hata 1.5 olcak bu kız coşmuş resmen deneyin yaa birde belli olsun diye aynı kıyafetlerini giymiş şok oldum kızın saçlarını görünce deneyin bence kim bu saçların sahibi acaba Eki Görüntüle 968702
haha bu yalan be belli kzıın manikürü bile ni aynı resmen diğer saç sahte ya uzunu ya kısası buna inanmak akıl işimi
sinameke bir mucize büyü falan olmalı o zaman pek inandırıcı gelmedi bana da. yanlış anlamamışsam 1,5 aydır sen kullanıyorsun senin ne kadar uzadı. benim bilgiğim sağlıklı bir saç 1 ayda maksimum 1,5 - 2 cm uzuyor merak ettim doğruyla sinameke en büyük aşkım olabilir
evet şimdi kaynatcam 1.5 ayım olcak şöyle 2 parmak uzadı saçım hint kınası dibimden boyadım benim doğal rengim kahvernegi biraz koyusu diplerim gelmiş bayağı bir şimdi aynaya bakarken fark ettim canım bide ben barcelino saç bakım yağı bioblas sarmaşık özlü falan şampuanıma bitkisel ürünler kattım birazda ona borçluyum parlattı ama sinameki baya uzattı hani diyolar ya 1 aydan sonra hızşı uzamaya başlıyomuş doğru valla bu küre başlamadan önce çizgili bi kazağım vardı saçım tam siyah çizgideydi kalın bi çizgi var bugün bi farka bakıyım dedim aynı kazağımı giydim 2 parmak uzamış çok sevindim hatta 2.5 serçe yi de koyarsak yanına :) 3 ayım olduğunda aynı kazağımı giyip yeni halimi paylaşıcam sizlerle :) yüzümüde karalamıycam ya hem önden saçım hem arkadan yüzümü karalamıycam bakın görün sizde. :) :18: çok heyecanlıyım :18:
Saçı uzunmuş bence kestirmeden önce resim çekmiş ve kestirdikten sonra da kısa halini koymuş :))
Saçı uzunmuş bence kestirmeden önce resim çekmiş ve kestirdikten sonra da kısa halini koymuş :))
internette sinemaki bakımı aratırken bende gördüm bu resmi ama sitenin içeriğine girdiğim de sinemaki ile ilgili bi kürü yoktu yazısında süre falan da yazmıodu. soğan bal sirkeli bi bakım yazıyordu. bu resmi kullanmış sadece. siz başka yerde gördüyseniz eğer bu resim gerçek değil reklam amaçlı kullanıyor birileri demek ki.
hadi bakalım bekliyorum merakla bendeuzunca bir süre şu rihanna modeli varya öyle kullandım ben onu da seviyorum tamam ama uzun olsun bi kere de saçım :) ama şu bir gerçek saç omuza değene kadar çok hızlı uzuyo sonra yavaşlıyo birde yıpranıyo hiç bişi yapmamak lazım o resimdeki gibi uzasın diye
Bence saclarini kestirmeden cekti resmi
o zaman başka kandırıkçı kendi resmi diye bizi yemiş pardon beni de yemiş kız milleti de yalancı
sen görmüşmüydün bu resmi daha önce beni de yemiş diyosun ????
evet bende saç kürlerine bakıyodum interentten bu kzı görünce etkilendim bende yaptım ama çok uzamadı hepimizi yemiş kız para verdim malzemelere ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?