- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi kediii1506
-
Kendinize sorun yaratıyorsunuz bence. Küçük bir çocuğum var. Eşimin gece nöbeti oluyor. Yani çocuğa tek ben bakmak zorundayım ama kpss ye çalışmaya çalışıyorum. Kv nize akşamları ders çalışmam lazım diyip odanıza geçebilirsiniz
insanlara ne oldu böyle allah aşkına ya ne bu tahammülsüzlük size bir zararları yok yararları var herkes düşmüş maddiyat peşine yok yardım etmediler , arkadaşımın bebeğine verdiğim şey lekeli geldi , misafirliğe gittim yemekten sonra kek yapmadı . neden bu kadar yozlaştık nerde kaldı hoşgörü
Kv nin yemek yapması büyük nimet aslında burda okuyoruz kadın çalıştığı halde herşeyi gelinden bekleyenleri...Geçiyormuş zaten ama sinirden çalışamıyormuş,kv yemek yapiyo biz zaten dışardan söylüyorduk yardım ettiğini sanıyo diyo, her gün dışardan söylüyolarsa hem keseye yardım hem bağırsaklara yardım halbuki kv nın yaptığı yemek
Aynen katılıyorum.22günde ne sınav kazanılır ne kaybedilir.bastan 9ay sonraya attım umutları vs dediğine göre konu sahibinin pek bi çalısmıslıgı yokta buda bahanesi olacakmıs gbi geldi1_ popona güvenmiyorsan evlenmeyeceksin kimse katkıda bulunmak zorunda değil
2_ kocanın ailesi sevmesende saygı göstermek ve senede 20 gün bence katlanmak zorundasın
3_ içinde ders çalışmak ve kazanmak varsa herşekilde yaparsın. Bu olayı bahane etme. Hemde ciddi bahane ediyorsun
Benim gerçekten ne hissettiğimi tek anlayan siz olmuşsunuz. Aynen dediğiniz gibi benim annem de aynı şekilde meyveyi soydu önüme getirdi yıllarca. Evlendiğimde yumurta kırmayı bilmezdim. Çünkü annem her mutfağa girmek istediğimde sen git dersini çalış deyip beni odama gönderirdi. Dediğiniz gibi sınava hazırlandığım süreçte eve misafir kabul etmezdi. Hatta geçen gün kardeşim eşiyle birlikte bize gelmek istediğini önce anneme söylemiş o da hemen sınavdan sonra gidersiniz şimdi gitmeyin demiş kardeşime bile.Arkadaşım 26 yaşındayım sınava hazırlanırken annemlere gittiğimde çayımı anam babam ayağıma getirir babam meyve soyar bu bi emektir çabadır stresi paylaşmaktır gelip 22 gün kalmak nedir? Sınavım varken açık açık konuştum kv ile onlarda gelmedi. Sınavımdan sonra geldiler 25 gün kaldılar güzel güzel ağırladım üstümdeki stresi attıktan sonra. O sınav psikolojisi herkeste farklı olabilir. Ama çoluk çocuk okutmuş gün görmüş geçirmiş kadınlar daha asil oluyor. ÖSS ye hazırlanırken bi komşumuz vardı kapımızı çalmaya çekinirdi çok severdim çok hassas bi kadındı. TeyZem halam gelirse annemi arar açtırırdı kapıyı zili çalmadan. Annem misafir kabul etmezdi. Ama şimdi bunun ekmeğini yiyorum zor da olsa çok iyi biyerde çalışıyorum saygı duyulan bi mesleğim var. Bu emektir. Gelip 22 gün yaylanamaz bazen insan çocuğunun evinde bile olsa. Zaten sınava çalışıyorum dediği halde gelmişlerse hayatlarında okumanın emeğin değerini anlamayan gazete bile okumayan insanlardır.
Arkadaşım 26 yaşındayım sınava hazırlanırken annemlere gittiğimde çayımı anam babam ayağıma getirir babam meyve soyar bu bi emektir çabadır stresi paylaşmaktır gelip 22 gün kalmak nedir? Sınavım varken açık açık konuştum kv ile onlarda gelmedi. Sınavımdan sonra geldiler 25 gün kaldılar güzel güzel ağırladım üstümdeki stresi attıktan sonra. O sınav psikolojisi herkeste farklı olabilir. Ama çoluk çocuk okutmuş gün görmüş geçirmiş kadınlar daha asil oluyor. ÖSS ye hazırlanırken bi komşumuz vardı kapımızı çalmaya çekinirdi çok severdim çok hassas bi kadındı. TeyZem halam gelirse annemi arar açtırırdı kapıyı zili çalmadan. Annem misafir kabul etmezdi. Ama şimdi bunun ekmeğini yiyorum zor da olsa çok iyi biyerde çalışıyorum saygı duyulan bi mesleğim var. Bu emektir. Gelip 22 gün yaylanamaz bazen insan çocuğunun evinde bile olsa. Zaten sınava çalışıyorum dediği halde gelmişlerse hayatlarında okumanın emeğin değerini anlamayan gazete bile okumayan insanlardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?