- 24 Eylül 2010
- 6.141
- 20.033
- 548
- Konu Sahibi kediii1506
Konı sahibinin konularından pek haberdar değilsiniz anladığım kadarıyla. Kendi annesi de zorla miras hakkından feragat etmesini isteyen paracı bir insan. Kayınvalidesi de bütün yemek işlerini vs yapıyormuş zaten. Kimsenin gel bizimle otur dediği yok zaten. Konu sahibi benim böreğimi ısıtmadı, kocam kalkınca koşa koşa kahvaltı hazırlıyor noktalarına takılıyor.Gordugunuz gibi o konulara yorum yapmadim, benim takildigim nokta sen zaten kazanamayacaksin yerini yapiyorsun diyenler, ayrica Allah askina sizin sadece anneniz sizdeyken olan rahatliginizla, kv kp evdeyken ki rahatliginiz ayni mi? Misal benim annem gelse rahat rahat takilirim evde ama kv kp ister istemez saygi hurmet bekliyor gelinsin ya sonucta... Bu konudaki hatasi onlarin gelisini sinav sonrasina ertelememesi bence
Size de uzun uzun yazıyorum çünkü gerçekten haksızlığa gelemiyorum. Evliyseniz siz de bilirsiniz evlilikte adalet çok önemlidir. Orası eşinin de evi. Kayınvalideler her yıl 20 gün kalırlarmış. Bunu baştan düşünüp kendi annesini de kayınvalidesini de sınav sonrasına atacaktı. Yoksa eşi de kendi annen gelince sorun yok benimkiler gelince mi sorun var der, haklı da olur. O ev kadının olduğu kadar erkeğin de evi.