aklıma gelen fikirler
-il değiştirmek
-bıktığını belli etme
-karşı tarafla bağı kopartma
-aile terapisti
bunlar işe yarar mı bilmem eşin durumundan memnun çünkü
dipnot: hayır bebeğini senden alamaz
Aynı masrafı ederken niye başkasıyla oturulur o zaman? Kiraya çıkıp iki kişi yaşamak daha mantıklıBir-Dost evet ama kira ve bilumum masraflar kadar masraf ettik otururken. Yoksa binpismanim.
Esim sinirlendiginde gozu gormuyor agzina ne gelirse sayiyor. Ki kendisi 5 vakit kilmadigi halde. Bu kadar dengesizlesebiliyor
Aynı masrafı ederken niye başkasıyla oturulur o zaman? Kiraya çıkıp iki kişi yaşamak daha mantıklı
Sende fazla mı sessizsin
Her koyun kendi bacağından asılır, sen önce kendine bak diyemiyo musun
Ama sende maddi beklenti içine girmezler diye beraber oturmayı kabul etmişsinIste benim aptalligim biroturmak. Cunku maddi beklentileri oldugu icinmis bende saf saf kabul ettim. Diyorum demezmiyim isine geliyosa tarzinda konusuyor bu sefer.
7 yıl geçmiş hala sözün kinini güdüyorsunuz ki babaanne o zaman da 80 e yakın
Unutun önünüze bakın beklentiye girmeyin
Annen geliyor mu demişler geliyor sağ olsun eli kolu dolu der geçersin
Işe ne zaman başlayacaksın deyince de X büyüyünce bu arada da annem destek sağ olsun
Yeri gelince de söyleyin lafı
Bu arada birlikte oturunca da yatak odasını normalde kız tarafı alır ama birlikte oturacağınız için erken tarafı alır denir mesela genelde büyütmeyin önemsemeyin eşinize de bu nedenle gücenmeyin
Karışana cevap verin gereksiz diyene bana gerekli deyin paran boşa gidiyor diyene çalıştım kazandım harcadım deyin susup içe atmayın
Ama sende maddi beklenti içine girmezler diye beraber oturmayı kabul etmişsin
Yani sende onlardan maddi beklentiye girmişsin
Bence mantığınız aynıymış yani
En güzeli herkesin ayrı düzeni olsun
3 varsa 3 , 5 varsa 5 harcasın
Olduğu kadar
Hayir ben esimle herseyi kendimiz yapariz dedim. Cunku esimin ailesi ev acacak dusumda degillerdi. Dugunde de bir masraf yapmadilar cunku. Ev almak istedigimiz icin biyandan birikim yapiyorduk. Maddi beklentim olsaydi zaten bir oturmazdim.
Ben eşimin ailesiyle ayda bir görüşüyorum ortalama genel olarak mesafeli bir insanım. Herkesle kolay samimi olamam zaten huyum bu. Kendilerinin de evimde beş kuruşluk eşyası yoktur evimde. Olmasın da zaten.. Buna rağmen o niye öyle buraya niye halı almadın orayı niye böyle yaptın gibi üzerlerine vazife olmayan sorular soruyorlar.. Eskiden salak gibi açıklama yapma zorunda hissediyordum kendimi. Şimdi ben böyle istedim diye cevaplar vermeye başladım. 4 yılda anca bu kadar ilerleme kaydettim :)) he bi de görümcemin yine saçma salak bir sorusuna cevap bile vermedim..
Benim de eşim sık sık şehir dışına çıkar iş için her seferinde kv sorar annen geliyor mu diye.. Kendileri ile baya uzak evlerimiz şehir farklı diyebilirim. O yüzden sık gelemez ama her seferinde sorar annen geliyor mu diye hatta bana ayrı eşime ayrı sorar acayip biri.. Bi sonraki sefere geliyor tabi niye gelmesin kızının evi demeyi düşünüyorum :)Iste aynen bizde oyleyiz. Yapmasinlar zaten gozum yok ama laflari sualleri sorulari bitmiyor acikliyosun yine soruyolar. 4 yildir evime her geldiklerinde annen geliyormu bilmem ne tarzi sorular. Anlamiyorlar artik en sonunda heralde geliyor dedim. Yok yine bitmedi sorulari. Hani sohbetimiz yok onlar soruyor biz cvpliyoruz. Zaten cocuk olduktan sonra iyice kesildi gelmeleri mesela 2 aydir gelmiyorlar gayette mesafeliyim ama kayinpederimi kv mi gorseniz sanki hergun vicik vicik gorusuyorum hissine kapilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?