Benim de eşim sık sık şehir dışına çıkar iş için her seferinde kv sorar annen geliyor mu diye.. Kendileri ile baya uzak evlerimiz şehir farklı diyebilirim. O yüzden sık gelemez ama her seferinde sorar annen geliyor mu diye hatta bana ayrı eşime ayrı sorar acayip biri.. Bi sonraki sefere geliyor tabi niye gelmesin kızının evi demeyi düşünüyorum :)
Keşke hatalı üretim denip iade edilebilse :))Ayni model bunlar heralde
Kusura bakmayin pek özet olmadi ama 7 yili ozetleyebilecegim kadar ozetlemeye calistim
O zaman kötü gelin olun tersleyinBen neyle karsilastigim icin yazdim. Birseyin kinini gutmuyorum icimde.
Iste o yazdiklarimin arkasi kesilmiyor cvplarim o sekilde ama hala sormaya devam ediyorlar. Cok gozgoze bile gelmiyorum konusurken artik. Cunku patlamak uzereyim. Sorulari hic bitmiyor hepsinin. Okadar mesafeliyim ama sanki hergun vicik vicik samimiymisim gibi konusuyorlar.
arkadaşım dost olcam acı söylicem kusuruma bakmican artık.Iste aynen bizde oyleyiz. Yapmasinlar zaten gozum yok ama laflari sualleri sorulari bitmiyor acikliyosun yine soruyolar. 4 yildir evime her geldiklerinde annen geliyormu bilmem ne tarzi sorular. Anlamiyorlar artik en sonunda heralde geliyor dedim. Yok yine bitmedi sorulari. Hani sohbetimiz yok onlar soruyor biz cvpliyoruz. Zaten cocuk olduktan sonra iyice kesildi gelmeleri mesela 2 aydir gelmiyorlar gayette mesafeliyim ama kayinpederimi kv mi gorseniz sanki hergun vicik vicik gorusuyorum hissine kapilirsiniz
Kesinlikle size çok katılıyorum.Aileler evet saçma sapan insanlar olabilir ama burada konu sahibinin eşi iyi bir adam olsaydı bunları zaten yaşamazdı karısını ezdirmezdi.arkadaşım dost olcam acı söylicem kusuruma bakmican artık.
ben evlenirken beni istemeye bile gelmedi eşimin babası. kp bile demem kp.liğe kurban olsun. annesi de gelmedi sorsan kocamın sözünden çıkamıyorum sonra çok dert çıkarıyor.. ama bi açıp telefon dahi etmedi. çok hazırlık yaptım dedi oğluna zırıl zırıl ağladı ama barıştıktan sonra çıkarıp da getirmedi.. yani hepsi oyun..
allah razı olsun benim eşim sildi attı ailesini bir kalemde. teyzesi ile geldiler istemeye. biz de iğneden ipliğe kendimiz yaptık bir gramlık faydaları olmadı.. dediğim gibi zaten yoklardı. düğünden 3 gün önce özür dilemeye geldiler yarım ağız. benim ailem sırf elalemin ağzına (özellikle benim baba tarafımın) laf verilmesin die tamam dediler.
düğünde 2 teneke bilezik taktılar o kadar.
sonra utanmadan geldiler evime kaldılar o babası kalktı şurayı niye şöyle yaptınız demeye başladı. eşim sanane baba ev benim para benim istediğimi yaparım dedi. beni hiç yüz göz etmedi ama ben de senin ailen şöyle yaptı böle yaptı die hiç konuşmadım o kendi gördü kendi diyeceklerini hep kendi dedi ailesine.
bu kocaların ailesi mevzunda diyeceğim odur ki kocalarda iş yoksa, ailelerinin ağızlarını karılarına karşı kapatamıyorlarsa, karılarına da sen sus ben ailemin ağzının payını veririm demiyorlarsa yani orta yolu kendileri ayarlayamıyorlarsa kadınlar istediği kadar lafları ağızlarında olsun böyle çıldırıyorlar.
sen bu içindekilerle nasıl rahat devam edersin bilmiyorum. ben olsam devam edemezdim. kocanla dediğim minvalde konuşman lazım tabi anlarsa.. her tartışmada boşanma lafı etmek nikahı zedeler bi kere en başından bunu bilmeli..
canım bu kadar keskin konuşmamak lazım. bu ülkede bırak evlenip boşanmış kadını nişan atmış sözden dönmüş kadınlara bile ne kadar aptal yakıştırmalar yapılıyor. en okumuşu en ayakları üstünde duranı bile ister istemez psikolojik bir baskı altında kalıyor.. hele kadının kendi ailesi çok net arkasında durmadıkça aman kızım olur kızım dedikçe iyice çıkmaza sürükleniyor..Böyle ilk günden kendini belli eden adamla inadına evleniyorsunuz ya, hakediyorsunuz ne diyim...
2 aydır evinize gelmeyen insanları ne akdar takıyorsunuz kafanıza.bence asıl sorununuz konunun sonunda yazdıklarınız.yani eşinizin öfke patlamaları,bu durumda küfretmesi,hatta dövecek gibi bakması,belki bir gün bunu yapabilmesi..
yoksa kv görümce bilmem ne ,siz geçmişe takılı kalmışsınız..
bir de namazla ne ilgisi var onu anlamadım eşinizin durumunun????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?