Sindiremiyorum, artik alttan alamiyorum ve cok doluyum

Aynen bu kadar alttan almaya fedakarliga hic yanimda olmamasi. En ufak seyde patlamasi.

2. Cocugum degil ilk cocugum.
Sunuda yazmaktan sikildim gercekten. Ya anlamadiniz yada okumuyorsunuz, ben evliligimi yasadiklarimi ozet hecip herseye ragmen esimle olup onun tutarsiz davranislarini kastediyorum. Sozdu nisandi dugundu alisverisler vs kavgali gurultulu gecseydi sizde unutmazdiniz. Elimden geldigince ozet gectim cok detay vermeden. Benim Babannem oyle bi yorum yapsa en azindan babanne sen ne diyorsun derim.

Reactions: mw-
Seni okdr iyi anlıyorum ki. Kendimi buldum bagzi yerlerde. Tek degisik eşlerin davranıslari.
Senin yerinde olsam öyle birsey beklerim ki olsun bi patlariım. Oyle bir kavga çıkartırım ki isteseler de gelemezler evime....
Eşin gitsin sonra anesini babasini gorsun.
Haa en ala avukatida tutsa cocuk herzaman anneye verilir.
Ki bosanma fln dusunme bosuna bu tur insanlar yuzunden yuvanı yıkma. Olabildigince uzak tut onları

İçim şişti yemin ederim . Annemin 30 yıllık macerası var dinle dinle ruh sağlığımdan oldumEşinin burnu sürtmeli eşin arkadan durursa onun ailesi bırak sana laf etmeyi el üstünde tutarlar.

Ya oyle birseyki oyle bir laf cambazligi yapiyorlarki hani hakliyken haksiz olursun. Oyle sirin sirin yaklasmaya calisiyorlarki kiziyorum biz oyle demedikki ama diye kiviriyorlar. Calismama taktilar bu ara ki oglum herkeste duran cocuk degil. Benden baska kimse uyutamiyor mesela. Ne zaman calisakcaksin vs vs.. Kreslerden bahsediyorlar felan. 11 aylik oglumu birakmak zorundayim gibi. En sonunda kres fiyatlarindan haberiniz yok heralde dedim. Bu sefer de biz sana birak demiyoruzki diyorlar bu sefer de.

ayyy bu adamlar ne cook çocuk sevdasındamış da benim habaerim yokmuş..kızm cocughu alsa ne olacak 3. ay sonra al bakamıyoruz. hem kolaymı anneue muhtaç cocugu alacak. sırf sizin gözünüzü korkutmak muhtaç hissedin boşanmayı düşünmeyin.
babam anneme söylermiş yıllllllaaaarrr önce çocukları alırım öyle boşanırım diye. annemde saf cahil innamış çocuklarımdan ayrı kalamam diye..yıllarca manyak bir adamı cekti. sonra ne oldu diyeyim ? babam evi terk etti.
çocuk mocuk hikaye...1 yaşındaki çocuk anneye bağımlı ve muhtaçtır.

Eşinizin ailesi hakkında eşinize konusmayın
Kaybeden siz olursunuz
Ve bunları unutmaya calısın mumkun oldugunca az gorusun
Eşinz ailesi ile görüşmeseniz size kızar mi

Ahh tatlım kıyamam sana. Kötü aileye gitmişsin. ailesi de kendisi de aynıymış. Koy çuval vur duvara.

Şimdi tatlım, kendini gelistireceksin. Bu adam ve ailesi her daim seni böyle böyle aşağıya çekmeye çalışacak. Ama sen mücadele et.

Yarın bir gün boşanma durumunda gerçekten bu dediğini yapmaya çalışabilir. Ayrıca ailesi de kötü niyetli insanlar onlar ile birlikte hareket eder. O sebeple git bir boşanma avukatına konuş. Evliliginizi içerisinde hangi durumları nasıl belgelemen lazım bunları öğren bence. Bunu koy cebe .

Sonra al kocani aile terapistine git. Aranızda oluşmuş bu kötü iletişim biçiminden kurtulmanin yollarını ara.

Allah bebisini ile sana sağlık ve huzur dolu bir hayat nasip etsin.

nisan dugundeki sorunlara cimrilik diycem kisaca.
birlikte oturmanizindaki sorunlar cabasi tabi.
ama bazi insanlar bos konusmayi cok sever, illa konusmak ister, konusa knusa herseye karisirlar. ne yazikki huylari bu.
babannenin bile krese ver bilmem ne demesi ondan bence.
senim esimin aileside cok konusur, bir yerden sonra da bos konusur tabi.
bana cok laf edemezler cunku uzaktayiz, annesi cok karidirdi ama artik ayda yilda bir konusuyoruz maruz kalmiyorum muhabbetine.
ama esime halen daha ehr ayrintiyi sorup ogrenirler, oda anlatirda anlatir, bu yuzden bazen kavha ederdik.
artik sallamiyorum, annesiyle konusmaya baslayinca odayi terk ediyorum :)
olabildigince uzak dur, cvp verme cogu zaman, ciddiye alma ne diyim :)

Bende katiliyorum size.

Kayra19 bak senin gerçek problemin eşinin bu tavırları. Nerede yaşıyorsun istanbul ankara gibi büyük sehirlerdeysen self defence kursları var. Aikido vb gibi. Onlara gidip kendini korumayı öğrenebilirsin. Yarın bir gün olur da sana şiddet göstermeye kalkarsa kolunu kırar eline verirsin. Tabii allah göstermesin is bu raddeye hiç gelmez inşallah ama senin bu tarz bir konu üzerinde bile çalışman onun sana bu kadar kolay parlamasini bile engelleyebilir.

Ya aynen aynen. Benden birsey bir laf koparamazlarsa esime soyluyorlar oda sizinki gibi anlatiyorda anlatiyor ben cok sinir oluyorum.

Kaynanam ben hamileyken bebege alisverise cikalim demisti. Icimden dedimki lafta kalacak. Ve dedigim gibi oldu. Ben annemle alisverise gittim. Bebegimin tum ihtiyaclarini aldim. Esime sormus durmus neler aldilar diye.

çoğu evli kadının yaşadıklarını yaşıyorsunuz. hayatınıza burnunu sokmayan yok. mesafe koyun ama bu saatten sonra olur mu bilemem. yer değiştirmeniz mümkünse değiştirin. uzakta daha iyi olabilirsiniz. bir de kimseden maddi manevi bir şey beklemeyin sürekli hüsrana uğrarsınız.eşinizi seviyorsanız söylemleri, üçüncü şahısları çok fazla kafanıza takmayın herkesin her yaptığına anlam yüklemeyin. he he deyip geçin ve mesafeyi ayarlayın. geçmişe de takılıp kalmayın olan olmuş ve eşinizle de tatlı dille konuşun durumunuzu, halinizi anlatın. belki daha iyi olabilir.Allah yardımcınız olsun.

Çok yıpranmışsiniz sizi anlıyorum nisanlimin aileside aynı gibi..her şeyi denetlemek istiyorlar ve her konudan verilecek bi akılları var..belki durumunuzu tam bilemem ama taktikca daha kötü olur umursamayin ciddiye almayın onlarda bunu görecektir eninde sonunda. Çok kafaya takıyoruz da ne oluyor. Üzülen yıpranan aynı taraf

Evet ama takma diyincede isin icinden çıkamıyorum. Istemsiz bir sekilde takiyorum surekli dusunuyorum. Burda esimin tavri net olsa bu sekilde olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…