Sinema Günleri 4.Hafta Anketi - Charm

Sinema Günleri 4.Hafta Anketi - Charm

• Ankete Katılan
    13
  • Anket Kapalı .
kızlar indirmiştim Flatliners'ı ama kötü cekimmiş ( siz nerden indirdiniz?

hımm ne bileyim eşim geçen gün 1950-60 kuşağını indirdi hepside 1 günde indi..
neyse bende zor olursa burdan alırım artık

Canım benim 1 saat içinde indirdiğim film çok.
Ama mesela 1-2 haftadır inmeyen film de var şu an listemde, yüklendi yüklendi %91de kaldı. Bazısı %1de de kalabiliyor. Yani torrent paylaşım olduğu için paylaşan kişi sayısıyla alakalı. Eski filmleri herkes arşivinde tutmuyor, tutsa da paylaşmıyor :sinifsinif: Keşke paylaşsalar :hulya:

Bilgisayarim bi yere kadar gitti gelicek :) bende indirecegim cok gec olmazsa eger bu gece izleyebilirim flatliners i.. Yalnz gerilim vardi biraz onda gunduz mu izlesem ne )

ben indirdim bilee izlerim yarın aksam ama yorumumu yapabilirmiyim bilmiyorum kızlar ya yarın evime gidiyorum, net yok orda inşallah şifresiz bağlanan vardırda bende illegal girer yazarımkaydirigubbakcemile3

bende oturdum before sunseti izledim...yarın izlemeyi düşünüyorum ...aslında çokda izleyesim yok. sizin hatrınıza kuralları bozmamak için ve ençok kendi kurallarımı bozmak için seyredeceğim... yoksa bu iki filmin üstüne yatar ben bir ay kadar başka film seyretmem(( takıntılı ruhum((

Flatlinersı az önce izledim ...
Sürükleyici bir filmdi, konusu zaten harika .çekildiği yıla göre anlatımıda fena değil. ınsan ister istemez böyle bi deneyimi yaşabilme ihtimalini düşünüyor ve etkileniyor . bir an geçmişe göz gezdirdim :)) tek eksik bence öldükten sonraki gördüklerini bize gösterilmesiydi. biz karakterlerin anlatımıyla kafamızda canlandırsaydık, tanımlanamasaydı ozaman enfes olurdu :) Filmin son saniyelerine doğru Steckle nın söylediği "iyi ki ben denemedim. şişman dadımla alay ederdim ben de." lafına koptum

kaydirigubbakcemile3

delüükaydirigubbakcemile3 bende yeni filmler indirdim bayramda izliycem hepsinidelikafadulden

ben de dün indirmiştim ama akşam izleyemedim bu akşam izlicem artıkın
yorumumu da yarın yaparım

bugün kayınvalidemlere gidecem. bayramdada ordayım ben biraz zor seyrederim (

canım neden anlamadım ben :) before sunrise ın etkısınde kaldıgın ıcın mı dogrumu anladım :)

canım evet aslında ısın o kısmını belkı bıraz daha gızemlı yapabılırlerdı.. ama ızleyelı cok zaman oldugu ıcın mıdır bılmem ben yınede etkılenmıstım tabı daha kucuktum bılemem ondan mı :)
senesıne gore gercekten kalıtelı bır fılm.. dıyologları hatırlayamıyorum ben malesef :) ama ızleyınce hepsını hatırlayacagım emınım... flatliners deyınce gozumun onune ılk canlanan kare fabrıka varı gızlı saklı bır yerde yaptıkları ölüm deneylerı ve rol adını unuttugum keifer ın karanlık labırent gıbı yerlerde kucuk cocugun pesınden gıtmesıydı :)) neyse ayrıntıya pek gırmeyım akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…