- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
kızlar siz nerden indiriyorsunuz ki ben hep torrent ten indiriyorum
kızlar siz nerden indiriyorsunuz ki ben hep torrent ten indiriyorum
Ben de torrenttan indiriyorum ama evet eski filmler zor oluyo, yeni ve popüler filmleri indirmek için ideal kaydirigubbakcemile2
hmm ben bazı arkadaşlar için rapid ,netload ve hotfile ye upload ediyorum filmi cnm. torrentten eski filmler geç iniyor çoğu zaman :/
hımm ne bileyim eşim geçen gün 1950-60 kuşağını indirdi hepside 1 günde indi..
neyse bende zor olursa burdan alırım artık
hangisine kullanmak geliyor içinde :jeyyar:
Şimdi gördüm Memento :) onu bu hafta ben ztn kesin izliyeceğim.
bende oturdum before sunseti izledim...yarın izlemeyi düşünüyorum ...aslında çokda izleyesim yok. sizin hatrınıza kuralları bozmamak için ve ençok kendi kurallarımı bozmak için seyredeceğim... yoksa bu iki filmin üstüne yatar ben bir ay kadar başka film seyretmem(( takıntılı ruhum ((
delüükaydirigubbakcemile3 bende yeni filmler indirdim bayramda izliycem hepsinidelikafaduldenbende oturdum before sunseti izledim...yarın izlemeyi düşünüyorum ...aslında çokda izleyesim yok. sizin hatrınıza kuralları bozmamak için ve ençok kendi kurallarımı bozmak için seyredeceğim... yoksa bu iki filmin üstüne yatar ben bir ay kadar başka film seyretmem(( takıntılı ruhum ((
bugün kayınvalidemlere gidecem. bayramdada ordayım ben biraz zor seyrederim(
bende oturdum before sunseti izledim...yarın izlemeyi düşünüyorum ...aslında çokda izleyesim yok. sizin hatrınıza kuralları bozmamak için ve ençok kendi kurallarımı bozmak için seyredeceğim... yoksa bu iki filmin üstüne yatar ben bir ay kadar başka film seyretmem(( takıntılı ruhum ((
Flatlinersı az önce izledim ...
Sürükleyici bir filmdi, konusu zaten harika .çekildiği yıla göre anlatımıda fena değil. İnsan ister istemez böyle bi deneyimi yaşabilme ihtimalini düşünüyor ve etkileniyor . bir an geçmişe göz gezdirdim :)) tek eksik bence öldükten sonraki gördüklerini bize gösterilmesiydi. biz karakterlerin anlatımıyla kafamızda canlandırsaydık, tanımlanamasaydı ozaman enfes olurdu :) Filmin son saniyelerine doğru Steckle nın söylediği "iyi ki ben denemedim. şişman dadımla alay ederdim ben de." lafına koptum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?