Sinema Günleri 4.Hafta Anketi - Charm

Sinema Günleri 4.Hafta Anketi - Charm

• Ankete Katılan
    13
  • Anket Kapalı .
Kızlar bence araya bayramı sokmadan bu anketı bıtırmelı.. yarın arıfe gunu bısey kalmadı..
prensesımden baska ızleyen olmadı sanırım daha ? bende gıremeyecegım cunku...

Ben indiriyorum ama yarına kadar bitecekmiş gibi durmuyo.
Hemen yeni anket yapılmayacağı için mi ne acele etmedim ben :sinifsinif:

benım ıcın problem degıl de en azından bıttıgını bılırız dedım obur turlu bayram sonrası herkes donene kadar sallayıp surunucek sanırım,
yorumlarda parça parça nasıl olur bılemıyorum :) karsılıklı bır yazısma olmamış olacak... neyse farketmez ama dedıgım gıbı de olsaydı fena olmazdı...

Oyuncu kadrosuda çok iyi , ben nasıl daha önce farkedememişim :kedi:. ama senin sayende izlemiş oldum kuzumm. filmin verdiği msjda güzeldi "siz siz olun Allahın işine karışmayınnnnn " hehe:)))

film bitti...
öncelikle teşekkür ederim bu tarz filmleri epeydir seyretmemiştim daha doğrusu seyretmiyorum hemen eliyorum...böööö yapılınca bile korkan biri olarak...gene bir parça gerilmedim desem yalan olur.. bu filmide seyretmiştim ama uzun zaman olmuştu hafızamda iyi bir film diye kalmıştı...şimdi o zamanda bakınca genede güzel senaryo diye düşündüm... ama sonrasında insancıklar neler neler çekmişlerdir siz gerilim severler daha iyi bilir yorumlarsınız... ama ben çoğu yerinde çok sıkıldım ve şu anki duygulanımlarımla vasat bir film...ama kesinlikle vakit kaybı diye düşünmüyorum nostalji yaparak kendi zevklerimin nereye kaydığını gördüm...ve en önemliside yaşlandığımı ve gene en önemlisi de eski kızlarla toplaşıp film seyrettiğimiz günlere döndürdünüz beni bu grupla beraber. toplu halde bişeyler yapmak birşeyleri paylaşmak birleşmek yada ayrışmak vs vs...
iyiki varsınız...

flatlinersı mı indiriyozz hemen bulıyımm

Oyuncu kadrosuda çok iyi , ben nasıl daha önce farkedememişim :kedi:. ama senin sayende izlemiş oldum kuzumm. filmin verdiği msjda güzeldi "siz siz olun Allahın işine karışmayınnnnn " hehe:)))

hehe... evet cok anlamlı bır mesaj ... kaydirigubbakcemile3
aslında bu anketı acarken ben özellıkle 21 gram yada memento yu yorumladıgımızı dusunuyordum...
ama flatliners secıldı... :) bakalım dıger arkadaslar ne dusunuyor fılm hakkında.. aslında memento yu ızlememıs olan arkadaslarda az degıl onuda ızleseler uzerıne konussak fena olmaz... kaydirigubbakcemile3 merak edıyorum cunku hakkaten :)

sende ıyıkı varsın canım opuyorumnanaktan çok ıyı oldu boyle bır etkınlık yapmak gercekten...
bu arada sanırım sen 21 gramı ızlememıstın degıl mı ? ıstersen onu ızle bunun ustune belkı keyfın yerıne gelır yada daha da kotu olur bılemem tabı kaydirigubbakcemile3

¤ decemBer ¤;10253307 .!.:
flatlinersı mı indiriyozz hemen bulıyımm

canım prensesın lınkınden ındırebılırsın temiiz ...

Son düzenleme:
dün akşam izledim sonunda
daha önce de dediğim gibi bu tarz filmler hep ilgimi çekmiştir o nedenle beğendim ben
özellikle nelsonı geri getirmeye çalıştıkları sahne çok sürükleyiciydi ölmesin biraz daha uğraşın diye kasıldım resmen
yılına göre başarılı bi film benim gözümde

kizlar filmi izledikten sonra daha once izlemis oldugumu anladim:))unutmusum resmen ama tekrar izleyebildim cunku tam hatirlayamadim sahneler gelince hatirladim.tip ogrencilerimiz gercekten boyle deneyler yapio olsaydi diye dusunmedim deil hani!yilina gore gercekten iyi filmdi zaten julia robertsin oyunculugunuda begenirim.olum ve olum sonrasini irdeleyen iyi yapimdi diyebbilirim
gelecek film anketini sabirsizlikla bekliorum
gercektende sanki butun kizlar toplandik film izlio gibi oluyoruz iyiki bu topik acilmis cok seviniorummm

Kızlar hepimiz bir konuda ortak düşünüyoruz sanırım . Flatliners ve 1990 yılına göre iyi bir gerilim :) şimdi izleyince tabikide bir sürü eksiklik buluyoruz bu normal. ben yine tekrar ediyorum ölümden sonraki gördüklerini bize göstermemeliydilerrr

Son düzenleme:

bencede canim 90 yilina gore iyi filmdi tabiki bu zamanla kiyaslaninca eksikler bulmamiz normal ama yilina gore iyi filmdi tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…