Sinema Günleri 8. Hafta Anketi ( mayalıhamur)

aNKET SEÇENEKLERİMİZ

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .

Arkadadaşım benim için sorun yok ben hiç anket açmasam da olur
Dediğin gibi benim için önemli olan film seyredip fikirlerimi sizlerle paylaşmak
Sizin fikirlerinizi dinlemek
Kızma nolur :teselli:
Ama acaba birileri kırılır mı dedim hay demez olaydım :a015:

yok tatlım asıl sen kusura bakma kızmadım tabiki opuyorumnanaktan sadece incildim "haksızlık" kelimesine ...1 haftada da yeni birileri eklendi 2. haftada da 3-4-5-6 vb. bundan once hep boyleydi ...biz en basında alfabetik sıraya gore olacagını konusmustuk keske en basında oyle yapalım desendi o zaman ...neyse herkes hemfikirse o sekilde yaparız siz nasıl uygun gorurseniz yani =)

Ama ben en başında yoktum ki :sinifsinif:
Ayrıca ben en son olayım hiç problem değil
Diğer eskilere haksızlığı ben etmiiim diye şeyttim
Yani haksızlık lafını kendim için ettim
Birilerine haksızlık etmek istemem demek istedim
Siz nasıl konuştunuzsa öyle devam edin
Biz sondan gelip oyun bozanlık etmeyiz anlaştık vereliniortak
Hay dilimi eşşekler tepe valla karışmam
Kural neyse öyle devam edilsin ben uyarım

ya kızlar ne haksızlığı allahaşkına sadece şu varki (daha öncede söyledim) her yeni gelende yeni harfsırası düzenlemesi yaparsak ,yeni gelen arkadaşlar 2.3. 4. haftalara denk gelir ve anket açamazlar. şimdi 8. haftadayız . A harfiyle başlayan bir arkadaşımız dahil olsa. 1.haftayamı alayacağız ki. tek sorun o . yoksa haksızlık falan söz konusu olacağını sanmıyorum.

Heh işte bende onu demeye çalışıyordum ki haksızlık kelimesini yazdım
Liv kırıldı gönlünü alayım kendimi ifade edeyim derkene benim pilav yandı
Liv canım bu akşam bi maniniz yoksa yemekte sizdeyiz cokacimcoook

evet sahrudcum haksızlık falan deyince yanlış anlaşılma olmuş . yoksa ne haksızlığıııı hepimiz kardeşiz hihoyyyt
sadece dediğim gibi sıralamada sorun oluyor o kadar. en başta harf sırası yaptık (ki en mantıklısıydı) ama sonradan her yeni gelen üye son haftaya eklenirse ,yeni gelenlerde anket açabilirler.

He biz zaten anlaştık
Aynı topiğin üyeleriyiz kırgınlığımız olmaz
Kardeş kardeş konuşuyoruz sizde haklısınız
Biz sonradan balıklama dalınca liste şaştı kaydirigubbakcemile3
Amaaaaan bi anketin lafı mı olur a.s
Olan benim pilava oldu

tamam kızlar o sekilde yapalım bundan sonra ...sunuda soylemeden edemeyecegim ev taşıması yuzunden belirli bir sure nette girememistim sagolsun kızlar o zaman listeyi yenilemıslerdi o listede alfabetik sıraya goreydi yani ben gercekten sorun olacagını dusunmemistim herkesten ozur dilerim kusura bakmayın suhrudcum sende kusura bakma cnm benimmmmmm kımseye haksızlık yapmak istememistim ben sadece herkesin bu konuda hemfikir oldugunu dusunmustum

Bacım ne özürü ne sorunu senin paşa gönlün nasıl isterse öyle yaparız Şeniz
Sen yemekte ne var ondan haber ver

kıyamam yeni farkettim =( allahım kop gel bize canın ne istiyorsa yapmaya calısırım olmadı dısardan soyleriz =)

Yarın açsın kızlar ben 7 aylığım :kedi: :kedi: :kedi:
Ayrıcana pek meraklıyım hangi filmler çıkacak acaba

ben geç yorumlucam filmi, getirtmemişler halamafoldumben

mayalı cnm kusura bakma nolur :teselli:

zor indirilen ve zor bulunan bi film oldu bu yaa kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…