Sinema Günleri 8. Hafta Anketi ( mayalıhamur)

aNKET SEÇENEKLERİMİZ

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .
Prenses umudum sensin canım
Anket sırası sende şööyle damarlarımızdan kan hücum edecek delikafadulden :sm_cool: :1shok:
Kalbimizi küt küt attıracak bi film bekliyorum

canim benim belkide daha kisa tutulsaydi sevebilirdim.belkide sanatsal filmler bana hitap etmio bilmiorum canikom yoksa bende sizin gibi sevmek isterimm tatlim bu tarz filmlerii guzelcim

Prenses umudum sensin canım
Anket sırası sende şööyle damarlarımızdan kan hücum edecek delikafadulden :sm_cool: :1shok:
Kalbimizi küt küt attıracak bi film bekliyorum

canim benim acikcasi filmlerin belli oldu heyecanli gerilim dolu filmler sectim umarim begenirsinizz tatlimm

Gerilim dedin ya içim ferahladı delikafadulden
İzlemediğim gerilim pek kalmadı ama
Tekrar izlemekten de keyif alırım :sm_cool:
Allah razı olsun

evet canımcım değişti yeni eklenen arkadaşlar oldu gerçi ben liste konusunda uyardım ,yeni gelen arkadaşların sona eklenmesi konusunda ama :sm_confused: mesela butterfly arkadaşımız harf sırasına göre 4. haftada ama hiç anket açmadı yeni geldiği için. o yüzden sona eklenmesi gerekiyordu bana kalırsa. nyse liste böyle bebek

himm peki kuuzum oh canima degsinden sonra bende sira ozaman saol bitanem uyardigin icin yoksa bende yarin anket acicaktim pisti olcaktik ohcanimadegsinle :)

kızlar bana daha mantıklı geldi isim sırasına gore olması bende o sekilde duzenlendim ...acıkcası sen benim sıramı caldın benim onde olmam gerekirdi diye dusunen birisi olmaz diye düsündüm ...

eger isterseniz yeni bir duzenleme yaparım ama simdillik boyle kalsın derim okey do

Ama ilk sıralarda olup anket açmayan var mı ona bakmak gerek
Varsa onlara anket açtırıp sonra isim sırasına girsek daha adil olmaz mı
Sonuçta kimseye haksızlık olmasın :uhm:

arkadaslar anlayamıyorum kusura bakmayın bunu nasıl haksızlık olarak nitelendiriyorsuz anketin kım actıgında öte izledigimiz bir filmi yorumlamak daha onemli degil mı ...ben bu zamana kadar alfabefik sıraya gore hep duzenlemeyi yaptım her yeni katılanı o sekilde ekledim o zaman sizin soylediginize gore şimdi herkese mı haksızlık oluyor ...peki ya neden bu zamana kadar kımse liv bu sekilde olsun demedi en basında yani kulubu kurdugumuzda

pekala siz bilirsiniz benim yeni liste olusturmak 2 dk.mı bile almaz ...herkes hemfikirse o sekilde yaparız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…