- Konu Sahibi mayalihamur
-
ay evet daha kısa tutulsaymış iyi olurmuş, özellikle o ateşin başındaki dans sahnesinde benim içime daral geldi böyle menapoza erken girdim o sahne yüzünden.
prensesim senin gibi hoteli ,saw , işkence odasını izleyen artık aşmış bi bünyeyi bu film sarmaz tabi naniknanik şaka bi yana . evet herkese hitap edecek bir film değil ama bazı filmler vardır durağandır içi boştur , bu film şiirsel ve çok etkileyici bir hikayeye sahip. bence süresi bu kadar uzun tutulmasa herkes dahada çok severdi. CADIARZU
Prenses umudum sensin canım
Anket sırası sende şööyle damarlarımızdan kan hücum edecek delikafadulden :sm_cool: :1shok:
Kalbimizi küt küt attıracak bi film bekliyorum
bence yarın açılsın geç bile kaldık hihoyyyt
tamam canim yarin acarim o zaman hem izlemeyen varsa yorumlarini yaaparlar film iicin
bebeğim senden önce ohcanımadeğsin var sırada amaaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/sinema-amp-tiyatro/327814-kk-ozgu-sinema-gunleri.html
canim bu listeye gore sira bende diye dedim
listemi deisti gulum
evet canımcım değişti yeni eklenen arkadaşlar oldu gerçi ben liste konusunda uyardım ,yeni gelen arkadaşların sona eklenmesi konusunda ama :sm_confused: mesela butterfly arkadaşımız harf sırasına göre 4. haftada ama hiç anket açmadı yeni geldiği için. o yüzden sona eklenmesi gerekiyordu bana kalırsa. nyse liste böyle bebek
kızlar bana daha mantıklı geldi isim sırasına gore olması bende o sekilde duzenlendim ...acıkcası sen benim sıramı caldın benim onde olmam gerekirdi diye dusunen birisi olmaz diye düsündüm ...
eger isterseniz yeni bir duzenleme yaparım ama simdillik boyle kalsın derim okey do
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?