Sinema Günleri 8. Hafta Anketi ( mayalıhamur)

aNKET SEÇENEKLERİMİZ

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .
anaaaeeeeeemmm sıra bana mı geldi..ben bi başında baktım 14. sıradaydım sonra deiştirmişsiniz..bende diyorum ohooo daha 6 haftam var...iyi oldu öğrendiğim yaaa...

kızlar yalnız beni böyle ağır,durağan,diyaloğu az olan filmler pek sarmaz..
sanatsal biri değilim o bağlamda haberiniz olsun....
komedi,gerilim,aksiyon,aşk,dram ama her saniyesi heyecan dolu filmler olabülüüüü....animasyon bile olur yani..

bu kadar film canavarı varken seçtiklerim çoğunuz tarafından izlenmiş olacak eminim..sizin gibi izlenmemiş filmler bulmam çok zor...ama olsun....seçtiklerimi 2.ye 3. ye sıkılmadan izleyebileceğim filmler olarak seçeceğim...

oohhhh canıma deysin demek istiyorum sana ohcanimadeysin kaydirigubbakcemile5 resmen ilaç gibi gelicek bu hafta bana o zaman.. hatta komedi ya da animasyon olursa tadından yenmez hihoyyyt yaşasın o zaman merakla bekliyorummm cokacimcoook

ohcanima deysinn hosgeldinn canimm sabirsizlikla bekliorum filmlerini guzelcimm

4 tane seçtim şimdi canım ama har an değişebilir fikirlerim..arşive bakıyorum ve imdb yi karıştırıyorum..

1 tane aşk
1 tane benim hüngür hüngür ağladığım dram
1 tane ilk izlediğimde çok etkilendiğim bilim kurgu
1 tane de sonunda şaşırtan heyecan dolu bir film...

nasıl sizce???

maliceee canım başkaaaa...du bakalım varsa bakarız yoksa biz çekeriz dimi nolcak....

malice ve prenses....eminim siz ikinizde sonunda şaşaırtan heyecanlı filmi izlemişsinizdir..garanti yani :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…