- Konu Sahibi mayalihamur
-
pztesi olsun o zaman kızlar, 1 günden ne çıkar sanki bekleriz kiii
olur olur pazartesi olsun o zaman ama ohcanima degsine haber verelimde dusunsun filmlerini ccancazim
saolun kızlar, kendi adıma çok ii oldu bu :kedi:
anaaaeeeeeemmm sıra bana mı geldi..ben bi başında baktım 14. sıradaydım sonra deiştirmişsiniz..bende diyorum ohooo daha 6 haftam var...iyi oldu öğrendiğim yaaa...
kızlar yalnız beni böyle ağır,durağan,diyaloğu az olan filmler pek sarmaz..
sanatsal biri değilim o bağlamda haberiniz olsun....
komedi,gerilim,aksiyon,aşk,dram ama her saniyesi heyecan dolu filmler olabülüüüü....animasyon bile olur yani..
bu kadar film canavarı varken seçtiklerim çoğunuz tarafından izlenmiş olacak eminim..sizin gibi izlenmemiş filmler bulmam çok zor...ama olsun....seçtiklerimi 2.ye 3. ye sıkılmadan izleyebileceğim filmler olarak seçeceğim...
anaaaeeeeeemmm sıra bana mı geldi..ben bi başında baktım 14. sıradaydım sonra deiştirmişsiniz..bende diyorum ohooo daha 6 haftam var...iyi oldu öğrendiğim yaaa...
kızlar yalnız beni böyle ağır,durağan,diyaloğu az olan filmler pek sarmaz..
sanatsal biri değilim o bağlamda haberiniz olsun....
komedi,gerilim,aksiyon,aşk,dram ama her saniyesi heyecan dolu filmler olabülüüüü....animasyon bile olur yani..
bu kadar film canavarı varken seçtiklerim çoğunuz tarafından izlenmiş olacak eminim..sizin gibi izlenmemiş filmler bulmam çok zor...ama olsun....seçtiklerimi 2.ye 3. ye sıkılmadan izleyebileceğim filmler olarak seçeceğim...
başlarda güldüren ortalada ağlatan sonunda şaşırtan heycan dolu bir animasyon aşk filmi de olabilir :1ninca:
bende sonunda sasirtan heyecan dolu filmi seciomm simdiden:))))
maliceee canım başkaaaa...du bakalım varsa bakarız yoksa biz çekeriz dimi nolcak....
malice ve prenses....eminim siz ikinizde sonunda şaşaırtan heyecanlı filmi izlemişsinizdir..garanti yani :)))
kızlar filmi yrna izleyecegim saat cok gec oldu
presesesim aksiyonu bol olan mecera ya da tarih kokan bir film fena olmaz hani =)
hımmm aşk filmimiz biraz öyle...yani macera,tarih,aşşşşşkopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?