Sinema Günleri 8. Hafta Anketi ( mayalıhamur)

aNKET SEÇENEKLERİMİZ

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .
bende izlemeye başladım ama kesintisz 3 saat izlemem münkün değil..küçük bebek var,kpss ye çalışıyorum,adam akşama yemek beklerkaydirigubbakcemile3
o yüzden biraz bakıp durduruyorum..malesef

prensesim ya biraz aksiyon hareketli filmler iyi olur yaa..
hatta animasyon,komedi falanda razıyım yani..çok fazla ağır film izledik bu aralar..biraz canlanmakta fayda var..ziira böyle giderse benim haftam sırf aksiyon olabülüüüülaelaelaelaelae

liv burcu ne güzel desemcileri görmek... o dediğin açık hava sinemasını bilmiyom ama bornovodakinde çok takıldım. hatta tibette yedi yılı seyretmiştim. tahta sandalyeler çiğdem çitle gazoz iç hey gidi heyyyyyy
akşama gelcem şimdi çok yoğunum ...
prensesim filmi beğenmene çok sevindimmm tatlım...

Filmin başında küçük kızın korkuyla diğer çocuğun elini araması
Eccük biraz içimi sızlattı :bbo:

Kızlar bu film beni pek sarmadı mirmirmirmir
Psikopat olacak derecede korku gerilim izleyen beni bu filmde az biraz baydı

ay bu alt yazının gömülü olmamasına çok sevindim
alt yazıyı halletin mi prensesim sen?

ay bu alt yazının gömülü olmamasına çok sevindim
alt yazıyı halletin mi prensesim sen?

Bu prenses var ya alt yazıyı bile gömüldüğü yerden çıkarır :roflol: :roflol: :roflol:
Bide gömene o kadar laf ettiniz
Garibanın günahını aldınız kaydirigubbakcemile3

kızlar ızleyemedım henuz ben, belkı yetısır ızlerım sandım bu haftaya ama vakıt bulamıyorum kı anasını satayım ooy oy..
bu arada 3 saatte cokmus hakkaten, durgun hareketlı benım ıcın farketmez ama sadece dıyologdan ıbaret bıle olsa ızleyebılıyorum ama dıyologlar sarmalı, bı altyapısı olmalı..
gundelık sohbetler ıse sıkılıyorum, mesela before sunrıse da da oyleydı... ozellıkle gec saatte hıc ızlemeye gelmıyo :)

Bu prenses var ya alt yazıyı bile gömüldüğü yerden çıkarır :roflol: :roflol: :roflol:
Bide gömene o kadar laf ettiniz
Garibanın günahını aldınız kaydirigubbakcemile3

öyle oldu valla kaydirigubbakcemile3
ama prenses söylendi ben destek verdim o kadar :dilcikar:

evet kuzum senkronladım .altyazı linkini filmi upload ettiğim siteye koydum ordan indirebilirsin hemencik hihoyyyt

hah indiriyorum hemmen, ellerin dert görmesin kuzumm :teselli:

uc saatte sıkılırım ben :sinifsinif:

Çık ortaya dans et desem edersin ama :icecream:
Geyiğimizden feragat edip izliiciz gamyoncuiremsu

herkes hemen izleyemicek gibi görünüyo, daha sonra yorumlayacaksak acele etmeyelim, birlikte yorumlayalım

theshe benı saymayın bılıyorsunuz yogunum bu ara canım... ama dıger arkadaslarda oyleyse bılemem tabı..
en kısa zamanda donmek ıstıyorum ızlemedıklerımıde telafı edıcem umarım..

ben bugün bulamadım filmi, yarın tekrar gel getirticem biyerden dedi..

yarın ancak izleyebilirim arkidişlerim, hatta yarın samsun buluşması var almaya gidebilirmiyim bilmiorum, gidemezsem mecbur cmtye kalıcak, kızmayın bana :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…