Sinema Günleri 8. Hafta Anketi ( mayalıhamur)

aNKET SEÇENEKLERİMİZ

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .
doğru diyosun prensesim biz ki twilight'ı sonuna kadar ermiş sabrıyla izlemiş bir toplumuz, her ne gelirse kabulumdur, 3 saat nefsimi eğitirim çok da şahane olur

sonbahar gibiyse ben sıkılırım :1ninca:
yavaş filmleri severim aslında ben ama onda çok sıkılmıştım mesela :hulya:

ama sonbaharda da sıkılınmaz ki ((
onda sıkıldıysan bunda belki üç katı beyaz çarşaf çamaşır serili bir arsada bi beş dk boyunca bakıyorsun çarşaflara :)))))

ama sonbaharda da sıkılınmaz ki ((
onda sıkıldıysan bunda belki üç katı beyaz çarşaf çamaşır serili bir arsada bi beş dk boyunca bakıyorsun çarşaflara :)))))

Bu da aynıydı ya, ya uzanıyodu ya dışarda oturuyodu falan :sinifsinif:
Neyse bakalım belki de severiz, belli olmaz zemuszemus

ben severim agır filmleri
kendimde agırım zaten 1 haftadır sunumlarımı erteleye erteleye son güne kaldı
sabahlıyom bugün yarında suncam nasıl olcaksaakannehir
zift gibi kahve yaptım sabaha kadar zıplarım artık hihihi

desemin fiyatları cok uygun bende oraya izlemeye giderdim

hemen izmirli olarak atladım ha =)

desemmi dedi biriiiihihoyyyt
bende izmirliyiim karpuz kabugunu ilk orda izledimm
bide makina mühendisleri odasının terasında yazın yazlık sinemaya giden varmıı
süper oluyo ya hey gidi günleersenağlama

Les Amants du Pont-Neuf izledim az önce , anket sonucu belli olmadan onu çekmiştim dvdye . ne güzel filmdi yaaa saol mayacım senin sayende izlemiş oldum . Michèle' nin anlattığı fıkra görülmeye değer ,onun için bile izlenir bu film :)

aglayan cayi izlenio dimi sekerler

bu arada agir film sevenler bundan sonra sira bende pek agir filmler secmedim umarim yinede seversinizz simddiden citlatmak istedimm canlar

amma geyik yapmışsınız ha kaydirigubbakcemile3

ön yargı yapmayalım bakalım belki çok beğenicez ama işte dediğim gibi süresi konunda biraz endişeliyim o nedenle yarın akşama bıraktım ben izlemeyi şöyle yayıla yayıla izlicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…