Sinema Günleri 8. Hafta Anketi ( mayalıhamur)

aNKET SEÇENEKLERİMİZ

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .
yahu hadi siz zindiriyosunuz benim elimde hazır ben bile hala başına oturamadım bu gece dedim saat 1200 olmuş ( yarına kalsın ctesiyede yorumlarız olmazmı?

kızlar ben durdur yürüt bir şekilde izledim..ama pek fazla sarmadı film...mayalıhamurum alınma sakın...şikayetim yok..bir film daha izlemiş oldum bu yönden seviniyorum..ama bu aralar hep durgun filmler izledik..hernekadar içinde heyecan olsa bile cesaretin var mı aşka bile durgundu benim için...
bu film artık sınrımın son haddine geldi galiba...çünkü ben çeşitliliği çok seven biriyim..aksiyon,gerilim,romantik,korku,komedi,animasyon,fantastik her türlü filmi izlerim..harmanlarım..üstüste bu kadar dram izlememiştim..
aslında yeni çıkanların hepsini indirdim hani araya onlardan katsam çeşitlilik olacaktı bana...ama kpss çalışmaya başladığım için burda seçileni bile zor izliyorum...

film hakkındaki yorumlarımı sonraya bırakıyorum birlikte yapalım..tabiki canımı acıtan içimi sızlatan sahneler oldu...onlarıda birlikte paylaşalım

Ben Ağlayan Çayırı değil ama (3 saat olduğundan bir yere sıkıştıramadım hala ) Sonbaharı izledim. Sakin, güzel resimler veren ,müzikleriyle içe işleyen bir filmdi ama senaryo konusunda çok çok eksikti bana göre . Beni en çok etkileyen son sahnesi oldu , daha güzel anlatılamazdı herhalde böyle bir son.

canım sayende ben de indirebiildim sonbaharı; ancak bir türlü başına oturacak fırsat bulamıyorum, akşam izlemeye çalışacağım ama yarından itibaren bir süre yokum, dönünce konuşuruz umarım Şeniz

dayanamayıp dün gece başladım ben. yarıladım sayılır eşim gelip kapattı belgesel açtı (( oğlanda erken uyudu bu gece birazdan çay demelyip başına oturcam.iyi seyirler kızlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…