Saç Uzatma Yöntemleri Sinemaki Bemiks badem yagi kuru deneyim (resimli)

Ben 6 ay boyunca yaptim 2 yil once kadar saclarim omuzlardaydi belime yakin uzamisti. Cok faydasini gordum. Hem sac bakim olarak hemde uzama olarak. Umarim sizde de ise yarar
Tam olarak nasıl uyguladın yaptığın kürün içeriği nasıl fazladan bişeyler ekledin mi acaba ?

Sağdaki fotograf biraz karanlık tam olarak farketmedim bişey ama bnm 6. Kürü bitirmeme rağmen pek bi uzama yok Gbi normal geldi uzaması

Canim ya normalde o arayi verddigin donemde uzuyormus ama bilemedim yine benimkiler diplerden anliyorum boyali oldugu icin 1 cm uzama var 6 gunde yarin yapicam ikinciyi ya bilemedim o gun oyle guneste cekmisim hepsi ayni baska da yok elimde kurden hemen oncesi keske baska da cekseydim neyse haftaya pazar gunu tekrar cekicem bu soldakiyle karsilastiririz :)

Öyle yapalım o zaman sen de dha etkilir belki B'nde ilk kürden sonra boyadım ama dipler normal suan tekrar boyuycam . Sen sinamekiyi nasıl yapıp uyguluyorsun

Evet cnm ben sinemaki bemix bepanthen evin badem yagi zeytin yagi da koydm 5 saat beklettim

Ben 2 ya da 3 saat bekletiyorum en fazla bi de ölçülerini mi tutturamıyorum acaba ?
Diğer yağlardan da koyuyorum diye 1 çay bardağında demliyorum sinamekiyi ondan olabilir mi ?

Ben 2 ya da 3 saat bekletiyorum en fazla bi de ölçülerini mi tutturamıyorum acaba ?
Diğer yağlardan da koyuyorum diye 1 çay bardağında demliyorum sinamekiyi ondan olabilir mi ?
Canım bardağa sıcak su mu koyup demliyorsun. Eğer öyleyse yapma ben cezveye bir çay bardağı su ver bir tutam sinameki koyuyorum kaynayınca altını kapatıp içinde ılınana kadar demliyorum sonra klasik muhabbet biliyorsun

Canim ben cevzeye 1 cay bardagi su koyup icine de bir tutam.sinameki ekliyip 1 dk kaynatiyorun ondan sonra suzup ilininca bemix evin bephanten bir yemek kasigi badem yagi bir kasik zeytin yagi ekleyip iyice karistirip sacima surup masaj yapiyorum sonrada islak havluya sarip 5 saat beklettim yikadim

Yok canım sıcak suya demlemiyorum soğuk suyun içine atıyorum kaynatıyorum cezvede

Son 2 kürü mü de yarım çay bardağına yapayım bakım ne olacak :) ara verdikten sonra boyunda bi değişme olmazsa üzülürüm valla :))) zaten 2 ayda en fazla 4 cm uzar sacım da tek etkisi kırıkları onarıyor olması kırıklardan dolayı uzadığını görmüyorum her taradığımda minik minik saçlar dökülüyordu (kırıklar ) simdi onlar yok :)

Ben uçlarına değdirmiyorum aslında bir yerde kuruyor diye okumuştum genelde de hep dipler diyor. Uçlarına iyi geliyor mu :)

Ben uçlarına değdirmiyorum aslında bir yerde kuruyor diye okumuştum genelde de hep dipler diyor. Uçlarına iyi geliyor mu :)

Evin ve bepanthen kırıyorum ayrıca bi kaç yağ var kuruttuğunu biliyorum ama saç bakım kremi almıştım argan yağlı onu kullanıyorum 1 2 dk bekliyorum yumuşacık yapıyor bide banyodan sonra nemli saçlarıma serum sürüyorum mutlaka bunların etkisi vardır :) kuruluk olayını sadece kürü uyguladıktan sonra beklettiğimde farkediyorum yıkadıktan sonra hersey güzel ahh bide hemen uzasalar :)

Sinamekiyi saç diplerime uyguladıktan sonra uçlarını hafif suyla nemlendirip barcelino sıkıyorum 5 saat kadar öyle bekliyor sonra yıkayınca yumuşacık oluyor :)
Yaaa keşke pay diye uzasa ama maalesef öyle olmuyor :) Benimde saçlar kıvırcık boya falan da yok uzayıp uzamadığını pek anlayamıyorum da çok üzülüyorum

Banyodan çıkınca ıslakken taryıp düzelt öyle fotoğrafını Çek annemin saçları da kıvırcık banyodan sonra taradığında omuzlarına geliyor kuruyunca saçlar yukarıya çekiliyor kıvırcık kıvırcık :)))

Bir tek ıslaklarken mutlu oluyorum zaten :)
Çarşamba 6. kürümü yapıcam 4. ve 6. kürlerimi karşılaştırırım buraya atarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…