Sinameki otu, bemiks ampül, tatlı badem yağı alıyorsun canım. Sinamekiyi yarım çay bardağı suda bir tutam atıp 5 dk kaynat sonra ılınana kafar demle. Ilınınca süz sinamekiyi içine bir bemiks kır, tatlı badem yağını da bir kapak ekle fısfıslı şişe koyup saç diplerine sıkıp iyice masaj yaparal yedir 4-5 saat bekletip yıka canım. 8 hafta haftada bir uygula sonra 2 hafta ara ver :)Nasıl bir kür ki bu ? Nasıl yapılıyor ?
Sagol cnm insallah daha cabuk uzar boyle senin bu 5 kur den snr ne kadar uzadi ?Canım hayırlı olsun sağlıkla uzasın inşallah saçların :) Bende yarın 5. kürü yapıcam sinameki de seni de takip edicem canım vazgeçme cidden çok etkili :)
Daha 5. kürümü yapmadım canım yarın yapıcam :)Sagol cnm insallah daha cabuk uzar boyle senin bu 5 kur den snr ne kadar uzadi ?
Daha 5. kürümü yapmadım canım yarın yapıcam :)
Ben 3cmlik uzama elde ettim belki de 4 cm bilmiyorum çünkü 3. kürümde saçlarımı 2 parmak kestim kırıkları vardı :)
Yaaa çok sevindim canım :)Ayyy inanilmaz heycanlandim az once havlu cikarip sacima baktim ve yarim cm uzama var sacimda ben bile gozlerime inanamadim :) her hafta devamm !!! Saclar popo mun ustune gelene dek :)
Benim de saçlarım böyle yarına 5. kürümü yapıcam
Evet canım anlayamadım tam ama B'nde 2. Küre yakın kestirdim biraz uçlarından kestirmeseydim net bi 4 cm vardı onu farkettim 1 aydan uzama dha net olurmuş 5. Kürümü yaptım 3 kür kaldı bakalım nasıl olacak :)Canım soldaki kürün ilk gününden ama 3. kürde saçlarımı iki parmak kestirdim
Pek belli olmuyor uzaması gibi geliyor bana o yüzden
Bende kestirmeseydim 4cm falan belli olurdu 8. kürde biz herhalde tam anlayacağız canım uzunluğuEvet canım anlayamadım tam ama B'nde 2. Küre yakın kestirdim biraz uçlarından kestirmeseydim net bi 4 cm vardı onu farkettim 1 aydan uzama dha net olurmuş 5. Kürümü yaptım 3 kür kaldı bakalım nasıl olacak :)
HahahaBende kestirmeseydim 4cm falan belli olurdu 8. kürde biz herhalde tam anlayacağız canım uzunluğu
Aynen canim daha ilk kur cok sacma belki ama gercekten uzadigini fark ettim sacim boyali benin o yuzden daha yikamadan baktigimda belliydi bu arada bende sinemaki bemiks badem yagi evin bepanthen birde zeytin yagi koydum ve 5 saat beklettim hic inanmamistim ama gercekten ise yariyo :)Tatlım hemen ilk kürden anlaşılmaz ama ilk resime göre evet uzamış saçların :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?