Saç Uzatma Yöntemleri Sinemaki Bemiks badem yagi kuru deneyim (resimli)

Tam olarak nasıl uyguladın yaptığın kürün içeriği nasıl fazladan bişeyler ekledin mi acaba ?
Yarim cay bardagi su ile bir tutam sinameki demledim. iliklasinca 2 tatli kasigi tatli badem yagi. 2 tatli kasigi susam yagi. 1 bemix ampul koyup sac diplerine sürüp 3 4 saat bekletiyodum. Ek olarak sampuanimin icine de 2 3 tane bemiks ampul kirmistim

Canim sampuanin organik mi yoksa siradan bir sampuanin icine de oluyormu? ben elidor kullaniyorum

Kızlar pekte fark göremedim ben ama atıcam demiştim

Eklentiler

• image.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 236
Kızlar pekte fark göremedim ben ama atıcam demiştim
Canım 6.kur yazdığın saçın ıslak gibi duruyor eğer ıslak değilse Uzama var çok fazla değil ama var gibi geldi bana

İnşallah şu 2 haftalık arada belirgin bir uzama olur :) teşekkür ederim yorumlarınız için :)

Herkes 2 haftalık araya girmiş ben dha 7. Kürü yapıcam :)) ama uzamayla ilgilenmiyorum artık her hafta bakmıyorum en son 1 aylık karşılaştırmasını yaptım bıraktım Cumartesi 7. Kürü yapıcam onun dışında yağ bakımlarımı arttırdım :)

Ben de şampuanına yağ koyanlara katıldım. Çam terebentin koydum bir kapak :)
Ayrıca sinamekiyi bitircem inşallah arada uzama olur, cidden herkes 2 haftalık arada sen ve ben aynı anda başlamışız gibi sen pazar ben çarşamba kürü yapıyoruz :)
Birde zeytinyağında sarımsak bekletiyorum pazarları da onu uygulayacağım hadi bakalım uzasın saçlar :)

:)
Aradan sonra yeni yeni bakımlar :))) uzasın saçlar :)

Yeni yeni bakım olarak ne yapıcaksın devam edicek misin sinamekiye :)
Evet 1 ay dha devam edicem :)
Lavanta kürü
Ve değişik bakım yağları aldım onları kullanıcam defne yağı çörekotu yağı Gbi ..
Bir de mayonez maskesi yaptım ama bana gelmedi Gbi ballı zeytinyağı maskesi yapıcam yumurta zeytinyağı böyle karısık yani 1 hafta hafta da 2 veya 3 gün uyguluycam artık

Ne çekiyoruz ya şu saçımızdan
Bende sinamekiyi uzun bir süre yapmayı düşünüyorum bahara kadar sıcaklar başlayınca bırakıcam koku yüzünden. İnşallah mutlu sonuçlar alırız hepimiz :)

Ne çekiyoruz ya şu saçımızdan
Bende sinamekiyi uzun bir süre yapmayı düşünüyorum bahara kadar sıcaklar başlayınca bırakıcam koku yüzünden. İnşallah mutlu sonuçlar alırız hepimiz :)
Kokusu gercekten kotu anca 3 yikamada cikiyo kokusu

Kizlar 14 gunluk sonuc nasil fark varmi ?

Eklentiler

• IMG_20151118_172008.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 325
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…