- Konu Sahibi geri_donus_olsa
-
merhaba arkadaşlar;
11. sınıftayım benim sorunum arkadaşlarımla. aslında onlarla sorunum yok ama sınıfta bir arkadaş çevrem yok. çoğusunu sevmiyorum mezun olup da kurtulmak derdindeyim. tek yaptıkları dizilerden konuşmak veya dedikodu yapmak, ben hiç dizi izlemem dedikodu yapmaya da fazla yanaşmam. hepsi grup halinde takılıyor ben sürü psikolojisiyle hareket etmeye alışkın değilim. hiç sevdiğin arkadaşın yok mu diyeceksiniz var tabii koskoca 25 kişilik sınıf, aralarında tabii ki sevdiğim arkadaşlarım var ama onlar da diğer gruplara dahiller.
Mesela bir grup var sadece erkek peşindeler, başka bir grup var dersten başka bir şey bilmez, bir diğeri saçma sapan partilere gider durmadan para harcar.
ve bir grup da yok bilmem ne dizisinde neler olmuş neler bitmiş tek dertleri bu olmuş hal bu olunca yanlarına gidemiyorum. ben de çok meraklı değilim onlara ama yalnız kalıyorum ve bundan hiç memnun değilim ya kitap okuyorum ya da pencereden bahçeyi seyrediyorum. (dipnot=okul kız lisesi)
Elim kolum bağlı lise bitene kadar böyle kalamam zaten okulu hiç sevmiyorum eğlence günleri oluyor defile, pilav günü falan onlara bile katılmıyorum kendi mezuniyetime gitmeyi düşünmüyorum düşünün artık o derece nefret ettim bu da beni depresyona sürüklüyor. ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.
tamam yaaa ezmeyinhakkaten eğlenceli mi buldunuz keşke yakından gelip görseniz. güzel olmuyor ki o etkinlikler abuk sabuk şeyler içeriyor bangır bangır müzik çalan bir sokak düğünü bile daha eğlencelidir. neyse konu bu değil yardımcı olanlara teşekkürler.
Önerim ders çalışan gruba dahil olman. 2 yıl önünde ztn ,nan pişman olmazsın..
benim kusursuz arkadaş aradığım falan yok. ortaokuldayken mesela pek çok arkadaşım vardı hayat o zaman bana bayramdı o arkadaşlarımla hala görüşüyorum aramız iyi ama buraya geleli 3 yıl oldu alışamadım dahaa. sufi nedir ya SUFİ FALAN DEĞİLİM BEN
gayet de kafa dengi biriyimdir ama bu okul, bu sınıf beni boğuyor. yaz tatilinde okul değiştirmeye çalıştım olmadı imkanlar yetmedi. sınıf gerçekten sınıf değil.
her türden insan var diye eğlenceli sanmayın. geçen sene öğretmenlerin zoruyla bir görev aldık sınıfça (güya okulda kendimizi belli etmeten bir sınıfmışız) onu bile yüzümüze gözümüze bulaştırdık.
o olayda BÜTÜN OKUL BİZE GÜLDÜ sonra bittiğinde sınıftan kimsenin umrunda olmadığını gördüm bense sinirden ağlayacaktım. kimi zaman onları suçladım kimi zaman kendimi suçladım sonra dedim ki GERİ ZEKALI KENDİNİ NİYE SUÇLUYORSUN DURUM ORTADA.
şimdi tek şikayetim yalnızlık, yalnız olmasına yalnızım da bunlarla arkadaşlık kurmaya çabalamak hiç içimden gelmiyor.
benim kusursuz arkadaş aradığım falan yok. ortaokuldayken mesela pek çok arkadaşım vardı hayat o zaman bana bayramdı o arkadaşlarımla hala görüşüyorum aramız iyi ama buraya geleli 3 yıl oldu alışamadım dahaa. sufi nedir ya SUFİ FALAN DEĞİLİM BEN
gayet de kafa dengi biriyimdir ama bu okul, bu sınıf beni boğuyor. yaz tatilinde okul değiştirmeye çalıştım olmadı imkanlar yetmedi. sınıf gerçekten sınıf değil.
her türden insan var diye eğlenceli sanmayın. geçen sene öğretmenlerin zoruyla bir görev aldık sınıfça (güya okulda kendimizi belli etmeten bir sınıfmışız) onu bile yüzümüze gözümüze bulaştırdık.
o olayda BÜTÜN OKUL BİZE GÜLDÜ sonra bittiğinde sınıftan kimsenin umrunda olmadığını gördüm bense sinirden ağlayacaktım. kimi zaman onları suçladım kimi zaman kendimi suçladım sonra dedim ki GERİ ZEKALI KENDİNİ NİYE SUÇLUYORSUN DURUM ORTADA.
şimdi tek şikayetim yalnızlık, yalnız olmasına yalnızım da bunlarla arkadaşlık kurmaya çabalamak hiç içimden gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?