sınıf arkadaşlarım

benzer durumu bende yasıyorum bızım sınıfta gruplaşmalar ve butun sınıf bırbırınden nefret eder bence kımseye bulasma bir gruba gır arkadasların cok yakın olmasın lıse bıtene kadar sabret dıycmm ama daha ben sabredemıyorum

Ben de son sınıfım.Böyle şeyleri kafana takma canım.Her sınıfta gruplaşmalar oluyor aksi söylenemez zaten.Mulaka kendine yakın gördügün arkadaşların vardır.İlk adımı sen at.Onların gelmesini bekleme.Yalnızlık çok çok zor.Geçen sene de başıma gelmişti bi ara.Bütün günün geçmiyor sanki.Akrep ve yelkovan oraya mıhlanmış gibi oluyor.Ama büyük bir dert değil.Hani demişsin ya televizyon izlemiyorum diye.En azından haftada yarım saat popüler bi dizi izlesen ne muhabbetler dönüyor bir gör.Bizim sınıfta çok meshurdur böyle şeyler.Anında tüm sınıfı bağlar.Her ne kadar yakın olmasan da onların muhabbetine katıl fikirlerini söyle.Zaten 1 senen kalmış iyi geçirmeye çalış.Seneye zaten Ygs/Lys net muhabbeti bol bol duyarsın.İstesen de görüşemezsin 1-2 sene sonra..Üniversitesi okulu kariyeri herkes kendi derdinde olur

Son düzenleme:
canım bizim sınıftada grup ayrımı var maalesef...
ne yalan söyleyeyim benimde kendime ait bir grubum var yani yakın arkadaşlarım.Ama diğer gruplardan 1 grup hariç onlarla pek anlaşamıyoruz.Nedeni çok kıskanç olmaları ve kendilerini üstün görme çabaları.Benim grubumdaki çoğu kişi sosyal.Yakın arkadaşımdan bir tanesi hemen hemen her ay davetlere gidiyor.Çevresi geniş.Benimde sosyal olduğum söylenebilir.Okulda dersten başka düşündüğüm bir şey yok.Diğer 2 arkadaşımda aileleriyle çok güzel vakit geçiren insanlar.Yalnız anlaşamadığımız grup okula yok yazılmamak için gelen,Sınıfta en düşük karakterde olduklarını unutup diğer kişileri ezmeye çalışan tipler.Arada sohbetimiz oluyor ama içine ediyorlar resmen muhabbetin bir hava bir çekememezlik.Biz onlarla muhattap olmadığımız için deliriyorlar...
BEnce sen ne yap biliyormusun kendine en yakın gelen kişilerle arkadaşlık kurmaya calıs.İllaki muhabbetin var sınıftakilerle.
Ders calısanlar sana daha cazip geliyorsa onlarla konuş git de mesela sizle ders calısmak istiyorum cok cabalıyosunuz bana yardım edin de.emin ol onların hoslarına gider.Bizi örnek alıyor bizim gibi birisi kafa dengi gibi derler...Aralarından en iyi gruptan birisi ders calısan ve dizi izleyen bence... zararsızlar...

sağolun :) hepiniz çok yardımcı oldunuz arkadaşlar

@tiena onları bilirim her sınıfta en az bir örnekleri olur dikkate almaya bile değmez bırak kudursunlar

biliyor musunuz ben şuan dizi manyağı grupla takılıyorum muhabbetlerine pek karışamıyorum ama onlarla iyi anlaşıyorum. sayelerinde adını feriha koydum'u izlemediğim halde repliklerini bile ezberledim

bizim sınıfta da vardı böyle gruplar aynen dediğin şekilde dizi konusanlar, işi gücü erkekler olanlar, ve de dersten baska bisey düsünmeyen odun tipler...
Ben dizi konusan gruba azcık ucundan dahil oldum:) Diğerlerini sevmezdim gruptakı arkadaslarım kalıtelıydı ama yani hem ders calısırdık hem geyık yapardık cok eğlenceliydi
Anlıcan hepsi bi arada olan bı gruptaydım=) Okul bitene kadar onlarla ıdare etmeye bak ıllakı de cok samımı olman gerekmez canım ben şu an liseden hiç bi Allahın kuluyla görüsmüyorum geldi gecti hepsi.. Liseden geleceğe arkadaslarım kalsın diye cok umudun olmasın yanı:)

Son düzenleme:

haha koptum ben ferihayı yeni sezonda izlemeye basladım cünkü heyecanlı devam ediyor.. :)
Adına sevindimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…