• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sınıftan dıslanan çocuk

Cocuk agir ve surekli bi travmaya maruz kaliyor annesi sana mi birakiyor olayi? Ben annesi olsam gece uyuyamam onun okulunu degismeden
Uni mezunu oldugum ıcın derslerı beraber çalıştık velı top ben gıttım .o yüzden bana bıraktı ama son söz onun tabı.babayla ayrılar zaten.

Hem de ozel okul oyle mi? Yani cocuguma tum sinif sidikli deyip dalga gecsin diye para odeyecegim? Alin devlet okuluna verin daha iyi valla
Evet özel okul ustelık aylık 2 bın tl.hep beraber karsılıyoruz.annem babam ablam ben.ne zorluklar çekıyoruz..zengın degılız

Uni mezunu oldugum ıcın derslerı beraber çalıştık velı top ben gıttım .o yüzden bana bıraktı ama son söz onun tabı.babayla ayrılar zaten.
Babasi ayri travma okul ayri. Valla sinirimden catlayacagim bu cocuk bunlari yasamasin Allah rizasi icin degisin okulunu :(

Boyle çocukların ailelerine agzima geleni soylemek istiyorum. Tovbe ya.
Egitim evde baslar. Cocuklar gittikce terbiyesizlesiyor. Ya o yasimizda bizler bakmaya utanirdik yeter ki arkadasimiz utanmasin diye ..!.
Bence ogretmen bi veli toplantisi yapsin..

Egitim evde baslar. Cocuklar gittikce terbiyesizlesiyor. Ya o yasimizda bizler bakmaya utanirdik yeter ki arkadasimiz utanmasin diye ..!.
Veli toplantısı yapmak yerine çocuklarla konusacakmıs.ozel okul olduğu ıcın velıler hassas.benım cocugum yapmaz dıyolar.bu yüzden bıraz sıkıntı.tepkı çekerım dıye öğretmen cekınıyo sanırım.bızdende cekınıyo.orta yolu bulmaya çalışıyor sanırım

Ya ogretmen konussa nolacak ki imalariyla kacmalariyla yine yapiyolar yapacaklarini cocuklar artik o yafta yapismis cocuga

Kurban olurum ya onca sikintiya ragmen caliskan da cocuk. Kendisine sordunuz mu, o okuldan nakil mi ister devam etmek mi diye?
Sordum.oğretmenlerımı çok seviyorum dıyor.tek bır arkadaşı var okulda bırde onu.onlar olmasa durmazdım dıyor.o tek arkadaş dışında zamanla kalan tum sınıf dalga geçmeye başlamış.baska tek kısı yok yanı.cok naıf çok narın çok güzel bır kız.kuğu gıbı.keman çalar bale yapar.kaldırabılecek bır çocuk degıl

Veli toplantısı yapmak yerine çocuklarla konusacakmıs.ozel okul olduğu ıcın velıler hassas.benım cocugum yapmaz dıyolar.bu yüzden bıraz sıkıntı.tepkı çekerım dıye öğretmen cekınıyo sanırım.bızdende cekınıyo.orta yolu bulmaya çalışıyor sanırım

Iste "benim cocugum yapmaz" lafindan nefret ediyorum. Bu soz yuzunden cocuklar her halti yapiyor. Ne de olsa anneleri "benim cocugum yapmaz" diyor.
Yazik yaa. Uzuldum bu cocugu alin o okuldan bence. .

Sevgili arkadaşlar,

9 yaşında kız bır yeğenim var.uc yıldır aynı sınıfta.okulda çok aktıf degıl ama arkadaslarınca sevılen başarılı bır cocuktu.dısarıda arkadaşlarıyla gayet ıyı anlaşır.bu sene elini yıkarken pantalonun onu ıslanmış ve bır kaç erkek okulda sıdıklı demişler.daha sonra bu tum sınıfa yayılmış.ogretmenlerının yanında dalga gecılınce yeğenım çıs yapmadım desede öğretmen yapsa bıle olabılır dalga geçmeyin demıs.aylardır kımse yanına oturmuyormus.ogretmen zorla oturtuncada senden ıgrenıyorum dıyorlarmıs.durumu oğrenınce oğretmenıyle paylaştım ve öğretmen mudahele edecegını soyledı.cok hassas bır kız ve aylardır devam ettıgı ıcın su saatten sonra öğretmen kızdığı ıcın belkı alenen dalga gecmezler ama kafalarda bu ımajla kaldı dıye düşünüyorum.oturdugu sıraya bıle oturmuyorlar hatta oyunlarda ben aycayım dıye yakalamac oynuyorlarmıs.okul mu değiştirsek napsak bılemedım.bu durum tüm sınıfa yayılmıs durumdaymıs.oğretmenler ve yegenımde paylaşmadı yenı oğrendık.
Ben bir ilkokulda psikolojik danismanim ( re, hber ogretmen) yarin karne gunu ama , sizing yapmaniz gereken ilk set ikulun rehberlik servisine gitmek Ve durumu rehber ogretmene bildirmek. Ilgilenmesi lazim durumla.

Sordum.oğretmenlerımı çok seviyorum dıyor.tek bır arkadaşı var okulda bırde onu.onlar olmasa durmazdım dıyor.o tek arkadaş dışında zamanla kalan tum sınıf dalga geçmeye başlamış.baska tek kısı yok yanı.cok naıf çok narın çok güzel bır kız.kuğu gıbı.keman çalar bale yapar.kaldırabılecek bır çocuk degıl
Ben olsam sene sonu mutlaka okulu degistirirdim. Eger degistirmeyecekseniz de siniftaki diger cocuklarla birlikte etkinlikler vs yapip (dogum gunu kutlamasi gibi) cocugun normal bi cocuk oldugunu, iyi bi ailesi oldugunu gozlerinin icine sokup onyargilarini kirmaniz lazim. Ama insan gibi cocuklar degiller ki yani gelmezler bile belki de. Ay sinirim tepeme cikti iyi ki ogretmen degilim nefret ettim o seytanlarin hepsinden

Ben bir ilkokulda psikolojik danismanim ( re, hber ogretmen) yarin karne gunu ama , sizing yapmaniz gereken ilk set ikulun rehberlik servisine gitmek Ve durumu rehber ogretmene bildirmek. Ilgilenmesi lazim durumla.
Annesıyle gıdıp paylaşıcaz ama korkum bu algı değişir mi?oğretmenlerın yanında farklı davranıp fısıltılar ,oyuna almama gıbı durumlar olur mu?4.sınıf oğrencılerı ve daha önce problem yoktu.sınıftakı ıkı popüler erkek baslatmıs devamı gelmıs

olayı erken farketse ıdı ogretmen uyarıyla cozebılırdı de cocuklar artık eglence halıne getırmıs
rahat edemedıgı bır ortamda basarısı da duser . bence okul degısımı ıyı gelecektır..

Ben olsam sene sonu mutlaka okulu degistirirdim. Eger degistirmeyecekseniz de siniftaki diger cocuklarla birlikte etkinlikler vs yapip (dogum gunu kutlamasi gibi) cocugun normal bi cocuk oldugunu, iyi bi ailesi oldugunu gozlerinin icine sokup onyargilarini kirmaniz lazim. Ama insan gibi cocuklar degiller ki yani gelmezler bile belki de. Ay sinirim tepeme cikti iyi ki ogretmen degilim nefret ettim o seytanlarin hepsinden

Zaten okul basında mekan kapatıp harıka bır doğumgunu yaptık.palyaçolar hediyeler.tum sınıf geldı.bır aylık maasımı verdım.okula haftada bır gıderız.bugun donem sonu dıye cıkolata dagıttırdım mesela.cogu çocuk almamış sevmem dıye

Degisir degismesine de, 4 aydir shrunk birseymis, neden rehberlik servisiyle iletisime gecmediniz bu surecte, yarin karne gunu Ve araya tatil girecek,

olayı erken farketse ıdı ogretmen uyarıyla cozebılırdı de cocuklar artık eglence halıne getırmıs
rahat edemedıgı bır ortamda basarısı da duser . bence okul degısımı ıyı gelecektır..
Erken farkedilseydı bu duruma gelmezdı evet.acaba okul değişimi de travma yaratırmı

Degisir degismesine de, 4 aydir shrunk birseymis, neden rehberlik servisiyle iletisime gecmediniz bu surecte, yarin karne gunu Ve araya tatil girecek,
Ne yegenimden ne oğretmenden duymadık.her hafta okula giderim.hıc paylaşmadılar.yegenımde anlatmadı bıze.aslında çok ılgılıyız.tek torun

Zaten okul basında mekan kapatıp harıka bır doğumgunu yaptık.palyaçolar hediyeler.tum sınıf geldı.bır aylık maasımı verdım.okula haftada bır gıderız.bugun donem sonu dıye cıkolata dagıttırdım mesela.cogu çocuk almamış sevmem dıye
Bak goruyosun neler yapmissiniz sonuc yok, bunlar cocuk degil seytan bunlarla ugrasilmaz. Ogretmen sabah aksam konussun fark etmez o da uzuluyodur eminim, benim bile sinirim zipladi

Back
X