Çarsaflarda toz kıl cok olur illaki makina ya o şekilde atmaya gönlüm razı gelmiyor haftada 1 kez olsun silkelemek lazmHer gün düzeltirken bişey kalmıyor zaten üstünde , haftada bir nevresim değişir zaten . Apartmanımda öyle hergün pat pat yattığı çarşafı silkeleyen hiçte kimse Yok , hatta mahallede Yok vallahi herhalde biz çok pasaklıyız mahallece .
Madem kendisi de yapıyor o zaman bişey diyemez. Kesin bir şekilde pazartesi günü silkeleme günü haberin olsun kapıya gelipte boşuna yorulma de. Ama mutfak tarafından değil tabi.Kadın dengesiz biraz bebeginin bezlerinin bile balkondan asagı atıyor niye yapıyon diyince hakaret ediyor asagıdaki de korkudan sesini çıkaramıyor. Bende bi daha yaparsan polis cagırcam dedim biraz düzeltti kendini. Benim altımdakine de 3 sene doğru dürüst bişey sirkelemedim şimdi yatağımın carsafımı pazartesi sirkelivem dedigim halde kapıma çıkıp laf yapıyor
Mutfaktan ilk ve son olur ama kendisi her iki balkonundan hergün silkeleyip pazartesi günü uyardıgım halde yine kapıma çıkıyor. Bende tepkimi gösterdim bakalım yarın ne yapıcakMadem kendisi de yapıyor o zaman bişey diyemez. Kesin bir şekilde pazartesi günü silkeleme günü haberin olsun kapıya gelipte boşuna yorulma de. Ama mutfak tarafından değil tabi.
Değil, bence siz haklısınız.. madem rahatsızlık duyulacak bir durum , kendi yapıp Başkasından yapmamasını isteyemez..Benden bundan bahsediyorum üst katımda alt katımda hergün sirkelemek yerine pazartesi müsaade ederim. Bi alt katım 3yıldır bu dairedeyim kendisi hergün sirkelerken ben anlayış gösterdim pazartesi izin isteyerek sirkeledim ve kapıma çıkması doğrumu
Tamda benim yasadıgım durum. 3 yıldır kendisinin hergün silkeleyip ini göre göre tepemdende hergün pislik yağdıhı halde doğru düzgün ne üst komsuma seslendim ne de alt katımda asagı halı kilim silkeledim. Herzaman güleryüzlü davrandım. Demekki çok yüz vermişim en ufak şeyde kapıma dayanıyorDeğil, bence siz haklısınız.. madem rahatsızlık duyulacak bir durum , kendi yapıp Başkasından yapmamasını isteyemez..
Benim alt çaprazımdakinin, genç ergenlik çağında kızı oğlu her gün kavga kıyamet bağırıyorlardı.. apartmandakiler korktuklarını polise şikayet etmeyi düşündüklerini söylediklerinde ben engel oldum, gençler anlayış gösterelim diye
Şimdi ayni kadın benim 7-8 yaşındaki çocuğumun koşma sesini şikayet ediyor ki kendisi çaprazda kalıyor , rahatsız olunacak bir ses gitmesinin mümkünatı yok..
insanlar böyle olmuş maalesef , hep bana hep bana diyorlar .. anlayış hoş görü kalmamış komşuluk ilişkilerinde
Ya 3yıldır binadaki herkes kafasına göre silkelerden kendime engel oldum. Yeter artık pazartesi günleri de ben silkeleyim demivalla ben anlamıyorm zaten insanları öyle bir alt komsu biz de de var ama bn zaten bişeyleri silkelemem balkondan camdan hergün düzenli evimi süpürürm silerim bişeyler cırpmak silkelemek bana göre degil
ben sizin yernzde olsam camdan sesllenir dikka et geliyoooooorrr derim
3yıldır tepeden aşagı tuvalet kagıdı, ıslak mendil yemek kırıntılarını sirkeleyen komsum var hergün bu şekilde birkaç sefer insanlıkla seslendim laftan anlamadı kadının piskolojisi deyip susuyorum asagıdaki komsum da bu durumdan şikayetçi o da 10 yıldır bu kadını cekiyormuş. Neyse bizim binanın halı sirkeleme günü yok herkes kafasına göre. Bende üst kattaki in yaptığını alt katıma yapmayım sdiye hiç bişey sirkelemiyorum arada yatak carsafımı sirkelerim, onda da baktım asagıdaki hayırdır niye haber vermiyorsun diye tepki verince, birde kendisi de pat pat sürekli halı sirkeler üstümdeki de hergün sirkeler benim ayda yılda sirkelediğim çarsafa balkona cıkar,. Bende pazartesi günü bi şeyler sirkelerim haberin olsun dedim tamam dedi. 2 ay oldu arada pazartesi paspas sirkelerim yine balkona cıkar niye haber vermiyorsun diye bende bugün pazartesi degilmi sürekli asagımı inicem dedim. Gecen hafta yine 2 balkonum var ilk defa mutfagın balkonundan 1 tane kilim sirkeledim diye kapıya geldi seninle kavga yapmaya geldim diye, bende komsu kara karsı güleryüzlüydüm baktım iyiye gitmiyor tepkimi koydum, hayırdır abla bugün pazartesi degilmi?
Mutfagın balkonundan neden sirkeliyosun balkonumu batırdın, aşagıda kalanın canı çıksın yapıyorsun?
-3 senedir sana anlayıs gösterdim üst kattaki gibi hergün tepene pislik dökmedim, ben salak bir insan degilim safda degilim sana gösterdiğim anlayıs bu sekilde karsılasan ozaman bende tependen asagı pislik döküyüm dedim
-SESİNİ yükseltti mutfak balkonundan sirkeleme vırt zırt bende abla en ufak bişey için benim kapıma çııyorsun sen beni daha önce uyarsan arka balkondan sirkelerim uyardın mı da sesini yükseltiyorsun, balkonum battı diye kapıma çıktın üstelik pazartesi sirkelerim dediğim halde, üst katımdakş hergün tependen asagı mutfagına pislik döküyor onunda kapısına çıksana dedim. Sen bana diyorsun mutfak balkonundan sirkeleme diye sen niye sirkeliyon ozaman bizimde akrabalarımız pislik içinde kalıyor ben buzamana kadar bunu sorun ettim mi de en ufak bişey olsa benim kapıma geliyon dedim. Ben halımı sirkelerim ozaman git başka yere parket arabanı dedi bende ona sen karısamazsın kapının önü benim alanım istediğim yere park ederim derim. Ne kırıcı ne de sakin konustum baktım gülmüyorum hemen yumuşadı espri yapıyorum niye sinirleniyorsun dedi, bende surat ifadene bi aynadan bak istersen espri yapar gibi halin varmı dedim. Eğer rahatsız oluyorsan mutfak balkonundan hiç bişey sirkelemem sende sirkelemiyorsun arabamız batıyor, ben pazartesi günleri sirkeliyorsam sende pazartesi günleri sirkeliyorsun en alt kattaki bayan rahatsız olmasın dedim. Dairenin en alt katındaki bayanın kapısını benim alt katımla üst katım pisletiyor gecen en alt kattaki kadın kapısını süpürüyor hemde kızıyor binadakilere hemen bi alt komsum (kapıma gelen) kendisi hiç bişey sirkelemiyoda ben sirkeliyomuş gibi kadına gaz veriyor. Vallahi bıktım ya normalde komsularım sever kapıma gelende dışarıda sürekli konusur benle ama ben anlayış gösteriyorum kendi evimde esir gibiyim. Yarın pazartesi ne yapıyım hanımlar yine laf edicek
Vallahi canım senin alttaki komşun tabiri caizse anlattığına göre tam bir mahalle dilberi seni gözüne kestirmiş. Senin üsttekine birşey diyemiyor sana diyor ve alt komşunuzu da sana dolduruyor ne kadar ayıp ya bi kere komşuluğu kes. 2.si sitede oturuyorsan site yönetmeliklerinde sirkeleme yasaktır. Yok normal apartman dairesi ise zaten p.tesi günleri 10 gibi sirkeleme saati vardır üst katındakine de bunu söyle apartmanca utum içinde olun. Alttaki dedikoducu ve iki yüzlü komşuna da bunu söyle yasal kurallar bunlar. Senin üst katındaki de senin tepene istediği an birşey sirkeleme hakkına sahip değil asla. Apartman olarak toplantı yapın en güzeli herkes haddini bilsin sende kendini ezdirme asla. Arabana sirkelemek sonra sen birşey sirkeleyince utanmadan kapına çıkmak nedir? O an az gülsen kadın kıvırmayıp kavga edecek seninle. Sabah 10 gibi sirkele birşeyler sirkeliyorsan eğer ama bence apartman olarak kural koyun sirkelemeyi kaldırın. Ama sabah sirkele ve sonrası toplantı ile kaldırın sirkeleme olayını sabah sirkelemezsen alttaki seni korkuttuğunu düşünebilir. Komşular hepsi birbirine saygılı olmalı ilk önce alttaki ve üstteki bir hadlerini bilsinler.3yıldır tepeden aşagı tuvalet kagıdı, ıslak mendil yemek kırıntılarını sirkeleyen komsum var hergün bu şekilde birkaç sefer insanlıkla seslendim laftan anlamadı kadının piskolojisi deyip susuyorum asagıdaki komsum da bu durumdan şikayetçi o da 10 yıldır bu kadını cekiyormuş. Neyse bizim binanın halı sirkeleme günü yok herkes kafasına göre. Bende üst kattaki in yaptığını alt katıma yapmayım sdiye hiç bişey sirkelemiyorum arada yatak carsafımı sirkelerim, onda da baktım asagıdaki hayırdır niye haber vermiyorsun diye tepki verince, birde kendisi de pat pat sürekli halı sirkeler üstümdeki de hergün sirkeler benim ayda yılda sirkelediğim çarsafa balkona cıkar,. Bende pazartesi günü bi şeyler sirkelerim haberin olsun dedim tamam dedi. 2 ay oldu arada pazartesi paspas sirkelerim yine balkona cıkar niye haber vermiyorsun diye bende bugün pazartesi degilmi sürekli asagımı inicem dedim. Gecen hafta yine 2 balkonum var ilk defa mutfagın balkonundan 1 tane kilim sirkeledim diye kapıya geldi seninle kavga yapmaya geldim diye, bende komsu kara karsı güleryüzlüydüm baktım iyiye gitmiyor tepkimi koydum, hayırdır abla bugün pazartesi degilmi?
Mutfagın balkonundan neden sirkeliyosun balkonumu batırdın, aşagıda kalanın canı çıksın yapıyorsun?
-3 senedir sana anlayıs gösterdim üst kattaki gibi hergün tepene pislik dökmedim, ben salak bir insan degilim safda degilim sana gösterdiğim anlayıs bu sekilde karsılasan ozaman bende tependen asagı pislik döküyüm dedim
-SESİNİ yükseltti mutfak balkonundan sirkeleme vırt zırt bende abla en ufak bişey için benim kapıma çııyorsun sen beni daha önce uyarsan arka balkondan sirkelerim uyardın mı da sesini yükseltiyorsun, balkonum battı diye kapıma çıktın üstelik pazartesi sirkelerim dediğim halde, üst katımdakş hergün tependen asagı mutfagına pislik döküyor onunda kapısına çıksana dedim. Sen bana diyorsun mutfak balkonundan sirkeleme diye sen niye sirkeliyon ozaman bizimde akrabalarımız pislik içinde kalıyor ben buzamana kadar bunu sorun ettim mi de en ufak bişey olsa benim kapıma geliyon dedim. Ben halımı sirkelerim ozaman git başka yere parket arabanı dedi bende ona sen karısamazsın kapının önü benim alanım istediğim yere park ederim derim. Ne kırıcı ne de sakin konustum baktım gülmüyorum hemen yumuşadı espri yapıyorum niye sinirleniyorsun dedi, bende surat ifadene bi aynadan bak istersen espri yapar gibi halin varmı dedim. Eğer rahatsız oluyorsan mutfak balkonundan hiç bişey sirkelemem sende sirkelemiyorsun arabamız batıyor, ben pazartesi günleri sirkeliyorsam sende pazartesi günleri sirkeliyorsun en alt kattaki bayan rahatsız olmasın dedim. Dairenin en alt katındaki bayanın kapısını benim alt katımla üst katım pisletiyor gecen en alt kattaki kadın kapısını süpürüyor hemde kızıyor binadakilere hemen bi alt komsum (kapıma gelen) kendisi hiç bişey sirkelemiyoda ben sirkeliyomuş gibi kadına gaz veriyor. Vallahi bıktım ya normalde komsularım sever kapıma gelende dışarıda sürekli konusur benle ama ben anlayış gösteriyorum kendi evimde esir gibiyim. Yarın pazartesi ne yapıyım hanımlar yine laf edicek
Canm hepsi aynı uyarmama gerek varmı kendi hergün iki balkondan silkelerden ben 3yıl sonra birkaç psrca bişey silkledim diye kapıma cıkıyor. Ozaman üst katımada cıksın nasıl parçalıyor onu benden yumuşaklık buluyor da ondanStrese girecek birşey yok bence. Ya müstakil evde yaşayacaksınız yada supur sil yapacaksınız. Altıda üstü de uyarın ben yapamıyorsam kimse de yapmicak diye. Baktın sen hariç herkes kendi aleminde, o zamannn yapacak bişey yok kulağını kapat bildiğini yap
Sirkelemek değil silkelemek olmaliydi. Ben ona takildim. Hatta silkmek zannimca. Ama asla sirkelemek degil. O manada olursa elma ya da uzum sirkesiyle silmek anlamina geliyor. Burada anlatilmak istenen haliyi çirpmak manasina gelen silkelemek. Densiz komsu hali cirpiyormus uzerlerine uzerlerine. Her apartmanda cikiyor bunlar, komün hayatina adapte olamamış, bu yönde pek de niyeti olmayan insanimsilar. Silkelerler.Okuyan varsa bana da bir özet geçsin insanlık namına.
siz kendinize pazartesiyi sectiyseniz saygı duyması lazımYa 3yıldır binadaki herkes kafasına göre silkelerden kendime engel oldum. Yeter artık pazartesi günleri de ben silkeleyim demi
apartmanda oturuyorum normalde herkesin pazartesi günleri silklemesi gerekirken, pazartesi silkelediğim halde kapıma gelen bayan hergüm bi alt kadının kapısını kirletiyor. Kadın da çalısıyor görmüyor tabi binaya kızıdıgı zaman topu benim üstüme atıyor. Yarın insemmi abla ben pazartesi günleri bişeyler silklerim haberin olsun sende bi üst kadına söyle o da dikkat etsin diye. Bide o kadında gelip laf yaparsa iyice fittırırımVallahi canım senin alttaki komşun tabiri caizse anlattığına göre tam bir mahalle dilberi seni gözüne kestirmiş. Senin üsttekine birşey diyemiyor sana diyor ve alt komşunuzu da sana dolduruyor ne kadar ayıp ya bi kere komşuluğu kes. 2.si sitede oturuyorsan site yönetmeliklerinde sirkeleme yasaktır. Yok normal apartman dairesi ise zaten p.tesi günleri 10 gibi sirkeleme saati vardır üst katındakine de bunu söyle apartmanca utum içinde olun. Alttaki dedikoducu ve iki yüzlü komşuna da bunu söyle yasal kurallar bunlar. Senin üst katındaki de senin tepene istediği an birşey sirkeleme hakkına sahip değil asla. Apartman olarak toplantı yapın en güzeli herkes haddini bilsin sende kendini ezdirme asla. Arabana sirkelemek sonra sen birşey sirkeleyince utanmadan kapına çıkmak nedir? O an az gülsen kadın kıvırmayıp kavga edecek seninle. Sabah 10 gibi sirkele birşeyler sirkeliyorsan eğer ama bence apartman olarak kural koyun sirkelemeyi kaldırın. Ama sabah sirkele ve sonrası toplantı ile kaldırın sirkeleme olayını sabah sirkelemezsen alttaki seni korkuttuğunu düşünebilir. Komşular hepsi birbirine saygılı olmalı ilk önce alttaki ve üstteki bir hadlerini bilsinler.
banyoya sirkelesrn yatak çatsafını sokaktakiler filan senin saçlarını eşinin kıllarını görmek zorunda kalmaz. Artı sokaktan bizde geçiyor olabiliriz çok ilkel yaa saçmalık. Topunuz yaptıgıda anormalKadın dengesiz biraz bebeginin bezlerinin bile balkondan asagı atıyor niye yapıyon diyince hakaret ediyor asagıdaki de korkudan sesini çıkaramıyor. Bende bi daha yaparsan polis cagırcam dedim biraz düzeltti kendini. Benim altımdakine de 3 sene doğru dürüst bişey sirkelemedim şimdi yatağımın carsafımı pazartesi sirkelivem dedigim halde kapıma çıkıp laf yapıyor
Evet canm kapıma gelen bayan hergün bi alt kadının kapısına mutfak balkonundan silkeliyor. Ben mutfak balkonundan ilk kez silkeledim diye kavga mı yapması gerekiyor güzel bir dille uyarsa yapmam. Ayrıca pazartesi günleri diğer balkonumdan da bişey silkeletmiyorMutfak balkonundan hic bisi silkelenmez.
Bu konuda siz haksizsiniz.
Pazartesi olayina gelince, belli bir saat vardir 12 yada 1 e kadar sonrasinda yikar balkonunu malum yaz ayi cikar oturur.
Pazartesi diye 2 de 3 de silkelenmez.
Şimdi gece gece edebiyat yapmanın anlamı varmıSirkelemek değil silkelemek olmaliydi. Ben ona takildim. Hatta silkmek zannimca. Ama asla sirkelemek degil. O manada olursa elma ya da uzum sirkesiyle silmek anlamina geliyor. Burada anlatilmak istenen haliyi çirpmak manasina gelen silkelemek. Densiz komsu hali cirpiyormus uzerlerine uzerlerine. Her apartmanda cikiyor bunlar, komün hayatina adapte olamamış, bu yönde pek de niyeti olmayan insanimsilar. Silkelerler.
Çalışan hanıma yarın akşam inip pazartesi günleri birşeyler silkelediğini söyleyebilirsin ama üst kattan tuvalet kağıdı, ıslak mendil v.s ne demek bence sis silkeleme işini komple kaldırın kimsenin de sana birşey söyleme hakkı yok hele dedikoducu olanın. Çalışan hanım tabiki haklı duyduğuna inanıyor ama direk ona inersen senin dedikoducu seni suçlayabilir. Komple kaldırın silkelemeyi kendini de ezdirme apartman yönetmeliği var mesela kapıda terlik ayakkabı bırakmak da yasaktır alttaki bırakıyorsa uyar bu tip insanlara kendini ezdirme kesinlikle....apartmanda oturuyorum normalde herkesin pazartesi günleri silklemesi gerekirken, pazartesi silkelediğim halde kapıma gelen bayan hergüm bi alt kadının kapısını kirletiyor. Kadın da çalısıyor görmüyor tabi binaya kızıdıgı zaman topu benim üstüme atıyor. Yarın insemmi abla ben pazartesi günleri bişeyler silklerim haberin olsun sende bi üst kadına söyle o da dikkat etsin diye. Bide o kadında gelip laf yaparsa iyice fittırırım
Evet canm kapıma gelen bayan hergün bi alt kadının kapısına mutfak balkonundan silkeliyor. Ben mutfak balkonundan ilk kez silkeledim diye kavga mı yapması gerekiyor güzel bir dille uyarsa yapmam. Ayrıca pazartesi günleri diğer balkonumdan da bişey silkeletmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?