Sinir bozucu komşular

Çarsaflarda toz kıl cok olur illaki makina ya o şekilde atmaya gönlüm razı gelmiyor haftada 1 kez olsun silkelemek lazm

Madem kendisi de yapıyor o zaman bişey diyemez. Kesin bir şekilde pazartesi günü silkeleme günü haberin olsun kapıya gelipte boşuna yorulma de. Ama mutfak tarafından değil tabi.

Madem kendisi de yapıyor o zaman bişey diyemez. Kesin bir şekilde pazartesi günü silkeleme günü haberin olsun kapıya gelipte boşuna yorulma de. Ama mutfak tarafından değil tabi.
Mutfaktan ilk ve son olur ama kendisi her iki balkonundan hergün silkeleyip pazartesi günü uyardıgım halde yine kapıma çıkıyor. Bende tepkimi gösterdim bakalım yarın ne yapıcak

Değil, bence siz haklısınız.. madem rahatsızlık duyulacak bir durum , kendi yapıp Başkasından yapmamasını isteyemez..
Benim alt çaprazımdakinin, genç ergenlik çağında kızı oğlu her gün kavga kıyamet bağırıyorlardı.. apartmandakiler korktuklarını polise şikayet etmeyi düşündüklerini söylediklerinde ben engel oldum, gençler anlayış gösterelim diye
Şimdi ayni kadın benim 7-8 yaşındaki çocuğumun koşma sesini şikayet ediyor ki kendisi çaprazda kalıyor , rahatsız olunacak bir ses gitmesinin mümkünatı yok..
insanlar böyle olmuş maalesef , hep bana hep bana diyorlar .. anlayış hoş görü kalmamış komşuluk ilişkilerinde

valla ben anlamıyorm zaten insanları öyle bir alt komsu biz de de var ama bn zaten bişeyleri silkelemem balkondan camdan hergün düzenli evimi süpürürm silerim bişeyler cırpmak silkelemek bana göre degil

ben sizin yernzde olsam camdan sesllenir dikka et geliyoooooorrr derim

Tamda benim yasadıgım durum. 3 yıldır kendisinin hergün silkeleyip ini göre göre tepemdende hergün pislik yağdıhı halde doğru düzgün ne üst komsuma seslendim ne de alt katımda asagı halı kilim silkeledim. Herzaman güleryüzlü davrandım. Demekki çok yüz vermişim en ufak şeyde kapıma dayanıyor

Strese girecek birşey yok bence. Ya müstakil evde yaşayacaksınız yada supur sil yapacaksınız. Altıda üstü de uyarın ben yapamıyorsam kimse de yapmicak diye. Baktın sen hariç herkes kendi aleminde, o zamannn yapacak bişey yok kulağını kapat bildiğini yap

Ya 3yıldır binadaki herkes kafasına göre silkelerden kendime engel oldum. Yeter artık pazartesi günleri de ben silkeleyim demi

Vallahi canım senin alttaki komşun tabiri caizse anlattığına göre tam bir mahalle dilberi seni gözüne kestirmiş. Senin üsttekine birşey diyemiyor sana diyor ve alt komşunuzu da sana dolduruyor ne kadar ayıp ya bi kere komşuluğu kes. 2.si sitede oturuyorsan site yönetmeliklerinde sirkeleme yasaktır. Yok normal apartman dairesi ise zaten p.tesi günleri 10 gibi sirkeleme saati vardır üst katındakine de bunu söyle apartmanca utum içinde olun. Alttaki dedikoducu ve iki yüzlü komşuna da bunu söyle yasal kurallar bunlar. Senin üst katındaki de senin tepene istediği an birşey sirkeleme hakkına sahip değil asla. Apartman olarak toplantı yapın en güzeli herkes haddini bilsin sende kendini ezdirme asla. Arabana sirkelemek sonra sen birşey sirkeleyince utanmadan kapına çıkmak nedir? O an az gülsen kadın kıvırmayıp kavga edecek seninle. Sabah 10 gibi sirkele birşeyler sirkeliyorsan eğer ama bence apartman olarak kural koyun sirkelemeyi kaldırın. Ama sabah sirkele ve sonrası toplantı ile kaldırın sirkeleme olayını sabah sirkelemezsen alttaki seni korkuttuğunu düşünebilir. Komşular hepsi birbirine saygılı olmalı ilk önce alttaki ve üstteki bir hadlerini bilsinler.

Canm hepsi aynı uyarmama gerek varmı kendi hergün iki balkondan silkelerden ben 3yıl sonra birkaç psrca bişey silkledim diye kapıma cıkıyor. Ozaman üst katımada cıksın nasıl parçalıyor onu benden yumuşaklık buluyor da ondan

Okuyan varsa bana da bir özet geçsin insanlık namına.
Sirkelemek değil silkelemek olmaliydi. Ben ona takildim. Hatta silkmek zannimca. Ama asla sirkelemek degil. O manada olursa elma ya da uzum sirkesiyle silmek anlamina geliyor. Burada anlatilmak istenen haliyi çirpmak manasina gelen silkelemek. Densiz komsu hali cirpiyormus uzerlerine uzerlerine. Her apartmanda cikiyor bunlar, komün hayatina adapte olamamış, bu yönde pek de niyeti olmayan insanimsilar. Silkelerler.

Ya 3yıldır binadaki herkes kafasına göre silkelerden kendime engel oldum. Yeter artık pazartesi günleri de ben silkeleyim demi
siz kendinize pazartesiyi sectiyseniz saygı duyması lazım
eşşeginden alamayan semerinden alırmıs hesabı olmus onunki
üstekine ses cıkaramıyor size saldırıyor

Mutfak balkonundan hic bisi silkelenmez.
Bu konuda siz haksizsiniz.

Pazartesi olayina gelince, belli bir saat vardir 12 yada 1 e kadar sonrasinda yikar balkonunu malum yaz ayi cikar oturur.

Pazartesi diye 2 de 3 de silkelenmez.

apartmanda oturuyorum normalde herkesin pazartesi günleri silklemesi gerekirken, pazartesi silkelediğim halde kapıma gelen bayan hergüm bi alt kadının kapısını kirletiyor. Kadın da çalısıyor görmüyor tabi binaya kızıdıgı zaman topu benim üstüme atıyor. Yarın insemmi abla ben pazartesi günleri bişeyler silklerim haberin olsun sende bi üst kadına söyle o da dikkat etsin diye. Bide o kadında gelip laf yaparsa iyice fittırırım

banyoya sirkelesrn yatak çatsafını sokaktakiler filan senin saçlarını eşinin kıllarını görmek zorunda kalmaz. Artı sokaktan bizde geçiyor olabiliriz çok ilkel yaa saçmalık. Topunuz yaptıgıda anormal

Mutfak balkonundan hic bisi silkelenmez.
Bu konuda siz haksizsiniz.

Pazartesi olayina gelince, belli bir saat vardir 12 yada 1 e kadar sonrasinda yikar balkonunu malum yaz ayi cikar oturur.

Pazartesi diye 2 de 3 de silkelenmez.
Evet canm kapıma gelen bayan hergün bi alt kadının kapısına mutfak balkonundan silkeliyor. Ben mutfak balkonundan ilk kez silkeledim diye kavga mı yapması gerekiyor güzel bir dille uyarsa yapmam. Ayrıca pazartesi günleri diğer balkonumdan da bişey silkeletmiyor

Şimdi gece gece edebiyat yapmanın anlamı varmı e biliyoruz tabi sirkeyle, sirkelemenin anlamını...

Çalışan hanıma yarın akşam inip pazartesi günleri birşeyler silkelediğini söyleyebilirsin ama üst kattan tuvalet kağıdı, ıslak mendil v.s ne demek bence sis silkeleme işini komple kaldırın kimsenin de sana birşey söyleme hakkı yok hele dedikoducu olanın. Çalışan hanım tabiki haklı duyduğuna inanıyor ama direk ona inersen senin dedikoducu seni suçlayabilir. Komple kaldırın silkelemeyi kendini de ezdirme apartman yönetmeliği var mesela kapıda terlik ayakkabı bırakmak da yasaktır alttaki bırakıyorsa uyar bu tip insanlara kendini ezdirme kesinlikle....

Bak tatlim sen ona , ben pazatesi gunleri on balkondan saat 12 ye kadar silkelerim haberin olsun de guzellikle.

He baktin bu sebeple kapina cikiyor
Tut sacindan vur yere, bi daha cikmaz.

Herkesin yaptığı ayıp kendisine.
3 senedir alt 3. Katta oturuyorum ilk iki sene üst katımdaki de mutfak balkonunda mutfak bezini silkeliyordu. Arka balkon saç içindeydi.
Hamile kalınca hem balkon temizleyip hem söylendim en sonunda yapmayı bıraktı.
Ben buna rağmen aalt kattakilere zarar vermedim.
İlla sirkleyeceksem balkonun içine silkelerim. Hemde bir alt kattaki komşum yazlıkçı yazın 1 ay gelir.
Size yapılmasını istenmediğiniz şeyi başkalarına yapmayın.
Yatak çarşafı falan da silkelemeyin. Atın makineye yıkansın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…