Malesef yönetici benim üst katım binada düzen falan yok herkes kafasına göre hergün bişey silkelerken benim pazartesi silkelediğim çarsafada karısmasınlar. Bende düzen olusturmak için üst katıma pazartesi silkele dedim die sana diye hakaret etti, bi alt katıma dedim abla pazartesi silklerim bi düzen olusturalım dedim ve bu kurala sadece ben uyuyorum laf işiten de benimÇalışan hanıma yarın akşam inip pazartesi günleri birşeyler sirkelediğini söyleyebilirsin ama üst kattan tuvalet kağıdı, ıslak mendil v.s ne demek bence sis sirkeleme işini komple kaldırın kimsenin de sana birşey söyleme hakkı yok hele dedikoducu olanın. Çalışan hanım tabiki haklı dutduğuba inanıyor ama direk ona inersen senin dedikoducu seni suçlayabilir. Komple kaldırın silkelemeyi kendini de ezdirme apartman yönetmeliği vsr mesela kapıda terlik ayakkabı bırakmak da yasaktır alttaki bırakıyorsa uyar bu tip insanlara kendini ezdirme kesinlikle
Ya ben senin yerinde olsam o üsttekini bi silkelerim neye uğradığını şaşırır bebek bezi ne demek bazen aldığın terbiyeyi bi kenara bırakacaksın ki herkes haddini bilecek!Madem kendisi de yapıyor o zaman bişey diyemez. Kesin bir şekilde pazartesi günü silkeleme günü haberin olsun kapıya gelipte boşuna yorulma de. Ama mutfak tarafından değil tabi.
Harbimi yoluyummu kızBak tatlim sen ona , ben pazatesi gunleri on balkondan saat 12 ye kadar silkelerim haberin olsun de guzellikle.
He baktin bu sebeple kapina cikiyor
Tut sacindan vur yere, bi daha cikmaz.
Üsttekini atın apartman yöneticiliğinden o kendisini yönetemiyor daha baksana canım.Malesef yönetici benim üst katım binada düzen falan yok herkes kafasına göre hergün bişey silkelerken benim pazartesi silkelediğim çarsafada karısmasınlar. Bende düzen olusturmak için üst katıma pazartesi silkele dedim die sana diye hakaret etti, bi alt katıma dedim abla pazartesi silklerim bi düzen olusturalım dedim ve bu kurala sadece ben uyuyorum laf işiten de benim
Anlatılacak gibi degil kadın benden bi 50 kilo rahat fazladır. Vede aşırı çirkef kimseyi kınamıyorum, bir gün bakkala sıfır kol gider ertesi günü başı kapalı, piskoloijk sorunları var o yüzden binadan kimse bulaşmaz laftan anlayan bir tip degil. O tipte ben oldugum için bana bulaşırlarYa ben senin yerinde olsam o üsttekini bi silkelerim neye uğradığını şaşırır bebek bezi ne demek bazen aldığın terbiyeyi bi kenara bırakacaksın ki herkes haddini bilecek!
Sirkeliyor musun silkeliyor musun
Sirkeliyorsan işler daha fantastik boyuta ulaşıyor hayal gücümde
Canım bak psikolojik prpblemleri varsa gidip tedavi olsun o sizleri sindirmiş öyle aklınca. Kilo ile hiç ilgisi yok bu işlerin benim kızım 7 yaşında21 kilo ama kırmızı siyah kuşak taekwondacuAnlatılacak gibi degil kadın benden bi 50 kilo rahat fazladır. Vede aşırı çirkef kimseyi kınamıyorum, bir gün bakkala sıfır kol gider ertesi günü başı kapalı, piskoloijk sorunları var o yüzden binadan kimse bulaşmaz laftan anlayan bir tip degil. O tipte ben oldugum için bana bulaşırlar
Banyodaki kuvete cirpiyorum ben sahsen. Sonra da su tutuyorum. Giden gidiyor. Giderde kalanlari da toplayip cop kutusuna atiyorum. Supurge diye birseyin icadindan haberiniz vardir bence. En kotu oldugunuz yere cirpin. Supurgeyle cekin sonra silin.Yattıgınız yatagın çarsafını nereye sirkeliyorsunuz
En temiz benim bah bah nasilda cirpiyorum.Yatak çarşafı silkelemek nedir ya? Yikayinca olmuyor mu? Süpürge diye bir şey icat edildi.şu silkelenicileri anlamiyorum asslaa, bu da bi gösteriş şekli mi acaba konu komsuya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?