Sinir krizi! !

Çocuk konusunu kesinlikle düşünün.
Sizde alin bir laptop oturun karşısına.
Şöyle ucuzundan bile olsa olur.
Eve geldiğinde sizi hep onin basinda görsün.
Düşünüyorum tüp bebek yaptiracaktik Bikac aya ama böyle olunca kararsız kaliyorum bir taraftan yaşım geçiyor, bi çocuk sahibi olup mu ayrilsam diye dusunmuyor değilim ama zaten öldürür beni yine de bırakmaz

Erkekler genelde konuşurken böyle tepkiler verirler.
Ama isin içine devlet mahkeme avukat girince tirsiyorlar.
Siz çalışıyor musunuz

Evet calisiyorum,doğulu kendisi çok karşı boşanmaya, geçen sene anlaşmalı boşanma dilekçesi çıkardım pc den imzalayacaksin bitecek bu iş dedim ciddiye bile almadı

Hemen yarın yanı bugün deneyeceğim bunu, okey oynuyor surekli midem bulanıyor yemin ederim artık onu görünce, yatagimi da ayırdım aynı sofraya da oturmuyorum anlasın istiyorum artık durumun ciddiyetini
Çok haklısın.İnsan sinir küpü olur yani.Ne anlıyorlar şu bilgisayar oyunlarından anlamam ya,dozunda oynanabilir evet ama fazlası gerçekten insanı asosyal yapıyor yani.Bak eşinde öyle olmuş,aynı benim dayımda öyle,kaç yaşında emekli adam bilgisayardan kaldırmıyor başını,yengemle sürekli kavga ediyorlar bu yaşta bile.

Offf bunun ilerisini düşünemiyorum zaten, bırak artık şunu diyorum çocuk gibi küsüyor ne yapayım başka diyor cildiracagim gerçekten, yada kırıp parcalayacagim maddi olarak iyi değiliz şu anda gidip yenisini de alamaz

Bari birlikte oynayacağınız bir oyun bulsanız ikinizin de sevebileceği türden onu oynasanız diyeceğim ama ona da 2 bilgisayar lazım yine.Bilemedim yani ne diyeyim işin gerçekten zor.Ben dayımla yengemin çok kavgasını dinledim bu yüzden.Mesela onlara gideriz bazen,sofraya otururuz,biz varken bile 50 kere yengem hadi yemeğe diye seslenir yok adam kopamıyor bilgisayardan.Dur 2 dakika dur 1 dakika diye diye insanı fıtık ediyor.Ama hadi o emekli,yaşı da var canı sıkıyor falan.Eşinin böyle yapması olmaz daha çok gençsiniz çocuğunuz bile olmamış henüz,tam gezip eğlenmenizin zamanı yani,bu yaşlar böyle çöpe atılmamalı boş işlerle uğraşarak.

Off çok zor sabır diyen oturan gibime geliyor. Ailenle de aranız limoni ee onunda huyu değişmiyor o Zaman kabullencen mecbur. Beklentin olmayınca fazla kalbin kırılmıyor. Ben bunu keşfettim

Bazi insanlar malesef boyleler.
Benim kayinpederimde boyle biri asla hicbir yere gitmek istemez, vaktini kimseyle harcamak istemez.
Yuzunu 5dk gorursunuz sonra evde kaybolur.
Esinizse disari cikmayi sevmiyor anlasilan ve internete cok baglanmisfakat ne olursa olsun evli bir insan ve evliligin, esinin sorumluluklarini almasi lazim.

Sigara bagimliligi gibi pc, internet bagimliligi var esinde.
Nasil ilk alinan oyuncagina baglanan cocuklar hadi eve gidelim diye tuttururlar,
(Evde oyuncagina kavusmak icin ) esinde de bu var. Kabul etmez bu bagimliligini ama test edip kanitlayabilirsin. 1 2 saat araliklarla.pc yi sakla bak nasil deliriyor. Psikologdan yardim almasi gerekiyor..

İşemeye de gitme nasıl olsa tekrar yine gelecek..
Kocanın mantığı bu işte..
Sen çık tek başına evde çok durma süslen gez dolaş belki sen çıktıkça o da gelir..
ilgisiz gözüksen.. konuşmakla olmuyor susarak umursamayarak ver bir de cevabı..

laptopta napıyor ki bu kadar oyunmu oynuyor, forumlarda mı geziyor yoksa iş mi yapıyor
o zaman sen annenleri çağır eve, eve bol bol misafir çağır mecbur kapatacak o zaman laptobu

Öyle yapiyorum zaten artık dünkü krizden sonra surekli yanıma geliyor gece de ayrı yattim gelip baktı kaç defa

Son raddeye gelene kadar tutuyor zaten öyle gidiyor tuvalete, off Offf

Kendi gezdirmeyecek, tek çıkmana da izin vermeyecek öyle bir dünya yok.
İzin almıyorum ben çıkıyorum ister gel ister gelme deyip çıkacaksın.
Eşek gibi gelir arkandan.
Sinir oluyorum böyle tiplere..

Sen kendi kafana göre takıl bak nasıl geliyor artık peşinden noluyor ya ben evde o dışarda sürekli der evde durma hiç

Kendi gezdirmeyecek, tek çıkmana da izin vermeyecek öyle bir dünya yok.
İzin almıyorum ben çıkıyorum ister gel ister gelme deyip çıkacaksın.
Eşek gibi gelir arkandan.
Sinir oluyorum böyle tiplere..
Evet gelir arkamdan ama burnumdan getirir bir yere gittigimizde,huysuz çocuklar gıbı biran önce eve dönmek istiyor bütün bunlara rağmen sadece onunla vakit geçirmek için uğraşıp duruyorum yaşamaktan bıktım artık resmen eziyet bu hayat artık bana

Bence eşiniz de sosyal fobi Ve Ya asosyallik var çünkü bende aynı eşiniz gibiyim bi yere gittim mi durumam hemen eve gelmek isterim eşimlede muhabbet etmeyi beceremediğimden elimden telefonu düşünmem nete girerim. Bence onun kendisini aşmasına yardım etmeye çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…