- 3 Ağustos 2015
- 191
- 114
- 18
- Konu Sahibi belirsiz123
-
Peki eşinizle bu konuyu ciddi ciddi konuştunuz mu daha önce? Alın karşınıza durumu anlatın sen istesende,istemesende ben böyle giderse boşanacağım ya kendini bir an önce düzelt ya da bu iş bitecek diye ciddi şekilde bir tavır koyup,resti çekin.Sizin şuan en güzel yaşlarınız gezmek,eğlenmek en doğal hakkınız.Evde oturmanında tadı başkadır ama sürekli otur otur insan patlar sıkıntıdan yani.Ayrıca sizinle ilgilenmiyormuş,en azından sohbet etseniz,birlikte film falan izleseniz yine bu kadar üzülmezdiniz sizi anlıyorum.Bence dediğim gibi çok ciddi bir konuşma yapın,hatta gidecek yeriniz varsa yanınıza biraz eşya alıp birkaç gün evden giderek blöf yapın,biraz gözü korksun.3 yıllık evliyiz,ben 31 o 33
Evet yeni baristim annemle ama bana kızgın hala, 3 yıldır böyle yeni değil ama gittikçe daha asosyal olduEvlendiğinizden beri annenizle görüşmüyorsunuz ve bu 3. yılın sonunda mı üzdü sizi???
Konuştum konusmazmiyim daha 1 hafta önce artık tahammülüm kalmadığını söyledim beni sevdiğine inanmıyorum artık dedim boşanmak ıstiyorum dedim tamam bundan sonra dikkat edeceğim dedi ama yıne aynı, ben calisiyorum zaten beraber evde olduğumuz gunler sayılı şu 9 günlük tatil zehir oldu resmenPeki eşinizle bu konuyu ciddi ciddi konuştunuz mu daha önce? Alın karşınıza durumu anlatın sen istesende,istemesende ben böyle giderse boşanacağım ya kendini bir an önce düzelt ya da bu iş bitecek diye ciddi şekilde bir tavır koyup,resti çekin.Sizin şuan en güzel yaşlarınız gezmek,eğlenmek en doğal hakkınız.Evde oturmanında tadı başkadır ama sürekli otur otur insan patlar sıkıntıdan yani.Ayrıca sizinle ilgilenmiyormuş,en azından sohbet etseniz,birlikte film falan izleseniz yine bu kadar üzülmezdiniz sizi anlıyorum.Bence dediğim gibi çok ciddi bir konuşma yapın,hatta gidecek yeriniz varsa yanınıza biraz eşya alıp birkaç gün evden giderek blöf yapın,biraz gözü korksun.
Sen giyin,süslen çık kendi başına gezmeye,belki o zaman kalkıp arkandan gelir o da.Mesela arkadaşlarınla çık ya da hiç kimse olmazsa al kendine bir sinema bileti git film izle,yemek ye,mağazaları falan dolaş,bütün gününü geçir bir avm de o da kalsın evde tek başına.Belki kıskançlık yapıp gelir o zaman,olmaz mı?Konuştum konusmazmiyim daha 1 hafta önce artık tahammülüm kalmadığını söyledim beni sevdiğine inanmıyorum artık dedim boşanmak ıstiyorum dedim tamam bundan sonra dikkat edeceğim dedi ama yıne aynı, ben calisiyorum zaten beraber evde olduğumuz gunler sayılı şu 9 günlük tatil zehir oldu resmen
Tek başıma izin vermez ki çıkmama ıstanbul da yeniyim arkadaşım yok malesef ama yarın deneyeceğim yalnız çıkmayıSen giyin,süslen çık kendi başına gezmeye,belki o zaman kalkıp arkandan gelir o da.Mesela arkadaşlarınla çık ya da hiç kimse olmazsa al kendine bir sinema bileti git film izle,yemek ye,mağazaları falan dolaş,bütün gününü geçir bir avm de o da kalsın evde tek başına.Belki kıskançlık yapıp gelir o zaman,olmaz mı?
Olmuyor zaten çocuk ,biliyor onu daSen bu Laptopla Prostatta olursun Kısırda olursun de haberlerde gördüm.. bak nasil birakiyor
Madem izin vermiyor o zaman o da gelecek mecbur.Sen giyin,hazırlan kusura bakma ben evde patladım,sinir krizi geçiricem şuan da geliyorsan gelirsin,gelmezsen ben gidiyorum de kapıya yönel.Ben geleceğini düşünüyorum.Biz normalde eşimle vakit buldukça gezeriz,ama bazen eşiminde mızmızlığı tutuyor pazar günleri özellikle.Bende çok sıkıldım bir gün hadi çıkalım dedim,yok ya dinlenelim bugün dedi,iyi o zaman sen otur dinlen,ben kendim çıkıyorum dedim.Baktım hemen kalktı hazırlanmaya geldi peşimden.Bence sende bir dene faydası olacağını düşünüyorum ben.Ne işi var koskoca adamın bütün gün bilgisayarda çocuk gibi.Ne saçma şey.Bir işi olur bilgisayarda onu yapar tamam ama bütün gün başından kalkmaması hastalık yani.Ayrıca sağlıklı bir şeyde değil.Tek başıma izin vermez ki çıkmama ıstanbul da yeniyim arkadaşım yok malesef ama yarın deneyeceğim yalnız çıkmayı
Olmuyor zaten çocuk ,biliyor onu da
Hemen yarın yanı bugün deneyeceğim bunu, okey oynuyor surekli midem bulanıyor yemin ederim artık onu görünce, yatagimi da ayırdım aynı sofraya da oturmuyorum anlasın istiyorum artık durumun ciddiyetiniMadem izin vermiyor o zaman o da gelecek mecbur.Sen giyin,hazırlan kusura bakma ben evde patladım,sinir krizi geçiricem şuan da geliyorsan gelirsin,gelmezsen ben gidiyorum de kapıya yönel.Ben geleceğini düşünüyorum.Biz normalde eşimle vakit buldukça gezeriz,ama bazen eşiminde mızmızlığı tutuyor pazar günleri özellikle.Bende çok sıkıldım bir gün hadi çıkalım dedim,yok ya dinlenelim bugün dedi,iyi o zaman ben sen otur dinlen,ben kendim çıkıyorum dedim.Baktım hemen kalktı hazırlanmaya geldi peşimden.Bence sende bir dene faydası olacağını düşünüyorum ben.Ne işi var koskoca adamın bütün gün bilgisayarda çocuk gibi.Ne saçma şey.Bir işi olur bilgisayarda onu yapar tamam ama bütün gün başından kalkmaması hastalık yani.Ayrıca sağlıklı bir şeyde değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?