- 3 Ağustos 2015
- 191
- 114
- 18
- Konu Sahibi belirsiz123
Merhaba nolur bir akil istiyorum eminim vardır benimle aynı problemi yaşayan arkadaşlar, eşimle 3.senemizdeyiz ve her bayram bayram burnumuzdan geliyor, adam resmen ev kuşu bir adım dahi adım atmak istemiyor evden, bütün gün kucağında laptopu sadece tuvalet ve yemek için kalkıyor. Annemle Evlendigimden beri gorusmuyordum bu yüzden bayramlari aşırı bir duygusallık ve sinir geliyor uzerime evde durdukça nefesim daralıyor istiyorum ki en azından bayramlari içinden gelerek bu kızın kafası dagilsin diye düşünse bir dolasalim gezelim dese istiyorum, ama yok. .. ben dediğimde ne olacak gezip gidip yorulup geri geleceğiz ne güzel evde oturuyoruz diyor tamam evde oturup beraber biseyler yapsak ona da razıyım ama adam pc den başını kaldirmiyor ki.bugün artık dayanamadım daha fazla kriz geçirdim kafamı yumrukladim alnim mosmor.onun bana dediği ise her bayramı zehir ediyorsun bana, yine ben sucluyum hep üste çıkıyor artık dayanamiyorum,boşanmak istiyorum kabul etmiyor kesinlikle ama bu şekilde devam ederse de benim sonum iyi değil, nasıl yola getirecegim bu adamı?