• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir krizi! !

belirsiz123

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2015
191
114
18
Merhaba nolur bir akil istiyorum eminim vardır benimle aynı problemi yaşayan arkadaşlar, eşimle 3.senemizdeyiz ve her bayram bayram burnumuzdan geliyor, adam resmen ev kuşu bir adım dahi adım atmak istemiyor evden, bütün gün kucağında laptopu sadece tuvalet ve yemek için kalkıyor. Annemle Evlendigimden beri gorusmuyordum bu yüzden bayramlari aşırı bir duygusallık ve sinir geliyor uzerime evde durdukça nefesim daralıyor istiyorum ki en azından bayramlari içinden gelerek bu kızın kafası dagilsin diye düşünse bir dolasalim gezelim dese istiyorum, ama yok. .. ben dediğimde ne olacak gezip gidip yorulup geri geleceğiz ne güzel evde oturuyoruz diyor tamam evde oturup beraber biseyler yapsak ona da razıyım ama adam pc den başını kaldirmiyor ki.bugün artık dayanamadım daha fazla kriz geçirdim kafamı yumrukladim alnim mosmor.onun bana dediği ise her bayramı zehir ediyorsun bana, yine ben sucluyum hep üste çıkıyor artık dayanamiyorum,boşanmak istiyorum kabul etmiyor kesinlikle ama bu şekilde devam ederse de benim sonum iyi değil, nasıl yola getirecegim bu adamı?

anlıyorum kriz yaşamışsın fakat kendine zarar vermen hiç hoş olmamış bence. ya diyeceğim pc yi falan bozsan? onu da iki güne yaptırabilir ya da telefonla da oyalanmaya devam edebilir. bence pc nin olmadığı bir ortamda sakince konuşsanız ve denemeden onu bırakmayacağını söylesen belki yılar ve kabul eder. bilgisayar bağımlılığı da zor. adamı kaldırtmaz orada kolay kolay. allah yardımcın olsun.

3 yıllık evliyiz,ben 31 o 33
Peki eşinizle bu konuyu ciddi ciddi konuştunuz mu daha önce? Alın karşınıza durumu anlatın sen istesende,istemesende ben böyle giderse boşanacağım ya kendini bir an önce düzelt ya da bu iş bitecek diye ciddi şekilde bir tavır koyup,resti çekin.Sizin şuan en güzel yaşlarınız gezmek,eğlenmek en doğal hakkınız.Evde oturmanında tadı başkadır ama sürekli otur otur insan patlar sıkıntıdan yani.Ayrıca sizinle ilgilenmiyormuş,en azından sohbet etseniz,birlikte film falan izleseniz yine bu kadar üzülmezdiniz sizi anlıyorum.Bence dediğim gibi çok ciddi bir konuşma yapın,hatta gidecek yeriniz varsa yanınıza biraz eşya alıp birkaç gün evden giderek blöf yapın,biraz gözü korksun.

Evlendiğinizden beri annenizle görüşmüyorsunuz ve bu 3. yılın sonunda mı üzdü sizi???

Uzun süredir internet bağlantısı yoktu evde Bikac ay oldu alali yine bir yere çıkmak istemiyordu en azından evdeyken beraber film falan izleriz dedik aldık ama nerdee,odaya her girdiğimde onu kucağında laptopla gördüğümde tiksiniyorum artık yani anlatamıyorum içimdeki nefreti, konuşuyorum guzelce laf söylüyorum yok olmuyor olmuyor

Peki eşinizle bu konuyu ciddi ciddi konuştunuz mu daha önce? Alın karşınıza durumu anlatın sen istesende,istemesende ben böyle giderse boşanacağım ya kendini bir an önce düzelt ya da bu iş bitecek diye ciddi şekilde bir tavır koyup,resti çekin.Sizin şuan en güzel yaşlarınız gezmek,eğlenmek en doğal hakkınız.Evde oturmanında tadı başkadır ama sürekli otur otur insan patlar sıkıntıdan yani.Ayrıca sizinle ilgilenmiyormuş,en azından sohbet etseniz,birlikte film falan izleseniz yine bu kadar üzülmezdiniz sizi anlıyorum.Bence dediğim gibi çok ciddi bir konuşma yapın,hatta gidecek yeriniz varsa yanınıza biraz eşya alıp birkaç gün evden giderek blöf yapın,biraz gözü korksun.
Konuştum konusmazmiyim daha 1 hafta önce artık tahammülüm kalmadığını söyledim beni sevdiğine inanmıyorum artık dedim boşanmak ıstiyorum dedim tamam bundan sonra dikkat edeceğim dedi ama yıne aynı, ben calisiyorum zaten beraber evde olduğumuz gunler sayılı şu 9 günlük tatil zehir oldu resmen

Herkesi karşıma alarak evlendigim için benim ailemden kimse bu sıkıntilarimi bilmiyor soyleyemiyorum kimseye,sadece Gorumcem var yakinimda ona anlatıyorum derdimi onun da elinden bişey gelmiyo ne yazık ki,ona bile gitmek istemiyor gittigimiz zaman küçük çocuklar gibi dürter durur beni hadi eve gidelım diye

Konuştum konusmazmiyim daha 1 hafta önce artık tahammülüm kalmadığını söyledim beni sevdiğine inanmıyorum artık dedim boşanmak ıstiyorum dedim tamam bundan sonra dikkat edeceğim dedi ama yıne aynı, ben calisiyorum zaten beraber evde olduğumuz gunler sayılı şu 9 günlük tatil zehir oldu resmen
Sen giyin,süslen çık kendi başına gezmeye,belki o zaman kalkıp arkandan gelir o da.Mesela arkadaşlarınla çık ya da hiç kimse olmazsa al kendine bir sinema bileti git film izle,yemek ye,mağazaları falan dolaş,bütün gününü geçir bir avm de o da kalsın evde tek başına.Belki kıskançlık yapıp gelir o zaman,olmaz mı?

Sen bu Laptopla Prostatta olursun Kısırda olursun de haberlerde gördüm.. bak nasil birakiyor

Sen giyin,süslen çık kendi başına gezmeye,belki o zaman kalkıp arkandan gelir o da.Mesela arkadaşlarınla çık ya da hiç kimse olmazsa al kendine bir sinema bileti git film izle,yemek ye,mağazaları falan dolaş,bütün gününü geçir bir avm de o da kalsın evde tek başına.Belki kıskançlık yapıp gelir o zaman,olmaz mı?
Tek başıma izin vermez ki çıkmama ıstanbul da yeniyim arkadaşım yok malesef ama yarın deneyeceğim yalnız çıkmayı

eğer ilk aylarındaysa hevesini alamamış olabilir ya. zaten karakter olarak da sevmiyor sosyal olmayı anladığım kadarıyla. can çıkar ama huy çıkmaz diyorlar ya. çok haklısın fakat onu değiştirmeye çalışmadan bir çözüm yolu bulmaya çalış belirsiz123 belirsiz123

Tek başıma izin vermez ki çıkmama ıstanbul da yeniyim arkadaşım yok malesef ama yarın deneyeceğim yalnız çıkmayı
Madem izin vermiyor o zaman o da gelecek mecbur.Sen giyin,hazırlan kusura bakma ben evde patladım,sinir krizi geçiricem şuan da geliyorsan gelirsin,gelmezsen ben gidiyorum de kapıya yönel.Ben geleceğini düşünüyorum.Biz normalde eşimle vakit buldukça gezeriz,ama bazen eşiminde mızmızlığı tutuyor pazar günleri özellikle.Bende çok sıkıldım bir gün hadi çıkalım dedim,yok ya dinlenelim bugün dedi,iyi o zaman sen otur dinlen,ben kendim çıkıyorum dedim.Baktım hemen kalktı hazırlanmaya geldi peşimden.Bence sende bir dene faydası olacağını düşünüyorum ben.Ne işi var koskoca adamın bütün gün bilgisayarda çocuk gibi.Ne saçma şey.Bir işi olur bilgisayarda onu yapar tamam ama bütün gün başından kalkmaması hastalık yani.Ayrıca sağlıklı bir şeyde değil.

Olmuyor zaten çocuk ,biliyor onu da

Ozaman cok kötü sevdalanmis bu valla buna ragmen devam ediyorsa.. o laptoptan korkutmamiz gerekli bir nevi kendi istegiyle elinden atmasi gerek.. aklima su alt bölümde reklam listesindeki igrenc resimler geldi onlari sürekli benim gibi görüyor olsaydi sen demeden birakirdi laptopu..

O kadar büyük zorlukla evlendik ki bız o kadar fedakarlık yaptım ki onun için herkes kötü olabilirdi ama biz olmamaliydik ,bunu kabul edemiyorum bu yüzden kafama vuruyorum nasil yaptım bu hatayı diye, çok şükür ona muhtaç degilim devlet memuruyum sabit bir gelirim var ama insanların bız demiştik sözünü duymak istemiyorum

Çocuk konusunu kesinlikle düşünün.
Sizde alin bir laptop oturun karşısına.
Şöyle ucuzundan bile olsa olur.
Eve geldiğinde sizi hep onin basinda görsün.

Madem izin vermiyor o zaman o da gelecek mecbur.Sen giyin,hazırlan kusura bakma ben evde patladım,sinir krizi geçiricem şuan da geliyorsan gelirsin,gelmezsen ben gidiyorum de kapıya yönel.Ben geleceğini düşünüyorum.Biz normalde eşimle vakit buldukça gezeriz,ama bazen eşiminde mızmızlığı tutuyor pazar günleri özellikle.Bende çok sıkıldım bir gün hadi çıkalım dedim,yok ya dinlenelim bugün dedi,iyi o zaman ben sen otur dinlen,ben kendim çıkıyorum dedim.Baktım hemen kalktı hazırlanmaya geldi peşimden.Bence sende bir dene faydası olacağını düşünüyorum ben.Ne işi var koskoca adamın bütün gün bilgisayarda çocuk gibi.Ne saçma şey.Bir işi olur bilgisayarda onu yapar tamam ama bütün gün başından kalkmaması hastalık yani.Ayrıca sağlıklı bir şeyde değil.
Hemen yarın yanı bugün deneyeceğim bunu, okey oynuyor surekli midem bulanıyor yemin ederim artık onu görünce, yatagimi da ayırdım aynı sofraya da oturmuyorum anlasın istiyorum artık durumun ciddiyetini

Back
X