İyi akşamlar bugun başlıktada belirttiğim gibi sinir oldum. Eşim bugun bir outlet mağazası olduğunu yakınımızda oraya gitmek istersem götüreceğini söyledi. İyi dedim gidelim. Gittik geldik kendisi de dahil oğluma bana üçümüze de bişeyler aldım. Toplamda 200 lira tuttu. Neyse eve geldik aldıklarımı yerleştireyim derken kendi dolabımı da şöyle bir düzelteyim dedim. Neyse dolabın rayına bastığım gibi raf düştü. Adm çıldırdı resmen ben artık bişey almam bu eve kırdın dolabı oraya basılır mı.diikat etmedin kırdın bilmem ne. Sabrettikçe uzattı. Artık dayanamadım. Kalktım dedim ne cimri adamsın bu ne dedim raf düştü taktırırsın. Neye ben mi cimrilik dedi bugun daha 200 lira harcadın Dedi bu arada yanlış anlaşılmasın (5000 lira aylık gelirim var benim) ya yazıklar olsun dedim onun lafını mı yaptın yooo yapmadım dedi. Cimri dedin ya o yüzden dedim dedi. Ben seni kendim götürdüm vs. Ayriyaten cimri olsam bu yıl iki mont aldın ona laf ederdim dedi. Sinir katsayım iyice yük
İyi akşamlar bugun başlıktada belirttiğim gibi sinir oldum. Eşim bugun bir outlet mağazası olduğunu yakınımızda oraya gitmek istersem götüreceğini söyledi. İyi dedim gidelim. Gittik geldik kendisi de dahil oğluma bana üçümüze de bişeyler aldım. Toplamda 200 lira tuttu. Neyse eve geldik aldıklarımı yerleştireyim derken kendi dolabımı da şöyle bir düzelteyim dedim. Neyse dolabın rayına bastığım gibi raf düştü. Adm çıldırdı resmen ben artık bişey almam bu eve kırdın dolabı oraya basılır mı.diikat etmedin kırdın bilmem ne. Sabrettikçe uzattı. Artık dayanamadım. Kalktım dedim ne cimri adamsın bu ne dedim raf düştü taktırırsın. Neye ben mi cimrilik dedi bugun daha 200 lira harcadın Dedi bu arada yanlış anlaşılmasın (5000 lira aylık gelirim var benim) ya yazıklar olsun dedim onun lafını mı yaptın yooo yapmadım dedi. Cimri dedin ya o yüzden dedim dedi. Ben seni kendim götürdüm vs. Ayriyaten cimri olsam bu yıl iki mont aldın ona laf ederdim dedi. Sinir katsayım iyice yük
Bazı insanlar aldıkları kırılmasın bozulmasın kirlenmesin ister bunun adı cimrilik değil
Hayır ev kredisi ödüyorum çocuk kreş ücreti vsAllah sabir versin oncelikle
5000 tl gelirinizi ona mı veriyorsunuz?
Yani paralar onda mi birlesiyor?
O kadar gelirim olsa 200 tl başımın gözümun sadakası olur.
Allahım cimri adam evlerden ırak
Cimri adam iki montu birlikte alır mı?:))))Konu sadece raf olsa ben de konu sahibine dikkatli mi olsaydınız keşke falan diyeceğim, eşi çalışmasına rağmen harcanan 200 liraya laf etmesi, 2 mont alınmasının çeteresinin tutulması bunlar cimri yapıyor adamı. E onunla yaşayan biri de anlıyor cimriliğinden mi diyor yoksa malı mı kıymetli.
Bu başka versiyonu VEdeBU alıp evde ömür tüketenlerdenCimri adam iki montu birlikte alır mı?:))))
Oracıkta kalbi duruverir
Ben aldım o değilCimri adam iki montu birlikte alır mı?:))))
Oracıkta kalbi duruverir
Cimri adam iki montu birlikte alır mı?:))))
Oracıkta kalbi duruverir
Hayır ev kredisi ödüyorum çocuk kreş ücreti vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?