• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir oldum sinir

Bu başka versiyonu VEdeBU alıp evde ömür tüketenlerden :KK53:

Ben aldım o değil

:) Ben konu sahibinin eski konularından da eşine antipati besliyorum belki ondan da ön yargılıyımdır ama çalışan kadına mont alınınca eşi almış olmuyor bence. Ben aldım diye dolanmasın yani. Ortak bütçeden alınıyor. İki montu da aynı anda almamışlardır, büyük ihtimal kış süresince aldığı iki monttan bahsediyor. Ve gene eminim ki kaşmir bin liralık bir mont da değil. Ay sevmiyorum adamı ben, ondan sanırım bu öfke biraz da.
Konunun öncesini gelirin kimin olduğunu ve nasıl harcandığını bilmiyorum
İlk mesaj bana malı değerli izlenimi verdi ama siz öyle diyorsanız kırmayayım
Evet eşiniz cimri:))))

bu sene 2 mont aldım diyene kadar hak vericektim ama orda zihniyeti çıkmış iyice.

işiniz zor ne diyeyim. karısından kısarak zengin olunmaz onu bilsin de.

Hayır ev kredisi ödüyorum çocuk kreş ücreti vs

Daha ne yapacaksınız, allah razı olsun diyeceğine yaptığı şeye bak.

Başka bir şeyden hırslı değilse, yani genel huyu buysa allah sabır versin.

Bence bundan sonra alışverişlere tek gidin ve kesinlikle aldığınız şeylerin hesabını vermeyin. Çalısan bir kadının 2 montu olması kadar normal bir şey yok. Denk gelmiş ikisini birden almışsınız işte.

Kaldı ki 200 liraya 3 kisi giyindik diye size teşekkur bile etmesi lazim. Kimisi yeni sezondan aşaği giymiyor yani.

Sizin Eşinizin karakteri çok kötü yaa keşke bir şey olsa da gerçekleri görseniz gerçi görmek istemeyen önünde olanı bile gormez de
yani bunu bu forumda açıkça kimseye söylemedim
ama gerçekten siz boşa harciyorsunuz hayatı paralarinizı zamanı
bu adam yerine
hayvan besleseniz hiç olmazsa sevap olur

Ev kredisi kres v.s sen oduyosan .o ne oduyo acaba merak ettim asil buyukleri sen oduyomusun.ben olsam birakirim o adami 5 bin tl ile keyfime gore yasarim .bu devirde cok iyi para gercekten iki aile gecinir o parayla .biz onun yarisiyla geciniyoz 4 kisilik aileyiz.

Benim maaşım olacak bide aldığıma laf edecek yerim orda o adamı yer tırmalarım valla:) sen aldıysan o montu bugün de sokakta yat bu evinde ben ödüyorum de ya çok çirkin buluyorum böyle durumları eşimde memur bende memurum ücretsiz izinden döneceğim önümüzdeki ay ama ortak hesap falan yapmayacağım az bi çocuğun hesabı olur eğitim için ileride ona yatırırım yeter diye düşünüyorum eşim böyle baskı yapsa çalışmam bak bana derim

Önceki konularını bilmiyorum ama rşin mesela 200 liranın lafını yaptığında ona evin toplam gelirini hatırlatabilirsiniz. Atıyorum 10 bin toplam gelir "canım her ay 10 bin giriyor evimize 200 lira eksik yatsa maaş farketmem bile boşver sıkma canını" diyebilirsiniz. Yani devamlı olarak varsa böyle bir huyu bu törpüler belki.

Bence alışverişte yorulmuş acısını dolabin rafından cikariyo tipik erkek :KK51:

Adam cimri olsa niye alıp magazaya götürsün hiç söylemeyebilirdi..
Belki Canı bişeye sıkkın yada siz eşyaya önem vermeyip çok kırıp döküyorsanız canına tak etmiş olabilir..
Siz adama cimri derseniz oda tabiki aldıklarını söyler..
abartmışsınız :süslü:

Back
X