Sinir oldum

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
6 aydır nişanlıyım.Erkek kardeşim de agustos ta evleniyor. Babam onun sadece esyaları na 35 bin borc yaptı. Gelinlik falan haric daha. Dün nişanlımlara iftara gittik. Babam orda yok dugun 4 sene sonra falan diyor.En son 1 bucuk sene sonra olsun dedi. Nısanlım 44 yasına girdi. Ben 28 e gırdım. Tüm beyaz esyaları aldık.Ben mutfak elektrıkli esya falan hepsini aldım.1 2 ay önce babası koltuk takımı falan bakın demıstı. Baktık. Babası mutfaklarını yaptırdı. Bende bugün nnişanlımla konusurken 1 bucuk sene uzatmayalım dedım. Babam kardesımin esya borcu bitince bana bıısler almak istiyor. Ama bu yasıma kadar bana bırsey yapmadı. Eşya falan aldırmak istemıyorum.Nısanlımda baban tatsızlık cıkarır mecbur beklıycez dıyor. Yanı ikimizde kac yasındayız ve kendi kararımızı alamıyoruz resmen. Ben insanların söyledigi tarihte evlenmek istemiyorum. Nısanlıma dedım koltuk takımı baban bakın dedi. Bayramdan sonra alalım ödesin dedim.O da adamların borcu var mutfak yaptırdı dedi. Bende kızdım. Şimdi hem bana bakın diyor ne bilim. Gıcık oldum nısanlıma da cok bunaldım. 2 sene daha nısanlı kalsak eminim tatsızlık cıkar illaki. Nısanlımın annesine diycem biz 1 seneden fazla kalırsak bozulur diycem. Yani ne bilim Yaa ben 3 dan sonra cocuk istiyorum. Resmen hayatımızdan çalıyorlar.

Yanlıs yazdım 44 degıl 33 e gırdı
O zaman düzenleyin çünkü birazdan herkes yaş farkından girecek.
Orts yolu bulmayı teklif edebilirsiniz. Zaten sizde hemen düşünmüyormuşsunuz.
Ayrıca annesine hemen evlenmezsek bu iş bozulur demek saçma olmaz mı?

Gencecık kızsın bosver bu kadar takıntı yapma, 44 yaşında adam senin gibi genç bir kızı bulmuş kolay kolay bozmaz bu işi. Baban belki de olmaması için uzatıyordur.

Ay ben konuyu tamamen yanlış okumuşum, 4 seneyi babanız demiş. Nişanlınız diyor sandım. Erkek kardeşiniz ne zaman nişanlandı?
Babanız sırf şu an destek olamam diye uzatmak istiyorsa o kadar bekleyemeyeceğinizi, eğer çok istiyorsa evlendikten sonra da bir şeyler yapabileceğini söyleyin. Nişanlınızla ilgili bir durum yok ki babanızla çözeceksiniz bunu.

Son düzenleme:
Yanlış anlamayın ama süreyi uzatmak isteyen sizin babaniz. Kayınvalidenize gidip uzarsa bozulur diyecek olmanız cok sacma. Babanizi ezmiş, şikayet etmiş olacaksınız resmen. Bence o tarafla konusmak yerine ailenizi bişey istemediğinize ikna edebilirsiniz. Ama siz ne kadar istemeseniz de bu işler çok masraflı. Ayrıca nisanliniz da durumdan şikayetçi değil. Birlikte hareket etmeniz daha mantikli olmaz mı?

ikinizde bu yaşlara kadar birikim yapamadınız mı?ailelere borç yaptırmaktansa bence bu zamana kadar kendiniz yapmalıydınız, krediyle birikimle vs onu seninkiler alsın bunu benimkilere aldıralım nereye kadar.ailelere mi güvenip evlenmeye kalkıştınız.bana nişanlın da çok hevesli gibi gelmedi.bu yaşlara gelmişsiniz ele bakıyorsunuz daha evlilik tarihinizi de doğal olarak belirleyemiyorsunuz.

Siz 28 nişanlınız 33 yaşında neden bütün eşyaları anne baba alıyor? Kendi geliriniz, birikiminiz vs yok mu? İdare eder eşyalardan alıverin ileride düzeltirsiniz. Evlenecek olan sizsiniz beyaz eşyayı o alsın perdeyi bu alsın diye beklersiniz işte böyle herkese söz hakkı vermiş olursunuz

18 yaşında olsanız neyse 28 yaşında koca kadınsınız babanızla anneniz konuşsun tohuma mı kaçsın önümüzdeki yaza evlensinler ne kıymetli oğulları var ,

Adl
Ay ben konuyu tamamen yanlış okumuşum, 4 seneyi babanız demiş. Nişanlınız diyor sandım. Erkek kardeşiniz ne zaman nişanlandı?
Babanız sırf şu an destek olamam diye uzatmak istiyorsa o kadar bekleyemeyeceğinizi, eğer çok istiyorsa evlendikten sonra da bir şeyler yapabileceğini söyleyin. Nişanlınızla ilgili bir durum yok ki babanızla çözeceksiniz bunu.
Aslında dogru diyorsunuz. Babam esya falan almak istiyorda. Kardesım nısanlanalı 1 bucuk yıl oldu

Back
X