- 15 Mart 2019
- 2.138
- 2.652
- 133
- Konu Sahibi Strawberry95
Siz ona iyilik yapmissiniz kendi ayip etmis takilmayin bosverinEvet çok içime dert oldu sanki ben peşinden defter gezdiriyomuşum giibi oldu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz ona iyilik yapmissiniz kendi ayip etmis takilmayin bosverinEvet çok içime dert oldu sanki ben peşinden defter gezdiriyomuşum giibi oldu![]()
E o da size yapmış o da utansın o zaman? Siz günlerdir düşünüyorsunuz o çoktan unutmuştur bile. Öğretmenlikte yeni misiniz?Ama sanki peşinden defter gezdiriyomuşum gibi oldu buna utanıyorum
Ama ben imzalayıp göndermiştimE o da size yapmış o da utansın o zaman? Siz günlerdir düşünüyorsunuz o çoktan unutmuştur bile. Öğretmenlikte yeni misiniz?
Burcunuzu merak ettim.Evet çok içime dert oldu sanki ben peşinden defter gezdiriyomuşum giibi oldu![]()
Tamam utanmaya devam edin o zaman ne diyeyim...Ama ben imzalayıp göndermiştim
Ben de bazen bir iki hafta biriktirip öyle dolduruyorum. Plan dosyalarımı sürekli yanımda taşımıyorum çünkü. Belki o da öyle yapıyordur. İdareci olsanız neyse de size ne milletin kazanımından?siz olsaydınız sinir olmazmıydınız bana saygısızlık değil mi bu
YayBurcunuzu merak ettim.
Samimiyete bağlı bence. Takılacak bişey göremedim ben iki taraflı da mesela bazı idare sıkıntılıdır daha o gün ek ders keserim diyerek defteri kırmızı kalemle çiziverir. Öyle Bi idaredeysem ben de arkadaşlarıma gönderirim unutmasın diye haaa bir arkadaşım bana göndermiş o an kazanımlarımı almamışsam ya da kalem falan bulamamışsam geri gönderirim sonra doldurayım diyerek ikisi de gayet normal bencesiz olsaydınız sinir olmazmıydınız bana saygısızlık değil mi bu
Boş saatiymiş. Plan yaninda olmayabilir. Saygısızlık diye düşünmezdim. Başkasının ders defterini doldurmasını sohbet arasinda su sinifin defterinde bosluk gordum seklinde diyebilirsiniz ama defter gondermeyi dogru bulmadim. Onu hatırlatmak idarenin görevidir.Dersine girdiğim sınıftaki ders defteri doldurulmamıştı, hoca kazanım yazmayı unutmuş defteri boş bırakmasın doldursun diye diye defteri öğrenciyle gönderdim, sınıfa defteri tekrardan boş gönderdi öğrenciye defteri ben sonra doldururum demiş böyle yapmasına çok sinir oldum ve çok utandım ben sanki ona zorla defter doldurtuyomuşum giibi bi durum oluştu üstelikte dersi boşmuş o an rahatlıkla yazabilridi, çok utanıyorum bu durumdan keşke göndermeseydim defteripztesi oldu bu olay hala düşünüyorum boş göndermesi çok moralimi bozuyor ben iiyi niyetle göndermiştim unutmuş diye düşünmüştüm sizde olsanız kötü hissetmez miyydiniz